Smulplanken

Gevarieerde Smulplanken

Gevarieerde smulplanken: kip, vlees, vis en vegetarische planken.
Samen lekker smullen en genieten van de verschillende smaken.

Lees meer
Smulplanken, kip, vlees, vis & vega

Lekker met zijn alle rondom onze stoere houten statafels en banken, smullen van elkaars verschillende planken. Onder het genot van ons eigen ReuZ pils of speciaal bier.

Foto impressie

Reviews

Heel erg leuk. Goede uitleg en vriendelijke mensen. De Kinderen hebben genoten ondanks het slechtere weer. Lekker gegeten en we hebben niet lang hoeven te wachten.

Van der Heijden -

Top begeleiding. Vriendelijk. Goede uitleg, enthousiast. Super, misschien een kan Ranja in een prijs bij inbegrijpen(dus prijs net iets hoger). Maar ze waren vriendelijk, snel en reageerden goed op alle vragen.

Mallens -

Het klimmen werd leuk gepresenteerd, duidelijk uitgelegd en goede assistentie in geval van “nood”.

Van Rosmalen -

Niets meer aan doen! Ze hebben genoten. De jongen die het spel begeleiden kon de groep goed in de hand houden (11 jongens van 10 jaar) en wist ze precies op de juiste manier te benaderen. Hij deed dit echt heel goed!D e locatie was ook perfect.

Jolein Clements -

Ik begreep goed. Iets mee info over wat er aan eten gaat komen. We zaten al aan de koffie toen de garnalenspiesjes en later het ijs nog kwamen.

CZ team IA -

Begeleiding, bediening en verzorging was weer helemaal top. Eten was lekker, snelle bediening qua drankjes, lekkere appeltaart en hele leuke oud hollandse spelletjes en XL games. Kortom een echte aanrader! Helemaal top!

Lagerweij -

Volgens mij vond iedereen het kleiduifschieten leuk, helaas werkte de kleiduifwerper niet vlekkeloos en moest er paar keer naar gekeken worden. Dit haalde de ‘vaart’ een beetje uit het spel. Voor de rest goed begeleid, haar stem was wel een beetje zacht *mag iets harder, maar wel verstaanbaar. De smulplanken waren rijkelijk gevuld en iedereen heeft goed gegeten, met een groep ben je wat minder bezig met de bediening, maar deze was keurig. Er werd wel een tikkeltje vaak om drinken gevraagd, maar dat zit hem natuurlijk in omzet maken.

C. Blanken -

Goede duidelijke begeleiding…geen verbeterpunten. Eten en bediening keurig op tijd en kwalitatief prima in orde

Stekelenburg -

Activiteiten waren goed.  Meneer had op het begin wat minder geduld, maar daarna verliep het wat meer ontspannen. Eten en bediening was prima!

Van Vugt -

Het was jammer dat het geen echte kleiduiven waren, hier waren we niet op voorbereid. Voor de rest was het uiteindelijk wel een erg leuke activiteit en de begeleiding was goed. Appeltaart was lekker, bediening was goed.

Starre -

Gevarieerd, leuk voor jong en oud. Begeleider was jong maar wist perfect de groep te leiden.
Gezellig, maar hij liet ook een luidruchtig persoon op een correcte manier inbinden. Het eten was goed, goed verzorgd en ruim voldoende. Bediening was goed, vriendelijk, aangepast aan onze wensen.

Lemmens -

De kinderen hebben zich super vermaakt. En hebben na het lasergamen ook nog heerlijk op het luchtkussen gesprongen. De begeleiding was goed. Eten was goed, de bediening uitstekend. Vanuit onze kant was het kostentechnisch fijner geweest als jullie een kan ranja hadden geserveerd i.p.v. flesjes drinken. Ik begrijp dat dat het verdienmodel is, maar voor kinderfeestjes begrippen is lasergamen toch al vrij duur en nu waren we inclusief huurauto bijna €200,00 kwijt voor een kinderfeestje met 8 kinderen.

Akkermans -

We vonden het erg jammer dat de waterstand laag was, waardoor we op verschillende plaatsen vast kwamen te zitten. Lekkere BBQ en voldoende drinken, geen verbeterpunten.

Petra Vos -

De activiteiten waren erg leuk, de begeleider was ook aardig en hield het tempo erin!

L. Berkers -

Erg goed, Ik denk de begeleiding zo houden.

Koen Ledeboer -

De begeleiding was goed, de activiteit (het klimmen) ook. Geen verbeterpunten. Elk kind was actief bezig. De kinderen die niet durfden konden op het kleine parcours zodat iedereen wat deed. Super.

Pius school -

De jongen die ons begeleide bij het paintball, kende de spelregels niet helemaal, was wel beetje jammer, maar dat mocht de pret niet drukken, en iedereen moet het leren. Eten en bediening was prima! leuk personeel.

rombouts -

Het was super en de jongen die ons begeleide is voor dit werk geboren. De bediening was geweldig

van ast -

De diversiteit aan activiteiten. Voor jong en oud voor ieder wat wils. Ook vonden we het terrein en de activiteiten er goed en professioneel uitzien. Helemaal geslaagd, ik maar ook zeker mijn collega’s en hun familieleden hebben super genoten van de familiedag!

Geluk Groep -

de activiteiten waren super leuk! Iedereen heeft erg gelachen tijdens de wc-potten race en bij het lasergamen was het net of iedereen weer kind was. Begeleiding was in 1 woord: Super. Horeca was goed, niemand heeft te lang op zijn drinken moeten wachten. Ze kwamen ook op tijd terug voor de volgende ronde, en niet te snel dat het irritant wordt.

Megaceramics -

activiteiten ontzettend leuk (boogschieten, wc-pot race en kleiduifschieten). Duidelijke uitleg van de medewerkers. Erg vriendelijk personeel. Eten was heerlijk (broodmaaltijd). We hebben met ons team een ontzettend leuek dag gehad.

Ketenbeslaghuis -

Prima uitleg, zorgvuldig gericht op veiligheid. Goed, altijd vriendelijk. Eten goed verzorgt en tijdig uitgeserveerd.

Helicon -

Prima geregeld, niet geforceerd maar toch wel lekker je ding kunnen doen, niets aan veranderen goed. Eten en bediening niets aan veranderen. Goede service, prijs/kwaliteit

Roepan -

De begeleiding was goed, ze was geduldig en hield rekening met onze behoeften. Ze was nog jong waardoor ze goed aansloot op de groep en humor gebruikte. De activiteiten waren leuk, het klimmen was goed. Het handboogschieten was leuk. De aankleding van het “schiethok” zou wat leuker mogen, bijv. Schildering op de wand, mooiere stoelen. Ook misste wij muziek tijdens de activiteiten en op het terrein. Bediening was prima in orde. Wel misste wij muziek, zo ook tijdens de BBQ. Wij hebben toen zelf radio opgezet via de telefoon. Echt een aanrader om hier iets mee te doen. Muziek zorgt voor meer sfeer, waardoor mensen langer blijven.

Schot -

We waren op zoek naar kleiduiven schieten. Dat wilde mijn man gewoon eens doen. Toen werd ie 60 en hebben we er een leuk dagje uit van kunnen maken. Met een bezoek aan het trappistenklooster en als afsluiting een super heerlijke bbq.

van Boxtel -

Alles is goed geregeld, vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima

van Hattum -

Leuk gedaan, maar voor een kleine club is het leuk als de activiteit wat wordt verlengd. De prijs blijft namelijk hetzelfde. Goed.

Derks -

Duidelijke uitleg. Prima, snel geholpen en erg vriendelijk.

Fransen -

Heel goed en gezellig. Bediening goed snel en vriendelijk.

Kersten -

Het was prima zoals het nu allemaal verlopen is! De eerste bestelling liet wat lang op zich wachten, maar de rest van de middag is het prima verlopen

van Elderen -

Was keileuk . Ze had het goed uitgelegd enigste minpunt dat de schijven niet allemaal even groot waren. Wij hadden helaas niets kunnen nuttigen vanwege tijd gebrek.

Coolen -

Het was heel goed, de activiteiten waren leuk en de begeleiding was heel vriendelijk en duidelijk. Misschien bij een groep even noteren wat we bestellen, er waren een paar foutjes gebeurd maar dit is meteen opgelost.

An Vansteenkiste -

Begeleiding nam badkuiprace erg serieus, stelde geintje/valsspelen niet op prijs. Zou wat dat betreft wat losser mogen, wel vriendelijk en behulpzaam Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen.

Hoogendoorn -

Gede en relaxte begeleiders zeer goed. Lekker en ruim voldoende hoeveelheden met de lunch en de bbq. Vrolijk en toegewijd personeel dat gezellig mee buurt aan tafel.

Kreijtz -

De activiteiten waren erg leuk en we hebben veel plezier gehad. De begeleider bij de zeskamp had wat enthousiaster mogen zijn. De begeleider bij het lasergamen had wat vrolijker mogen zijn.
Alles is verder prima verlopen. De barbecue en bediening was uitstekend. We zijn vriendelijk en snel geholpen. Het eten was heerlijk.

Renova Waalwijk -

Activiteit was leuk! Ik vond het een groot pluspunt dat er een beamer klaarstond. Prima vriendelijke bediening, eten was goed.

Sanquin -

Kano varen alles naar wens, spelletjes was wat rommelig maar dat lag ook aan de grote van de groep denk ik. Geen verbeter punten

Ven -

Uitstekende begeleiding, kindvriendelijk en zeer behulpzaam. Bediening uitstekend.

Meijer -

De begeleiding was vorig klimuitje al heel goed…..maar met Leon was het perfect als instructeur bij het klimmen Jammer dat de tafel te kort was en we kleine tafels aan moesten schuiven….de mensen aan de kleine tafels kregen het snel koud ( misschien een losse verwarming) ook aan de lange tafels was de verwarming niet genoeg. Bediening was perfect aardig snel meedenkend

Dam -

In het begin zie je bijna niks door het hoge riet. Kwaliteit, snelheid eten en bediening was goed. Beetje bruusk/ onhandig qua vragen of we nog wat willen drinken soms.

Nijskens -

Activiteiten waren goed. Klimmen fantastisch! Kanoën wat kort maar gezellig. Begeleiding mag wat meer enthousiasme en aanmoediging tonen zodat je echt zin krijgt te starten. Eten en bediening was prima! Zou ter verbetering van horeca en omzet buiten op tafel een kaart neerzetten dat je ook weet wat er te koop is

Stads -

Prima, we werden goed begeleid bij shotgun paintball. Eten en bediening allemaal prima.

Alting -

In het begin zie je bijna niks door het hoge riet kwaliteit, snelheid was goed. Beetje bruusk/ onhandig qua vragen of we nog wat willen drinken soms

Nijskens -

Het was top geregeld. De lunch was erg goed en uitgebreid.

Helderman -

Leuk gedaan, maar voor een kleine club is het leuk als de activiteit wat wordt verlengd. De prijs blijft namelijk hetzelfde. De bediening was goed.

Derks -

Leuk maar zag er al oud uit. Gebouwen zijn aan vervanging toe. Ik miste een mooie bierkaart.

Fransen -

WC-potrace is prima. Mega tokkel is prima, alleen uit het net klimmen, om de boom stappen en via de trap naar beneden vereist enige handigheid. De bediening was dik voor mekaar.

de Kroon -

De uitleg was zeer duidelijk en de medewerker contoleerde goed of elk kind het goed deed. We hebben bbq gehad. Die was prima. Er werd vaak maar onze tafel gekeken en bestelling opgenomen. Dat was fijn. We zaten daar heerlijk. 1 spat regen en er ging een gigantisch scherm uit. Super.

Graveland -

Prima. Niets op aan te merken Prima. Niets op aan te merken. Eten en drinken was lekker en goed verzorgd

ASML -

Prima. Niets op aan te merken Prima. Niets op aan te merken. Eten en drinken was lekker en goed verzorgd.

ASML -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.