Houtvuur barbecue

Houtvuur barbecue

Met z’n allen rondom het houtvuur, terwijl onze kok het vlees voor jullie roostert boven grote houtvuren.
Je hebt verschillende mogelijkheden, maar je gaat altijd met een goed gevulde maag naar huis.
Regent het of is het te fris, dan kun je op ons overdekte en verwarmde terras zitten of binnen.

 

Lees meer
Budget barbecue

Wat krijg je allemaal? 
Gemarineerde Kipfilet, (broodje) hamburger van rundvlees, barbecue worst , friet, stokbrood, diverse salades en sauzen.

Barbecue standaard

Wat krijg je allemaal?
Gemarineerde kipfilet, (broodje) hamburger van rundvlees, barbecueworst, spare-ribs, friet, diverse salades, sauzen en stokbrood.
Na afloop nog een lekker ijsje. Voor meerprijs van € 1,- per persoon kun je de spare-ribs vervangen door zalm.

Barbecue uitgebreid

Wat krijg je allemaal?
Gemarineerde kipfilet, gekruid bieflapje, spareribs, zalm, garnalenspies, friet, diverse salades, sauzen, stokbrood, tapenade en meloenparten.
Na afloop krijg je een ijsje.

Foto impressie

Video impressie

Reviews

Was heel leuk en gezellig het eten was helemaal top! Eten was meer dan genoeg en erg lekker

familiedag -

De activiteit was heel leuk. Ook de begeleiding was prima. helemaal goed! kids hebben genoten van het eten van tafel.

Botermans -

De activiteit was prima, alleen bij het eten nadien was het erg rumoerig omdat er meer families samen zaten. Bediening was niets op aan te merken, vriendelijke en attent personeel

Hapers -

Activiteiten waren leuk, begeleiding was goed vleeskeuze was beperkt (2x kip, geen hamburger oid)
verders goed. Bediening was goed

R van Logten -

Het was goed het eten was prima, vlotte bediening, drank goed geregeld enz

bos -

Leuk! Heel open en gezellige benadering. Eten mmm! Lekker warm. Ook flexibel in de timing.
Kaassoufle standaard ook aanbieden.

Laros -

De activiteit was leuk om tijdens ons familieweekend te doen. De afstand was goed en fijn dat er halverwege een café zit waar we iets konden drinken. Leuk om door het Brabantse platte land te steppen.

van Lokven -

Het was super. De Kids hebben genoten. Prima. Misschien nog iets meer variatie in de snacks.

Cindy Vera/ kinderfeest Luc Vera -

Niets aan doen, was helemaal goed appelgebak en koffie waren goed en de bediening was zeer vriendelijk.

l van rijt -

Het team kan nog beter aanvoelen waar de kinderen aan toe zijn. Sommige kinderen hadden nog geen bal geschoten en toen was het voorstel als ze geraakt werden met hun handen omhoog moesten blijven staan. Duidelijkheid dat exclusief ranja was. Er werd aan ons gevraagd wat we wilden, ik vroeg of we daarvoor moesten betalen, en toen werd nee gezegd. Logischerwijs werd dat wel doorberekend, maar geef dat dan ook gewoon aan.

Hobma -

Het start-rondje was erg onduidelijk, maar daarna begreep iedereen het wel. Het was echter best hinderlijk dat de potjes snel om waren. We hebben daar niets gegeten. Wel hebben we daar iets gedronken, en de bediening was erg snel.

Tristan van der Westen -

Leuk, wij hebben kinderpaintbal gedaan. Er was duidelijke uitleg en voldoende hulp. Misschien is het leuk, om een spelvorm eraan toe te voegen. Bijvoorbeeld een vlag veroveren, goed en leuk. De kinderen vonden de tafelfriet geweldig. Het eten stond ook op de afgesproken tijd klaar

De Man -

Top! Geen verbeteringen We hebben warme chocomelk gedronken. Werd keurig verzorgd.

Hebinck -

Goede begeleiding in de ochtend (kanovaren), de middag (workshop bierbrouwen) had wel veel pauzes. Mogelijk dat dit te verbeteren is door het aanbieden van spelletjes tussendoor. Stonden toch in dezelfde ruimte… Eten was prima, geen opmerkingen.

M. van der Eerden -

Begeleiding was goed. Gekozen voor tafelfriet. Leuk dat aan de jarige werd gevraagd hoe hij het wilde hebben, tafelfriet of op bordjes.

Hugo Hamers -

Paintballen werd prima begeleid Ben zeer benieuwd naar de nieuwe huisvesting. Dit pand is aan vervanging toe. Bediening was prima.

van der Nat -

Kruisboogschieten was een mooie activiteit die iedereen aan kon, zowel jong als oud. iedereen heeft er van genoten, zowel de schutters als de toeschouwers. Duidelijke uitleg van de begeleider. Idee. Aan de zijkant een hoger opstapje (buiten de omheining) zodat fotograferen en filmen van de schutters beter kan. Ook was er een klein misverstandje. U dacht dat er maar 20 pers. kwamen. Maar dat waren enkel de schutters. De rest van de familie kwam echter ook mee. Totaal ongeveer 42 personen. Met de bediening achteraf hebben enkele personen van ons geholpen. Maar dat vormde voor ons geen enkel probleem. Het ging heel vlot.

Fam.Theuwissen -

De ontvangst was prima, de uitleg ook. Van de spelletjes waren er een paar die niet zo goed functioneerden, wat dus zeker verbeterd zou kunnen worden. Eten was prima, brood lekker vers, lekkere eiersalade erbij. Uitstekend verzorgd.

de Ridder -

Het was prima!.Goede, prettige begeleiding! Friet was wellicht te weinig. Alles was opgegeten maar niet iedereen had voldoende gehad.

Timmermans -

Leuke activiteiten, prima begeleiders. De activiteiten duren alleen wel vrij kort (half uurtje), dat zou echt wel wat langer mogen zijn. De bediening was goed.

Laenen -

Niet alle spellen van Hollandse spellen xl functioneerde. Verder was het een leuke dag. Eten was goed. Zelfs met de vegetariër werd rekening gehouden. Er was meer dan genoeg en de friet was erg lekker gekruid!

Bogers -

Activiteiten waren erg leuk. En de begeleiding was goed en duidelijk. Ik heb verder geen opmerkingen. We hebben een drankje en bittergarnituur op. En dat was allemaal prima.

Fysiorosmalen -

Erg leuk geregeld! Was prima!

Stephanie van Os -

Leuke activiteiten, goede begeleiding en mooie tokkelbaan. Eten en bediening waren goed, bij (tafel)friet beter om elk kind een bord te geven.

Sandra de Waal -

Dit was prima. Dit was prima. Een kleine tip voor de barbecue. Er werd per ronde één soort vlees opgediend. Mensen hadden honger dus schepte de eerste ronde veel op waardoor er bij de 2e, 3e en 4e ronde niet veel vlees meer gegeten werd. Er was dus erg veel vlees over. Misschien een idee om direct diverse soorten vlees neer te zetten in plaats van één soort vlees per ronde.

N. van Rijswijk -

Leuk. Begeleiding prima, geduldig, vriendelijk. Frietjes waren zeer zout, wel ruim genoeg frietjes.
Graag ook gezondere opties aanbieden (soep, worstenbroodjes, lasagne, spaghetti bolognese, salade).

Jonkers -

Het was erg leuk. Het parcours voor de kleine kinderen was wel klein, dat zou wat kunnen worden uitgebreid. We hebben niets gegeten of gedronken.

Visser -

Klimmen was erg leuk de begeleiding was prima. We hebben niet gegeten. Personeel is heel vriendelijk, maar de keus in eten/drinken is wat beperkt.

M. van de ven -

Begeleiding was erg goed en de bediening ook.

J. Engel -

Begeleiding was prima We hebben alleen wat gedronken, toevallig was het druk ivm een andere tafel waar eten gebracht moest worden, dus we moesten even wachten, maar dat was verder geen probleem.
Ik heb 1 personeelslid gezien die het eten/drinken verzorgde.

Rian Jonkers -

Was allemaal prima, hadden ook geluk dat het weer goed was, hebben niet gegeten wel gedronken en dat was prima.

Vromans -

Begeleiding was prima. De steppen mogen beter. Sommige waren wel heel zwaar (kwamen bijna niet vooruit) en het zou fijn zijn als ter plaatse de stuur van de step op juiste hoogte ingesteld kon worden. Eten was prima en lekker wel wat veel. Wij denken als dit in buffetvorm had gestaan dat dat beter was geweest. Bediening was prima. Appeltaart was heerlijk!

J. Beukeboom -

Prima.

van Hedel -

Was erg leuk, goede uitleg. We hebben heerlijk op het terras alleen wat gedronken. Bediening was vriendelijk.

Wouters -

Begeleiding was prima, zeer aardig personeel. Erg belangstellend. Bij ons was er geen huifkar, zijn terug gevaren, maar dit was voor ons geen probleem. Wij hebben alleen wat gedronken, dit was prima.

Nouwen -

De activiteiten waren een succes! De platteland spelen paste goed bij de brede doelgroep. Van jong tot oud kon deel nemen om zijn/haar eigen niveau en de niet actievelingen konden ook met plezier toekijken. De begeleider was oké, hij moet wel vooraf duidelijk hebben hoeveel activiteiten we gaan ondernemen (“We gaan zes of zeven activiteiten ondernemen” ). Wel knap dat hij voet bij stuk hield bij de puntverdeling, dat is niet altijd even makkelijk bij zo’n fanatiek (valsspelende ;-)) groep. Het eten was heerlijk! Zeer lux dat het voor je gedraaid wordt en op tafel gebracht wordt. De heerlijk salades en brood werden zonder vragen constant aangevuld. Ook de keus aan ijs als toetje was bijzonder groot. Al met al zeer geslaagd en ik zou deze formule zo houden! Voor het drinken zou ik wel met de bediening een keer bijeen komen om het aantal munten af te spreken. Per bestelling in ons gezelschap week dat nog wel eens af.

Marcelis -

Het was een bijzonder leuke middag met Plattelandspelen als activiteit. Thomas was geduldig en plezierig in de omgang. Wel zou hij meer het voortouw mogen nemen. De bediening was uitstekend, gemoedelijk en aandacht voor iedereen. De barbecue was voortreffelijk en wordt in een goed tempo verzorgd.

Nuy -

Kinder paintball was erg geslaagd.

Kramer -

Duidelijke uitleg en vlotte begeleiding,een top dag gehad. We hebben alleen op de locatie gedronken maar de bediening was goed, netjes en vriendelijk

Henk de Beer -

Goed, gemoedelijk Goed, vriendelijk en snel.

van Eeten -

Was prima. Ik denk dat het nogal druk was, want ik had wel verwacht dat jullie nog zouden komen vragen of we in de middag nog iets wilden doen, maar ik heb niemand meer gezien. Op zich had iedereen het naar zijn zin, dus was het misschien niet heel hard nodig:) De barbecue was uitgebreid en meer dan voldoende! Volgens mij was er genoeg over en als er iets te kort was, werd het direct aangevuld.

Familie Vesters -

Leuke activiteiten, leuke locatie, vriendelijke mensen, begeleiding van activiteiten mag nog wat levendiger. De horeca was prima.

Ebbens -

Heel erg leuk. Goede uitleg en vriendelijke mensen. De Kinderen hebben genoten ondanks het slechtere weer. Lekker gegeten en we hebben niet lang hoeven te wachten.

Van der Heijden -

Top begeleiding. Vriendelijk. Goede uitleg, enthousiast. Super, misschien een kan Ranja in een prijs bij inbegrijpen(dus prijs net iets hoger). Maar ze waren vriendelijk, snel en reageerden goed op alle vragen.

Mallens -

Het klimmen werd leuk gepresenteerd, duidelijk uitgelegd en goede assistentie in geval van “nood”.

Van Rosmalen -

Niets meer aan doen! Ze hebben genoten. De jongen die het spel begeleiden kon de groep goed in de hand houden (11 jongens van 10 jaar) en wist ze precies op de juiste manier te benaderen. Hij deed dit echt heel goed!D e locatie was ook perfect.

Jolein Clements -

Ik begreep goed. Iets mee info over wat er aan eten gaat komen. We zaten al aan de koffie toen de garnalenspiesjes en later het ijs nog kwamen.

CZ team IA -

Begeleiding, bediening en verzorging was weer helemaal top. Eten was lekker, snelle bediening qua drankjes, lekkere appeltaart en hele leuke oud hollandse spelletjes en XL games. Kortom een echte aanrader! Helemaal top!

Lagerweij -

Volgens mij vond iedereen het kleiduifschieten leuk, helaas werkte de kleiduifwerper niet vlekkeloos en moest er paar keer naar gekeken worden. Dit haalde de ‘vaart’ een beetje uit het spel. Voor de rest goed begeleid, haar stem was wel een beetje zacht *mag iets harder, maar wel verstaanbaar. De smulplanken waren rijkelijk gevuld en iedereen heeft goed gegeten, met een groep ben je wat minder bezig met de bediening, maar deze was keurig. Er werd wel een tikkeltje vaak om drinken gevraagd, maar dat zit hem natuurlijk in omzet maken.

C. Blanken -

Goede duidelijke begeleiding…geen verbeterpunten. Eten en bediening keurig op tijd en kwalitatief prima in orde

Stekelenburg -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.