Kinderfeestjes

Kinderfeestje Brabant

Leuk voor alle leeftijden

Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt volop mogelijkheden voor de leukste outdoor kinderfeestjes. En mocht het echt hard regenen? Geen nood! Een outdoor kinderfeestje kunnen we ter plekke omzetten in een leuk indoor kinderfeest. Inclusief frietjes, een drankje of ijsje voor wie dat wil.

Vanaf 6 jaar (totaalduur alle programma’s ca. 2,5 – 3 uur). Duur activiteit is gemiddeld 1 – 1,5 uur.

Lees meer
Junior paintball kinderfeest, incl. friet+snack (6-8 jaar)

Iedere deelnemer krijgt standaard 50 gekleurde bolletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Doet geen pijn. Je wordt alleen maar vies. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. Kan er tenminste niets misgaan. En dan aan de (veld)slag. Wie heb je in het vizier. Verschuil je goed, dan blijf je buiten schot. Extra balletjes bijkopen is mogelijk.

Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 7,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 8,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Shotgun paintball soft kinderfeest, incl. friet+snack (9-11 jaar)

Gaat wel een stukje harder dan junior paintball. Beetje vies word je altijd. Ook bij het shotgun paintball natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Ook hier krijgt iedere deelnemer 50 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken.

Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 7,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 8,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Sniper paintball medium kinderfeest, incl. friet+snack (12-14 jaar)

Lijkt het meest op echt paintball, maar dan ietsjes zachter, doet net geen pijn. Ook hier krijgt iedere deelnemer standaard 50 gekleurde balletjes.

Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 7,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 8,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Laser veld-duel kinderfeest, incl. friet+snack (12-14 jaar)

Met de kinderen outdoor lasergamen tussen en in onze bunkers. Team tegen team duelleren in een tijdspel en met spannende missies. Let op als je tegenstander plots uit de bunker opduikt of vanachter een struik tevoorschijn komt.

Klim-Slim parcours kinderfeest, incl. friet+snack (9-14 jaar, minimaal 1.30m)

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom? Klimbos en tokkelbanen, waaronder de langste van Brabant. Voor iedereen, gezellig samen met en tegen elkaar: uniek in Nederland, veilig en (niet te) spannend. Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn.

Zijn er bij je kinderfeestje kinderen jonger dan 12 jaar, dan moet er minimaal een ouder mee met de groep, dus niet per kind. Sommigen kinderen zijn bang of onzeker, en dan kan een ouder hen steunen. De ouder betaalt ook het kinderfeesttarief.

Kinder Klimbos kinderfeest, incl. friet+snack (voor de kleinsten)

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?!

Reuseltochtje, kanovaren kinderfeest incl. friet+snack (8-13 jaar)

Op zoek naar een spetterend kinderfeestje. Kom dan kanovaren. Ons Reuseltochtje is zeer geschikt voor kinderen. Je blijft op de Reusel, onderweg hoef je niet uit te stappen en dus niet met zware kano’s te sjouwen. En het water is ondiep. Wel moeten er altijd enkele ouders meevaren.

Plattelandsspelletjes kinderfeest incl. friet+snack (8-13 jaar)

Koebeugel- en boomstammetjes werpen, peddelhangen, touwtrekken, klompenrace en spijkerslaan. Lastig lopen met klompen of niet toch? Je gebruikt niet alleen je spierballen, ook je boerenverstand. Je bent immers op de Reuselhoeve.

Reviews

Voldoende activiteiten, alleen de kano’s uit het water te tillen was erg zwaar, dat had onder begeleiding gedaan kunnen worden. eten en bediening was goed

Gros -

Prima! Misschien voor de ouders/begeleiders iets meer toevoeging aan de friet (Salade oid)

Sjoerd kinderfeestje -

De activiteit goed. Uitleg ook. Wel zou ik per groep echt 1 begeleider neerzetten, die dus in de gaten houdt of de regels nageleefd worden. Nu moesten wij dit vaak als ouders corrigeren. Het is beter dat een “onafhankelijk” iemand dat doet. Tijdens het uitleggen werd aangegeven dat de begeleiders dit in de gaten zouden houden. Het was de kids snel duidelijk dat dit niet zo was. Later, toen de andere groep weg was, en er dus 1 begeleider voor één groep kids was ging dat beter.De horeca was trouwens prima.

Wendy Duchain -

Platteland spelen maat klompen terug op schrijven ,veel tijd hier verspeelt. Bediening was goed!! het vlees alles te samen opdienen.

Poels -

Was helemaal goed, goede veiligheid en uitleg Wij vonden alles heerlijk en voldoende. Persoonlijk had ik liever minder of geen zout op de friet.

Gijsbers -

Begeleiding goed en duidelijk. Vertrek kanovaarders verliep niet soepel, misschien op twee plekken het water in laten gaan zodat de mensen die zonder hulp kunnen vertrekken kunnen gaan. Ik weet niet of we de pech hadden dat er net een grote groep vrouwen/meiden bij zat en dat dit een incident was dat het vertrekken langer duurde maar ik hoorde een andere gast ook al mopperen en aangeven ik wil best helpen met jullie laten vertrekken maar dan moeten jullie wel opschieten. Bediening was prima, vriendelijk, kwamen regelmatig vragen of je nog wat wilde bestellen en herkenbaar aan de kleding.

Van der Heijden -

Prima, alleen jammer dat de geweren regelmatig haperden. Begreep later dat dit ook lag aan het warme weer. Eten en drinken was prima

Keijzers -

Heel goed. Het klimparcours is fijn aangelegd. Iedereen kan op eigen niveau klimmen en toch kun je elkaar blijven zien. Bediening was goed!

Talent groep 8/ Poelhekke -

Alles prima geregeld. Helaas hadden we niet voldoende budget om van de horeca gebruik van te maken.

Scheepens / Heikamp -

Activiteiten waren goed. Wellicht is het wel handiger om de groepen die tegelijkertijd meegenomen worden te Verlagen. In ons geval gingen er 4 groepen tegelijk mee waardoor het soms wat rommelig was en de uitleg niet altijd goed te verstaan was. Bediening was goed

De kort -

Prima begeleiding, geen verbeterpunten Vriendelijk personeel, prima eten en drinken. Tip: wanneer jullie een groep ontvangen en enkele groepsleden zijn te vroeg, dan even aangeven of er wel/geen consumptiemunten zijn. In onze groep hadden drie leden al een drankje gekocht terwijl er munten waren ‘besteld’

Libra -

Prima!

Esther vd Molengraaf -

Goed.

van den biggelaar -

Heel leuk voor de kinderen en de begeleiders waren gemotiveerd. Zeer snel. Lekkere frietjes! Kaart zou iets gezonder mogen ??

Vingerhoets -

Wij waren goed ontvangen. Goede begeleiding en service. Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid prima. Helaas te weinig keuze in snacks.

Kinderfeest van Brandon -

Prima begeleiding, Ruud was een vrolijke vent en deed het erg leuk met kleiduivenschieten prettige bediening, alleen een tip : wij kwamen aan en deden eerst een drankje toen kleiduivenschieten en daarna nog een drankje, toen kanoen en bij terugkomst weer een drankje. ik ga vervolgens afrekenen en toen waren de drankjes van na het kanoen niet op onze rekening gezet maar op tafelnr. ik heb gezegd dat de rekening niet klopte en dat de andere drankjes er nog bij moesten en uiteindelijk alles betaald wat we gebruikt hebben. Maar hoeveel mensen doen dat en misschien moet je iets daarin veranderen.

bette -

Goede service en vriendelijk personeel Bediening was vriendelijk, het eten was ook goed geregeld

Soeperman -

De activiteit was heel leuk, en de begeleiding was erg goed. Misschien zorgen dat er tussendoor gratis water gedronken kan worden. Wij hebben hier niet gegeten.

nan oosterhout -

De activiteiten zijn erg goed bevallen en de begeleiding was prima. Goede uitleg en begeleiding bij Paintball en kano varen. De tafelfriet was erg leuk en zeker voldoende i.c.m. de snacks. Ook ranja en de overige consumpties niets op aan te merken al had ik een gratis drankje bij het eten of een ijsje wel leuk gevonden. Snelheid bediening prima op orde.

van Poppel -

We hebben alleen heerlijk gerelaxt op het terras en daarna gegeten We hebben heerlijk op het terras gezeten met enkele reuzenbiertjes en daarna binnen gegeten. Prima verzorgd. Vriendelijk en attent personeel.

Past vd Boogaardstraat Moergestel -

Ok Prima

Hellemons -

Was helemaal super! Voldoende eten en drinken. Kwaliteit was prima. Personeel ook niets op aan te merken.

Carla Klessens -

Het klim en slimparcours is leuk om te doen. Jammer dat je slechts 1 keer van de tokkelbaan mag gaan. Bediening was goed.

Judovereniging Deusone Diessen -

Uitstekende begeleiding. 1 nadeel: op het moment dat we er waren was er nog een groep aan het lasergamen. Hierdoor konden de kinderen uit de andere groep ook op onze kinderen schieten. Dit vonden onze kinderen een minpunt.

Rohaan -

Jongen gaf goede uitleg. Alleen koffie gedronken, bediening was goed.

Pastoor C. Vasselaan -

Was een leuke opzet van het spel met de estafette bij het badkuipracen. Tijdens evenement een ober langs laten komen zou misschien wel tot een hogere bar omzet geleid hebben.

Daniels -

wc pot race was leuk en lachen, begeleiding prima. we hebben een aandachtspunt voor het kano varen. het vertrek verliep rommelig en niet zo soepel. er waren veel groepen tegelijk en werd daardoor massaal ipv lekker even door de natuur kanoën. qua aantal 2 persoons kano’s ging het niet vlot, die waren op waardoor een deel van de groep al weg was en een deel nog op de kant stond. dat was jammer. de 3 begeleiders spraken elkaar tegen in de aankomst van meer kano’s of niet. op een gegeven moment maar vertrokken in de 3 persoons kano’s maar de groep was dus totaal uit elkaar en door de smalle beek kon je ook niet elkaar meer inhalen. er werd gezegd ja er zijn opeens meer mensen maar ik zou denken je weet wat je al aan reserveringen hebt kan je de mensen die aan komen lopen dan niet daarom heen plannen of de groepen die gereserveerd hebben in ieder geval voor laten gaan. we hadden een lunch plank en aan het eind van de middag drankjes. Lunch was prima, voldoende aanwezig en bediening vriendelijk. drankjes kwamen naderhand ook vrij vlot door wel in verschillende rondes en een paar ontbraken maar dat werd vlot aangevuld.

Wesselius -

Pirma ontvangst en uitleg, leuke vaarroute.

Jansen -

Het was jammer dat het water zo laag stond en er zoveel riet groeide. Dat maakte het kanoën lastig. De begeleiding was prima. Hij was erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. –

Iris Jaszewski -

Leuke activiteiten en duidelijke begeleiding. In ons geval klopte de tijdsplanning niet zo goed. Doordat de eerste activiteit 20 minuten te laat begon hadden we geen pauze meer tussen de eerste en de tweede activiteit. Vriendelijk personeel

Timmermans -

Leuk maar het was erg druk.

Bergmans -

Heel goed. Professioneel. T was erg warm, fijn dat jullie gewoon ook water serveerden

Sportel -

We hebben gepaintbald. De begeleiding was prima. Misschien nog net wat meer sfeer creëren Snelheid ect prima

Verhagen -

Prima. Duidelijke uitleg en goed georganiseerd. Snelheid en vriendelijke service goed na activiteit. Betere mayonaise tube;)

Van den Heuvel Fenn -

Goed begeleid, leuke activiteit shotgun) We waren erg tevreden over de lekkere planken die we kregen en extra friet voor de jongens was geen probleem.

Kemps -

Goed, eventueel een megafoon voor bij het toiletracen zodat de begeleider iets beter te verstaan is. En de finale iets specialer maken eventueel.

I. Cohen -

Prima. Vriendelijk personeel Niet gegeten

Simone Van Belkom -

Sniper Paintballfeestje was leuk en de uitleg was goed Te weinig friet voor leeftijd van 12 jaar. Snelheid prima. Kwaliteit goed. Vriendelijkleid prima.
Doe de ranja voor het eten inclusief of desnoods een waterijsje erbij. Is nu karig. Hamburgerplank heeft lekkere frietjes.

Spuijbroek -

Wij vonden de begeleiding prima, wat er misschien zou kunnen verbeteren is! Er waren bij ons een paar 60 jarige bij en dan was het voor hun moeilijk om bepaalde spelen mee te doen. Misschien zouden jullie de leeftijden kunnen na vragen om aanpassingen eventueel te doen. Het eten was zeer lekker en zag er goed uit.

Verpleeghuis dekhof -

Heel leuk! Enthousiaste begeleiders. Kinderen hebben genoten Tafelfriet was leuk voor de kinderen. Hamburger was heel goed met heerlijke friet

Van Bijnen -

was prima kwaliteit en snelheid was primam… tevens zijn we vriendelijk geholpen

sengers textiel -

ik vond het heel goed

wijnen -

Prima. Duidelijke communicatie en prima begeleiding. We hebben niet gegeten. Drank verzorging was prima.

Sanne van de Ven -

Het was gezellig, maar we hadden van de rondleiding meer verwacht. Omdat we zelf veel vragen stelden, kwamen we toch veel te weten. We hadden b.v. graag wat grondstoffen gezien. Overigens waren het wel gezellige heren. Bediening was goed

Thecla -

spellen waren wel erg snel klaar, zouden wel een paar spellen mer mogen zijn, bediening prima

Laarhoeve -

Leuk! Het was handig geweest als ik van te voren had geweten dat ik drinken mee kon nemen naar het veld (het was 28 graden). En van te voren uitleggen dat er 4 spellen komen. Nu werd na een minuut of 15 iedereen terug geroepen en bleek dat ze nog andere spellen gingen doen, waar ook nog kogels voor nodig waren…. Service was prima.

Soede -

Goed

van der sanden -

1e man begeleiding was super (jongeman, 17 jaar, donker haar) maar 2e begeleider Jip was weinig spraakzaam. Kan hij wel praten? vroegen we ons af. Bedieing was gewoon goed.

Verhoeven -

Voor de hygiëne zouden de helmen schoongemaakt kunnen worden en evt haarnetjes gebruiken. Uitleg was voldoende. Eten en drinken was prima

Paridaans -

Heel goed. Duidelijk naar de kinderen toe. Prijs kwaliteit is goed. Erg vriendelijk personeel.

De jong -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.