WC-racen

WC-racen

Scheuren op een WC-pot

Zie je het voor je? Rondscheuren op zelfrijdende WC-potten. De kans is aanwezig dat je het spontaan in je broek doet van het lachen. Of je nu op de pot zit of staat te kijken. Groepen vrienden en vriendinnen, vrijgezellen, bedrijven en complete families komen naar Brabant om hun stuurmanskunsten op het WC-race circuit te testen. Adrenaline en humor gegarandeerd.

Lees meer

Uniek in Nederland
De Reuselhoeve is de enige plek in Nederland waar je op een heuse WC-pot kunt rond racen. Alle deelnemers rijden meerdere manches. De winnaars nemen het tegen elkaar op in een adembenemende finale.

Foto impressie

Video impressie

Reviews

Helemaal top! Veel frietjes, mag minder hoor. Verder mooie ruimte, heerlijk eten en snel. Goede/vriendelijke bediening.

Olga Portier -

Het was een leuke activiteit en werd goed begeleid We hebben koffie met appelgebak genuttigd dat was lekker.

Mevr R. van Dijck -

Het paintballfeest was erg leuk, prima begeleiding en uitleg maar jammer dat het erg koud was. Tafelfriet was groot succes en de speeltuin een leuke aanvulling Was prima geregeld. Tafelfriet groot succes maar ik zou het paintballfeestarrangement aanvullen met ranja, zodat het al bij de prijs zit. Ik weet even niet meer hoeveel een kan ranja was maar ik kan me herinneren dat dat best prijzig was voor gewoon ranja.

weijenberg -

Er waren kinderen mee met de kanotocht, die enthousiast begonnen met kanoën, op zich ging dit prima, maar eigenlijk wisten ze niet wat ze moesten doen. (Tegelijk peddelen, draaien) Korte instructie voor personen die nog nooit in een kano hebben gezeten, zou beter zijn. Bediening prima.

Verhoeven -

Leuke activiteit, voldoende uitleg, peddels wat groot voor de 2 jongste deelnemers (9 en 11 jaar), zijn er andere/ kleinere exemplaren mogelijk? Smulplanken zeer leuk concept! Heel smakelijk, prima bediening, de nieuwbouw is ontzettend mooi en sfeervol.

Dubbeldam -

Goede begeleiding! Goede uitleg en goede bediening.

Denice bodde -

Leuk! Goed uitgelegd, enthousiast en duidelijk. We hebben niks gegeten, alleen gedronken. Biertje was meer dan een maand over de datum maar dit is ter plekke geregeld.

Reijnen -

Goed!

Pansier -

Geduldige uitleg. Begeleiding ok. Hoewel ik zelf prima geklommen heb, niet helemaal duidelijk waarom er een ouder mee naar boven moest.

J van Homelen -

Leuke locatie voor de hoeve. Mooie locatie voor varen. Leuk voor een paar uurtjes bezig zijn. Huifcar vonden de kinderen ook heel leuk. Bediening was vriendelijk. We werden snel geholpen.

Ossenblok -

Zeer leuke activiteiten. Prima begeleiding. Treden zelf op daar waar nodig. Goede uitleg.

Carla Lagarde - Beatrix College -

De begeleiding was goed. De instructeur was aardig en legde alles goed uit. Het eten was goed en de bediening was aardig.

van Marrewijk -

Prima begeleiding. prima h hapjes, service OK.

Jos Muller -

Leuke activiteit, om de jongere kinderen zo ik een hele begeleider zetten ipv 1 op 2 kinderfeestjes omdat de kleine kinderen meer begeleiding in het spel nog nodig hebben. Goede bediening, ik zou alleen wel de kannen ranja zeker bij warm weer in het kinderfeestje inbegrepen doen. Voor 150 verwacht je toch ook wel dat er drinken bij zit. Verder prima en prachtige accomodatie en speeltuin!

Muilenburg -

Goed! Veel veiligheidsinstructies bij zowel paintbal en klimmen. Ook duidelijk voor de kinderen wat te doen indien eng wordt. Bediening was prima. Alleen was de lunchkaart naar ons idee in het verleden wat uitgebreider.

Aniek van Twist (de Bron) -

Ik wil jullie nog even bedanken voor het lekkere eten.Ik was erg aangenaam verrast, meestal krijg je een standaard vleesvervanger die net ff wat te lang op de bbq heeft gelegen. Ik was erg verrast door wat ik vandaag voorgeschoteld kreeg! Zeer smaakvol en heel veel beter als de standaard burgers op de meeste bbq’s bij bedrijfsuitjes.

Ferdie Heesters -

Wij, leden van Goirles Gezelligheidskoor De Vrolijke Noot, hebben gisteren enorm genoten bij U van ons eerste mei-uitstapje. De barbecue was prima verzorgd in een  geweldige ambiance, alle lof daarvoor. Het ontbrak ons aan niets.

de vrolijke noot -

Goede begeleiding en uitleg. Tip: Niet te snel de kinderen uit hun spel halen , als ze net bezig zijn. Eten was prima.

Tomassen -

Prima!

hartog -

De begeleiding is goed. De bediening kan veel beter (misschien niet op zo’n groet groep gerekend).

Bokkenrijderstocht -

Prima! Leuke activiteit, goede begeleiding. Geen verbeterpunten. Misschien meer keuze in snacks, verder prima.

Van Loon -

Hee goed, goed geholpen door Niles. Heerlijk gegeten en goed geholpen! Stijn, Ivo en Niles hebben ons goed geholpen en waren super vriendelijk!

Van den Dries -

Goed tot zeer goed. Goede kwaliteit, en leuk persneel.

Akkermans -

We stonden eerst bij het oude gebouw, het was ons niet duidelijk waar we moesten melden. Routebeschrijving was niet duidelijk. We kwamen op Wen punt waar we de kano uit het water zouden moeten halen, oversteken en dan weer verder varen. Hier zijn we omgekeerd. Of dit nu bij de betreffende sportvelden was, weten we nog steeds niet. Ook zijn we geen vistrap tegen gekomen. Verder was het prima.

E. van den Berg -

De activiteiten waren erg leuk en wij hebben ons ook goed vermaakt. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Het enige minpunt was dat het personeel dat er was ons het gevoel gaf dat wij niet echt welkom waren. Wij hebben een grote en drukke groep dus aan de ene kant snap ik dat er irritaties kunnen ontstaan. Maar het was fijner geweest als dit niet bij ons was gemerkt. Het eten was goed verdeeld en de bediening was goed. Er was voldoende eten er was zelfs iets te veel. De snelheid was goed en ze kwamen ook regelmatig voor drinken.

McDonalds Oosterhout zuid -

Semi-professionele aanpak. Leuk en goed verzorgd.

de Ridder -

Leuke activiteiten. Alleen enige onduidelijkheid hoe terug te lopen na de kanovaart. Omdat terug via de gevaren route het flink drassig was door de regen.
Zodoende zelf alternatieve route uitgezocht. Welke een stuk langer lopen was. Goede en snelle bediening.

de Beer -

Prima.

Denissen -

Uitstekend verzorgd en flexibele begeleiding. We hebben wc-pottenrace gedaan, bier gebrouwen en gebbq’d. Heerlijk gevarieerd en zeer vriendelijk personeel!

Dijkmans -

Hartstikke goed. kinderen hebben zich prima vermaakt! Bediening erg goed!

van de Heyning -

Goede begeleiding. Tijdens het maken van het programma is er verteld dat mensen die niet wilden zeskampen of klimmen, dit is echter niet op de dag zelf verteld. Dit ligt misschien ook aan ons, wij hadden zelf al een indeling van groepen gemaakt, maar wisten niet van tevoren of er mensen waren met hoogtevrees o.i.d. Misschien ook even bij de eerste uitleg vertellen, zodat er mensen nog in de groepen kunnen ruilen. Het eten was goed, de bediening was ook goed,
op één persoon na. De blonde jongen van de bediening liet een glas water vallen over iemand zijn telefoon en bood nog niet eens excuses aan. Ook zette dezelfde persoon gewoon de drankjes op een tafel en riep dan dat daar bijv. een Cola e.d. stond. De overige medewerkers keken netjes op de bon welke tafel iets besteld had en zetten het vervolgens neer bij de betreffende persoon. De tijd van eten (19:00) was net iets te laat en had best om 18:30 mogen zijn.

Hoppenbrouwers Techniek -

Activiteiten en begeleiding waren prima. Lekker gegeten (tafelfriet). Precies genoeg.

Remco van Loon -

Zowel over de activiteiten als de prima begeleiding niets dan lof ! De kwaliteit is goed…meer variëteit zou wenselijk zijn….snelheid van bediening en vriendelijkheid is prima.

Peeters -

Prima, het was alleen nog iets fiiner geweest als de brandnetels weg waren gehaald.

putman -

Goed. Op tijdstip dat we hadden aangegeven. Wel wat weinig friet voor de kinderen.

Keustermans -

Leuk! Duidelijk.

Michelle de kort -

Wij waren maar met zijn tweeen voor een zelfstandige kanotocht, dus behoefden niet veel begeleiding. Het ontvangst en de uitleg was prima.

Spruijt -

Toen mijn man 75 jaar werd heeft hij als cadeau jullie Klim Slim parcours gekregen en was hij de oudste deelnemer ooit. Afgelopen zaterdag heeft hij wederom hetzelfde parcours afgelegd met als leeftijd 78!! Dit is denk ik wel een toprecord……..ik ben in ieder geval heel trots…en ook tevreden over jullie activiteiten.

Joke Peeters -

Geen verbeterpunten Het ontvangst had wat beter gemogen. Wilden onszelf netjes melden, maar werden in eerste instantie niet echt te woord gestaan. Vervolgens werd er in diezelfde tijd buiten op het terras al opgenomen. Wij hadden echter een arrangement hiervoor geboekt. Het eten was prima, alleen jammer dat er geen goede plek was gereserveerd, dit aangezien we toch tijdig gereserveerd hadden.

van der Weide -

Perfect!

Familie de Kruif -

De activiteit was kotter dan gedacht. Er werd aan gegeven dat het programma langer 2,5/3 uur zou duren. Uiteindelijk duurde het spel maar 45 min. Met omkleden en uitleg een uurtje. Als ik dat geweten had was ik wat later begonnen. Snelheid van bediening kon beter op het terras. Binnen was het prima.

van belkom -

We gingen paintballen en dit was goed geregeld. We vonden de overalls iets aan de krappe kant (kinderen van 14 – 15 jaar). De begeleiding was gewoon goed. We vonden de drankprijzen wat aan de hoge kant. De snelheid van bedienen was prima en het personeel deed goed zijn best. Kwalitatief van het eten is goed. Het terras buiten was nog maar net klaar. Als de tuin aangelegd is, hebben jullie een mooi terras.

E. Bruers -

Het kanovaren was een erg leuke ervaring.

Neggers-Smits -

Prima begeleiding! Betere aanduiding “einde Hilvertocht”. Bediening was uitstekend.

Fons Meijer -

De activiteit was super uitgelegd. Bediening was top.

Van den Heuvel -

Wij hebben laserschieten in het veld gedaan, de begeleiding was goed. de jongen had veel geduld met onze pubers. de pistolen waar wel zwaar als je na een tijdje hiermee hebt rond gelopen voelden ze hun armen heel zwaar worden. het zou fijn zijn als er voor de kinderen een kinder laser-pistool zou zijn. daar komen we nog een keertje voor terug.

Bildstein -

Goed, uitleg in stapjes zodat de kinderen niet alles in één keer hoeven te onthouden. De begeleider had niet op het netvlies dat we bij paintball extra verfballetjes hadden besteld, daar moesten we naar vragen maar kregen ze toen ook meteen (we hadden alleen geen tijd meer om ze op te maken). Frietjes + snack was prima. Misschien ranja opnemen in het arrangement ipv apart afrekenen, zodat je een totaal concept hebt?

Pouwels -

Begeleiding was heel goed, relax en kundig! De kinderen bijna allen 10 jaar oud vonden het geweldig! Ze hadden niet in de gaten al 1,5 uuraan het klimmen te zijn, dachten half uur! Ik heb geenvebeterpunten! Super mooie locatie, veel ruimte, goede akoestiek, vriendelijke bediening. Heel ontspannen!

Van den Oever -

Goede begeleiding. Bij start van de activiteit wel erg druk in het klimbos. Na een half uur werd het gelukkig iets rustiger.

van den Broeke -

De begeleiding door Marijn was superleuk, hij had de kinderen goed onder controle en de kinderen hebben lekker vooraf en nadien in de speeltuin gespeeld. Leuke bediening! Het was heel rustig maar we werden erg leuk geholpen. Frietjes en tosti waren vooral erg lekker!

Janneke Schrama-Scheepens -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.