Kinderfeestjes

Kinderfeestje Brabant

Leuk voor alle leeftijden

Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt volop mogelijkheden voor de leukste outdoor kinderfeestjes. En mocht het echt hard regenen? Geen nood! Een outdoor kinderfeestje kunnen we ter plekke omzetten in een leuk indoor kinderfeest. Inclusief frietjes, een drankje of ijsje voor wie dat wil.

Vanaf 6 jaar (totaalduur alle programma’s ca. 2,5 – 3 uur). Duur activiteit is gemiddeld 1 – 1,5 uur.

Lees meer
Junior paintball kinderfeest, incl. friet+snack (6-8 jaar)

Iedere deelnemer krijgt standaard 50 gekleurde bolletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Doet geen pijn. Je wordt alleen maar vies. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. Kan er tenminste niets misgaan. En dan aan de (veld)slag. Wie heb je in het vizier. Verschuil je goed, dan blijf je buiten schot. Extra balletjes bijkopen is mogelijk.

Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 7,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 8,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Shotgun paintball soft kinderfeest, incl. friet+snack (9-11 jaar)

Gaat wel een stukje harder dan junior paintball. Beetje vies word je altijd. Ook bij het shotgun paintball natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Ook hier krijgt iedere deelnemer 50 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken.

Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 7,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 8,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Sniper paintball medium kinderfeest, incl. friet+snack (12-14 jaar)

Lijkt het meest op echt paintball, maar dan ietsjes zachter, doet net geen pijn. Ook hier krijgt iedere deelnemer standaard 50 gekleurde balletjes.

Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 7,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 8,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Laser veld-duel kinderfeest, incl. friet+snack (12-14 jaar)

Met de kinderen outdoor lasergamen tussen en in onze bunkers. Team tegen team duelleren in een tijdspel en met spannende missies. Let op als je tegenstander plots uit de bunker opduikt of vanachter een struik tevoorschijn komt.

Klim-Slim parcours kinderfeest, incl. friet+snack (9-14 jaar, minimaal 1.30m)

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom? Klimbos en tokkelbanen, waaronder de langste van Brabant. Voor iedereen, gezellig samen met en tegen elkaar: uniek in Nederland, veilig en (niet te) spannend. Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn.

Zijn er bij je kinderfeestje kinderen jonger dan 12 jaar, dan moet er minimaal een ouder mee met de groep, dus niet per kind. Sommigen kinderen zijn bang of onzeker, en dan kan een ouder hen steunen. De ouder betaalt ook het kinderfeesttarief.

Kinder Klimbos kinderfeest, incl. friet+snack (voor de kleinsten)

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?!

Reuseltochtje, kanovaren kinderfeest incl. friet+snack (8-13 jaar)

Op zoek naar een spetterend kinderfeestje. Kom dan kanovaren. Ons Reuseltochtje is zeer geschikt voor kinderen. Je blijft op de Reusel, onderweg hoef je niet uit te stappen en dus niet met zware kano’s te sjouwen. En het water is ondiep. Wel moeten er altijd enkele ouders meevaren.

Plattelandsspelletjes kinderfeest incl. friet+snack (8-13 jaar)

Koebeugel- en boomstammetjes werpen, peddelhangen, touwtrekken, klompenrace en spijkerslaan. Lastig lopen met klompen of niet toch? Je gebruikt niet alleen je spierballen, ook je boerenverstand. Je bent immers op de Reuselhoeve.

Reviews

Begeleiding was goed, ook in de voorbereiding werd er zeer goed ingespeeld op de behoeften van mij als klant, maar vooral mijn zoon als jarige job.
De activiteit werd ook heel leuk n stoer gevonden door de jongetjes. Eten was prima. Misschien bij tafelfriet geen bakjes mayo / ketchup neerzetten, maar potten om knijpen wat je nodig hebt. Tegen voedselverspillinf, bovendie n is zelf knijpen superleuk bij tafelfriet.

Muilwijk -

Heel goed, vooral zo door gaan! Bbq was echt top, werd ook met meerdere dingen tekening gehouden! De frietjes op tafel blijven de kinderen leuk vinden

Geijs -

Begeleiding was goed en netjes geregeld. Activiteiten en faciliteiten zijn gewoon top ! niets aan veranderen – was snel, goed, netjes.
Kortom tot de volgende keer 🙂

van de Logt -

begeleiding was prima prima. Eenvoudig, maar goed, lekker en voldoende. Het informele karakter (smulplanken) bevorderd de sfeer. Wellicht meerder opties aanbieden: basisplank/luxe plank voor meer diversiteit.

Wasco Tilburg -

Dit vind ik goed Slecht maar dit is waarschijnlijk gekomen door dat t de laatste dag was voor dat jullie gingen verhuizen.

Lelieveld -

Zo laten was gezellig! De gekruide friet vond ik persoonlijk te pittig.

Heuvelmans -

Leuk! Goed

De wit -

Deze was prima. Prima bediening

Hedwig Morel -

Deze was echt uitstekend. Activiteit was geweldig leuk, behalve dat in het begin 1 paintball geweer veel haperde. Begeleiding was erg goed. Verder veel lol gehad, gaan we zeker nog eens doen. Prima.

Masselink -

De begeleiding was goed en duidelijk naar de kinderen toe. Eten was lekker. Kinderen kregen nog extra friet. Niks op aan te merken.

Van Rath -

Prima.

Hillekens -

De begeleiding was top. Alleen dat wij de enige waren in nog het oude gedeelte vond ik minder. Daar waar het paintballen plaatsvindt is geweldig. geen opmerking. De dames waren geweldig

Bruekers -

Begeleiding en uitleg was goed. Geen verbeterpunten. Nvt

Demetreiers -

goede uitleg paintball. bediening aardig en behulpzaam. Frietjes prima en kwamen mooi op tijd. Kipnuggets, kaassoufle toevoegen aan snack opties

van Oosterhout -

Was heel leuk en gezellig het eten was helemaal top! Eten was meer dan genoeg en erg lekker

familiedag -

De activiteit was heel leuk. Ook de begeleiding was prima. helemaal goed! kids hebben genoten van het eten van tafel.

Botermans -

De activiteit was prima, alleen bij het eten nadien was het erg rumoerig omdat er meer families samen zaten. Bediening was niets op aan te merken, vriendelijke en attent personeel

Hapers -

Activiteiten waren leuk, begeleiding was goed vleeskeuze was beperkt (2x kip, geen hamburger oid)
verders goed. Bediening was goed

R van Logten -

Het was goed het eten was prima, vlotte bediening, drank goed geregeld enz

bos -

Leuk! Heel open en gezellige benadering. Eten mmm! Lekker warm. Ook flexibel in de timing.
Kaassoufle standaard ook aanbieden.

Laros -

De activiteit was leuk om tijdens ons familieweekend te doen. De afstand was goed en fijn dat er halverwege een café zit waar we iets konden drinken. Leuk om door het Brabantse platte land te steppen.

van Lokven -

Het was super. De Kids hebben genoten. Prima. Misschien nog iets meer variatie in de snacks.

Cindy Vera/ kinderfeest Luc Vera -

Niets aan doen, was helemaal goed appelgebak en koffie waren goed en de bediening was zeer vriendelijk.

l van rijt -

Het team kan nog beter aanvoelen waar de kinderen aan toe zijn. Sommige kinderen hadden nog geen bal geschoten en toen was het voorstel als ze geraakt werden met hun handen omhoog moesten blijven staan. Duidelijkheid dat exclusief ranja was. Er werd aan ons gevraagd wat we wilden, ik vroeg of we daarvoor moesten betalen, en toen werd nee gezegd. Logischerwijs werd dat wel doorberekend, maar geef dat dan ook gewoon aan.

Hobma -

Het start-rondje was erg onduidelijk, maar daarna begreep iedereen het wel. Het was echter best hinderlijk dat de potjes snel om waren. We hebben daar niets gegeten. Wel hebben we daar iets gedronken, en de bediening was erg snel.

Tristan van der Westen -

Leuk, wij hebben kinderpaintbal gedaan. Er was duidelijke uitleg en voldoende hulp. Misschien is het leuk, om een spelvorm eraan toe te voegen. Bijvoorbeeld een vlag veroveren, goed en leuk. De kinderen vonden de tafelfriet geweldig. Het eten stond ook op de afgesproken tijd klaar

De Man -

Top! Geen verbeteringen We hebben warme chocomelk gedronken. Werd keurig verzorgd.

Hebinck -

Goede begeleiding in de ochtend (kanovaren), de middag (workshop bierbrouwen) had wel veel pauzes. Mogelijk dat dit te verbeteren is door het aanbieden van spelletjes tussendoor. Stonden toch in dezelfde ruimte… Eten was prima, geen opmerkingen.

M. van der Eerden -

Begeleiding was goed. Gekozen voor tafelfriet. Leuk dat aan de jarige werd gevraagd hoe hij het wilde hebben, tafelfriet of op bordjes.

Hugo Hamers -

Paintballen werd prima begeleid Ben zeer benieuwd naar de nieuwe huisvesting. Dit pand is aan vervanging toe. Bediening was prima.

van der Nat -

Kruisboogschieten was een mooie activiteit die iedereen aan kon, zowel jong als oud. iedereen heeft er van genoten, zowel de schutters als de toeschouwers. Duidelijke uitleg van de begeleider. Idee. Aan de zijkant een hoger opstapje (buiten de omheining) zodat fotograferen en filmen van de schutters beter kan. Ook was er een klein misverstandje. U dacht dat er maar 20 pers. kwamen. Maar dat waren enkel de schutters. De rest van de familie kwam echter ook mee. Totaal ongeveer 42 personen. Met de bediening achteraf hebben enkele personen van ons geholpen. Maar dat vormde voor ons geen enkel probleem. Het ging heel vlot.

Fam.Theuwissen -

De ontvangst was prima, de uitleg ook. Van de spelletjes waren er een paar die niet zo goed functioneerden, wat dus zeker verbeterd zou kunnen worden. Eten was prima, brood lekker vers, lekkere eiersalade erbij. Uitstekend verzorgd.

de Ridder -

Het was prima!.Goede, prettige begeleiding! Friet was wellicht te weinig. Alles was opgegeten maar niet iedereen had voldoende gehad.

Timmermans -

Leuke activiteiten, prima begeleiders. De activiteiten duren alleen wel vrij kort (half uurtje), dat zou echt wel wat langer mogen zijn. De bediening was goed.

Laenen -

Niet alle spellen van Hollandse spellen xl functioneerde. Verder was het een leuke dag. Eten was goed. Zelfs met de vegetariër werd rekening gehouden. Er was meer dan genoeg en de friet was erg lekker gekruid!

Bogers -

Activiteiten waren erg leuk. En de begeleiding was goed en duidelijk. Ik heb verder geen opmerkingen. We hebben een drankje en bittergarnituur op. En dat was allemaal prima.

Fysiorosmalen -

Erg leuk geregeld! Was prima!

Stephanie van Os -

Leuke activiteiten, goede begeleiding en mooie tokkelbaan. Eten en bediening waren goed, bij (tafel)friet beter om elk kind een bord te geven.

Sandra de Waal -

Dit was prima. Dit was prima. Een kleine tip voor de barbecue. Er werd per ronde één soort vlees opgediend. Mensen hadden honger dus schepte de eerste ronde veel op waardoor er bij de 2e, 3e en 4e ronde niet veel vlees meer gegeten werd. Er was dus erg veel vlees over. Misschien een idee om direct diverse soorten vlees neer te zetten in plaats van één soort vlees per ronde.

N. van Rijswijk -

Leuk. Begeleiding prima, geduldig, vriendelijk. Frietjes waren zeer zout, wel ruim genoeg frietjes.
Graag ook gezondere opties aanbieden (soep, worstenbroodjes, lasagne, spaghetti bolognese, salade).

Jonkers -

Het was erg leuk. Het parcours voor de kleine kinderen was wel klein, dat zou wat kunnen worden uitgebreid. We hebben niets gegeten of gedronken.

Visser -

Klimmen was erg leuk de begeleiding was prima. We hebben niet gegeten. Personeel is heel vriendelijk, maar de keus in eten/drinken is wat beperkt.

M. van de ven -

Begeleiding was erg goed en de bediening ook.

J. Engel -

Begeleiding was prima We hebben alleen wat gedronken, toevallig was het druk ivm een andere tafel waar eten gebracht moest worden, dus we moesten even wachten, maar dat was verder geen probleem.
Ik heb 1 personeelslid gezien die het eten/drinken verzorgde.

Rian Jonkers -

Was allemaal prima, hadden ook geluk dat het weer goed was, hebben niet gegeten wel gedronken en dat was prima.

Vromans -

Begeleiding was prima. De steppen mogen beter. Sommige waren wel heel zwaar (kwamen bijna niet vooruit) en het zou fijn zijn als ter plaatse de stuur van de step op juiste hoogte ingesteld kon worden. Eten was prima en lekker wel wat veel. Wij denken als dit in buffetvorm had gestaan dat dat beter was geweest. Bediening was prima. Appeltaart was heerlijk!

J. Beukeboom -

Prima.

van Hedel -

Was erg leuk, goede uitleg. We hebben heerlijk op het terras alleen wat gedronken. Bediening was vriendelijk.

Wouters -

Begeleiding was prima, zeer aardig personeel. Erg belangstellend. Bij ons was er geen huifkar, zijn terug gevaren, maar dit was voor ons geen probleem. Wij hebben alleen wat gedronken, dit was prima.

Nouwen -

De activiteiten waren een succes! De platteland spelen paste goed bij de brede doelgroep. Van jong tot oud kon deel nemen om zijn/haar eigen niveau en de niet actievelingen konden ook met plezier toekijken. De begeleider was oké, hij moet wel vooraf duidelijk hebben hoeveel activiteiten we gaan ondernemen (“We gaan zes of zeven activiteiten ondernemen” ). Wel knap dat hij voet bij stuk hield bij de puntverdeling, dat is niet altijd even makkelijk bij zo’n fanatiek (valsspelende ;-)) groep. Het eten was heerlijk! Zeer lux dat het voor je gedraaid wordt en op tafel gebracht wordt. De heerlijk salades en brood werden zonder vragen constant aangevuld. Ook de keus aan ijs als toetje was bijzonder groot. Al met al zeer geslaagd en ik zou deze formule zo houden! Voor het drinken zou ik wel met de bediening een keer bijeen komen om het aantal munten af te spreken. Per bestelling in ons gezelschap week dat nog wel eens af.

Marcelis -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.