Houtvuur barbecue

Houtvuur barbecue

Met z’n allen rondom het houtvuur, terwijl onze kok het vlees voor jullie roostert boven grote houtvuren.
Je hebt verschillende mogelijkheden, maar je gaat altijd met een goed gevulde maag naar huis.
Regent het of is het te fris, dan kun je op ons overdekte en verwarmde terras zitten of binnen.

 

Lees meer
Budget barbecue

Wat krijg je allemaal? 
Gemarineerde Kipfilet, (broodje) hamburger van rundvlees, barbecue worst , friet, stokbrood, diverse salades en sauzen.

Barbecue standaard

Wat krijg je allemaal?
Gemarineerde kipfilet, (broodje) hamburger van rundvlees, barbecueworst, spare-ribs, friet, diverse salades, sauzen en stokbrood.
Na afloop nog een lekker ijsje. Voor meerprijs van € 1,- per persoon kun je de spare-ribs vervangen door zalm.

Barbecue uitgebreid

Wat krijg je allemaal?
Gemarineerde kipfilet, gekruid bieflapje, spareribs, zalm, garnalenspies, friet, diverse salades, sauzen, stokbrood, tapenade en meloenparten.
Na afloop krijg je een ijsje.

Foto impressie

Video impressie

Reviews

Goed

R. Cruijssen -

Erg goed.

Van Lieshout -

De kinderen vonden het paintball erg leuk en ik vond dat Ruud het ontzettend goed aanpakte met zoveel kinderen tegelijk. Ook daar heb ik geen verbeterpunten voor. De friet kwam snel op tafel en het was heel slim om vooraf de snacks al te inventariseren.

Senders -

Goed. Kanovaren was leuk, mooie omgeving, eigenlijk geen tips, was gewoon een leuke dag. goed, en enthousiast/vriendelijk personeel.

van Pelt -

De begeleiding was prima. Zeer leuke mannen en goede uitleg. Eten en bediening was was zeer goed. Wij hebben niets te klagen gehad.

van Rooijen -

Het was een leuke activiteit, goede begeleiding. Van ons had de activiteit wat langer mogen duren. We hebben super lekker gegeten. Er was voldoende en er werd goed aangevuld aan de tafels. Op de batsen moest je af en toe wel wachten tot er plaats was. 4 personen per bats pastte niet zo goed.

Broeders -

Van te voren aangeven dat er twee keer per uur een huifkar rijdt. De bevestiging van de mail deed nu vermoeden dat als we later dan 15u aan zouden komen we te laat zouden zijn. Uiteindelijk tot 16u moeten wachten voor we vertrokken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een planning voor iedere groep zodat je weet wat je kan verwachten. Sneller de bestelling komen opnemen (nu uiteindelijk zelf gaan bestellen bij de bar) en vraag even of we compleet zijn, zo niet kom dan een aantal keer terug om te checken of je nog meer drankjes moet schenken.

Kolen -

Goede begeleiding, leuk dat er verschillende spelelementen werden ingebracht door de begeleidster. En niet alleen maar op elkaar schieten. eten was goed. Ik vind een kan limo voor 3,75 behoorlijk, 2 kannen nodig voor 9 kids en nog een ronde van 2 kannen. Misschien eten bij kinderfeestje iets duurder maken en dan kan limo erbij in begrepen zit?

Langelaar -

Goede begeleiding. Bediening prima, heel slim met de friet op tafel. Voor iedereen genoeg

Iding -

Prima. De steps waren alleen wel erg verouderd… Uitleg was sumier, maar op zich goed. Eten was goed, de appeltaart hebben we op. Drinken kwam snel achter elkaar…

Kouwenberg -

Het was helemaal naar wens. geen wijzigingen! De bediening op het terras was goed. Wij hebben niet gegeten. Regelmatig werd er gevraagd of alles naar wens was en of we nog iets wilden drinken.

Sannen -

De workshop was erg leuk en de bbq goed verzorgd. Het was bij aankomst alleen even zoeken naar iemand die ons kon vertellen waar we precies moesten zijn. Het eten was prima en ruim voldoende. Geen verbeteringen nodig voor ons

Fens -

Was helemaal goed! Prima!

Topper -

Prima, goede uitleg en begeleiding Vlotte bediening, nette mensen. De BBQ was goed verzorgd, meer dan voldoende.

Mertens -

Super leuk en prima

Bianca de langen -

Goed

Mascha Norbart -

Het ging erg goed. Goed verzorgt leuk dat er ook de keuze was voor tafelfriet.

Claassen -

De begeleiding is prima. Een gemiste kans is een uitleg over het gebied. Om de beleving rondom het kanovaren te verbeteren, zou een uitleg over het weidevogelgebied en de bossen kunnen bijdragen. Op internet wordt hier veel aandacht aan besteedt en het zou mooi zijn als dat ook terug komt bij de activiteit zelf. Daarnaast vind ik het tweede deel van de Hondstocht het mooist. Een verbetering zou kunnen zijn om de korte route te laten doorlopen tot het eind van de hondstocht en men daar opgehaald wordt. Bediening was prima, geen suggesties.

van Woensel -

Goed verzorgd. Prima

Hutten -

Goede uitleg gehad, leuk dat we met de huifkar gingen. De route met de kano was heel erg mooi vooral het tweede gedeelte na de stuw. Het enige minpuntje is dat je de zelfde route weer terug moet. Het eten was heerlijk. De bediening iets minder snel, maar dit komt misschien ook omdat wij aan de rand van het terras zaten. (op het gras) En het was vrij druk.

Peters -

Goed, alles werd tijdig en goed aangevuld!

Hays -

De begeleiding was prima, het werd goed uitgelegd. Het gehele team was erg te spreken over de bediening en het eten. Toppie verzorgd.

Team Hasselt -

Hier was niks op aan te merken. Één batsbarbeque op 25 personen was misschien een beetje weinig, de eerste ronde moest er in drie groepen gebakken worden.

Vormenfabriek Tilburg -

De planning was dat wij gezien de grote van de groep 2 begeleiders zouden krijgen. Op het laatst moment blijk een van de begeleiders verhinderd te zijn??
Onze begeleider was ontzettend aardig en heeft met veel enthousiastme on begeleid, echt super. BBQ was erg goed en het personeel enorm vriendelijk. Sommige van ons vonden het jammer dat wij met bord op schoot moesten eten.

Kil -

Goed, misschien met het kanovaren wat meer mogelijkheden om bij de opstalplaats wat op te frissen. Bediening was erg goed. Vlotte service. Misschien de bbq uitbereiden met wat meer vlees.

de l'Or -

Perfect. Eten was prima, enig minpuntje…. we moesten best lang wachten als we iets te drinken wilde bestellen.

William van Zundert -

Begeleiding is prima, communicatief en goed getraind. Voelden ons welkom. Activiteit klimmen was een teleurstelling voor de kinderen. 8 jaar en dan alleen een klein oefenparkoers. Zullen we niemand aanraden. Nemen onszelf kwalijk dat we dat niet beter hadden uitgezocht voor de activiteit. Les voor de volgende keer. Eten prima, opvallende was wel dat de groep die na ons kwam zitten en heel rumoerig was eerder friet kreeg. Onze kinderen waren redelijk rustig maar trokken wel de conclusie dat ze zich beter konden misdragen als ze snel geholpen wilden worden. TAA – FEL – FRIET- TAA- FEL- FRIET!!

Hendriks -

We vonden het erg goed geregeld. Zeker de tocht met de huifkar was erg gezellig en handig. Er waren genoeg kano’s beschikbaar en ze zagen er goed uit. De kanoroute was erg leuk, alleen jammer dat het geen ronde was, want nu moesten we op en neer varen. We hebben op het terras niets gegeten of gedronken, maar de organisatie was stipt op tijd voor de kanotocht, dus dat was erg fijn.

Lianne de Louw -

Top Top

Louer -

We hebben de badrace gedaan. Was super, werd erg leuk begeleid door de jongeman!!! Goed

Fam. van Moorsel -

Leuke activiteit, goede enthousiaste begeleiding. Zakjes voor de paintballetjes misschien onhandig. Waaide weg en balletjes rollen eruit op de grond nvt

Langehuizen -

Leuke activiteit, goede begeleiding maar er was vooraf wel heel veel info ineens . Een uitleg met het parcours op papier geeft misschien wat meer inzicht. Eten was goed. Het vegetarisch menu was vergeten en er is 3 keer om gevraagd waardoor de eter al zoveel friet en sla op had en toen het eindelijk klaar was, de eetlust over was. Bekend was met hoeveel mensen we zouden komen en er stond maar voor de helft van de groep, tafels en stoelen klaar. Moesten bij aankomst nog bij elkaar scharrelen. Het eten was niet op de afgesproken tijd klaar.

Scheve -

De activiteit die we hebben gedaan was leuk, de hilvertocht. Wel jammer dat het geen rondje is maar dat je op een gegeven moment weer dient om te keren. De begeleiding was zeker voor verbetering vatbaar. Wij werden niet echt ontvangen en diende zelf uit te vogelen waar we naartoe moesten. Op locatie was het niet duidelijk wat we nu moesten doen en maande iemand pas na +- 10 min de groep die aangekomen was voor uitleg bij elkaar. Bij terugkomst hadden wij nog niet betaald en was niet duidelijk wanneer we dit diende te doen. Sommige deelnemers hadden dit vooraf al gedaan en er werd niks over vermeld. In principe hadden wij dus zo kunnen weglopen. Wij zijn wel zo netjes geweest om naar de bar te lopen en dit aan te geven, maar werden pas na 10 min geholpen. Maar degene achter de bar had weinig aandacht voor ons en was drukker bezig met het inschenken van drankjes en bonnetjes wegwerken dan ons te woord te staan. Erg jammer. Uiteindelijk betaald en zonder een duidelijk dankjewel dan wel bedankt voor uw bezoek maar weggelopen. Al met al denk ik wat puntjes waar jullie zeker op kunnen verbeteren. Nvt

Kamps -

Activiteiten zijn goed ontvangen en de leiding was goed en aardig. Wij hadden BBQ en wat op tafel stond was goed, alleen de verdeling van het vlees zou ik toch anders doen. Je kunt 100x keer zeggen dat men 1 stuk mag pakken er zijn altijd hongerlappen tussen de mensen waardoor er meerdere mensen waren die maar 1 of 2 stukjes vlees hebben gehad. Ik stel voor om toch een verdeling te maken per tafel. Ik heb nu zelf als een soort politieman de verdeling op me genomen bij de derde ronde en toen ging het goed. Verdere bediening was prima. Misschien een tip om drinken op te nemen per tafel zodat je niet op zoek hoeft naar de besteller en sommige mensen kregen niets en moesten opnieuw bestellen.

Vollenhoven/ Maelissa -

Huifkar tocht erg leuk in combinatie met het kanovaren. Route kanotocht hadden wij niet ontvangen bij aankomst. Wellicht in de uitnodiging aangeven dat er maar een klein tonnetje meegaat per kano, of terwijl weinig bagage meenemen. Dank voor de leuke activiteit. Bediening was prima.

zeegers -

Prima enthousiast personeel. Keuze vlees mag uitgebreider

Van Dorst -

Activiteit Biercursus was geweldig, hebben we erg van genoten. Het zou iets beter voorbereid kunnen worden. Eten was prima, al was men vergeten het beleg van de broodjes op tafel te zetten, dat kwam pas nadat we het brood op hadden.

Troomos BV -

Kanovaren was super! Reservering (en deels annulering) zeer klantvriendelijk inclusief tips. Informatie op locatie was goed en de huifkartocht naar afmeerplek prima. Goede service en gastvrij. De volgende keer blijven we zeker eten en drinken.

van Dongen -

Leuke activiteiten, wc-pot racen en laser schieten. De begeleiding was duidelijk, vakkundig en aangenaam. Snelle bediening en zeer vriendelijk

Poleij -

Echt heel erg leuk en een goede begeleiding. Het eten was echt super goed. Zowel de lunch als het bats bakken was echt heerlijk!

De Kort -

Het was heel goed.

Schapendonk -

De groep heeft niet aan activiteiten op het terrein van De Reuselhoeve deelgenomen maar daar alleen verpozing gevonden met een verblijf in en om de Reuselhoeve, door o.a. het genot van hapjes en drankjes en de afronding met een BBQ. Het eten was helemaal in orde maar aan de bediening schortte wel het een en ander. Hierover is uitvoerig gesproken met de exploitant van De Reusehloeve, de heer Guus Mulders. Deze zegt daaruit lering te hebben getrokken, Het bedienend personeel moet goed worden geïnstrueerd over de bediening van grotere groepen en de omgang met gasten. Er is begrip voor het feit dat het bedienend personeel nog jong en nog vrij onervaren is in de serviceverlening volgens het “horecaboekje”.

Reünie ex-medewerkers Bierbrouwerij /de Schaapskooi (Trappistbieren) -

Goed georganiseerd en zeer vriendelijk, flexibel personeel. Prima eten en zeer vriendelijk, flexibel en meedenkend personeel.

Kooijman -

Ik hoorde achteraf dat de medewerkers onze reservering niet in het systeem konden vinden. Dat is jammer, en best vreemd omdat ik toch echt een bevestiging had ontvangen. Gelukkig kwam alles goed. bediening was prima.

Stichting Perspectief -

Voor ons was de begeleiding op maat. De uitleg was wel summier en ik denk dat het voor mensen die nog nooit in een kano gezeten hebben wel te snel ging. Misschien kunnen jullie hier beter een indicatie van krijgen en dan het niveau van de uitleg op het niveau van de klanten aanpassen.

Heesbeen -

OK geen klachten

Leijs -

Goede leuke begeleiding. De spellen zouden wel moderner mogen worden. Elkaar eraf duwen op luchtbed is oké. Kikkersprong en skilopen zou wel iets anders mogen worden. Bediening was heel goed. Vriendelijk

John Wijten -

De begeleiding van Thomas was goed. Wellicht nog wat overals in kleinere maten als je het aanbied als 6-8 jarige activiteit.

Kraaijeveld -

Paintbal was erg geslaagd, begeleiding deed het leuk. Sommige pakken waren wat groot en helmen soms nog onder de verf van de vorige groep. Vriendelijk personeel, papieren tafelkleed voor de kids was minder, scheurt direct door wanneer de mayo erop ligt.

Olesen -

Prima begeleiding. Goed geregeld en leuk voor de kinderen.

Van de ven -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.