Smulplanken

Gevarieerde Smulplanken

Gevarieerde smulplanken: kip, vlees, vis en vegetarische planken.
Samen lekker smullen en genieten van de verschillende smaken.

Lees meer
Smulplanken, kip, vlees, vis & vega

Lekker met zijn alle rondom onze stoere houten statafels en banken, smullen van elkaars verschillende planken. Onder het genot van ons eigen ReuZ pils of speciaal bier.

Foto impressie

Reviews

was prima, dachten flexibel mee meedenkend , vriendelijk, een dikke10

herik -

Begeleiding goed en activiteit ook. Friet op tafel was weer een succes. Op tijd klaar ook. Mayonaise of ketchup fles schoot wel steeds open

Kruiver -

Beste Guus. Via deze weg wil ik de reuselhoeve en jou nogmaals enorm bedanken voor de medewerking en gift voor de droomdag van Angelo! Hij heeft erg genoten. Dankjewel !

Rosalie -

De begeleiding was meer dan goed. Eten meer dan voldoende en ook lekker.

Polak -

onduidelijkheid over het wel of niet oppikken van ons na de tocht, personeel was vriendelijk

stark -

ik vond dat je lang moest wachten voor dat je werd opgehaald. de activiteit zelf was echt top en begeleiding ook. bediening was. we wouden nog wat drinken na de activiteit waarvan de begeleiding dit was want die zei kies maar mooi plekje uit. na langer dan een kwartier gewacht gingen we maar naar huis zonder drankje. ik ging toen afrekenen bij dezelfde persoon en toen werd er ook niks over gezegd.

raaijmakers -

Het kleiduifschieten was erg leuk! Het kanoën was helemaal niet leuk. Het is al een lange tijd droog waardoor het water laag staat. We moeten super veel lopen. Dat was niet leuk. Wel aardig personeel

Terommels -

Was prima, goede uitleg vooraf. Eten was super! Werd voldoende bijgevuld en kwamen vaak genoeg langs om te vragen of we nog wat drinken wilde. Bediening was vriendelijk en goed

Smetsers -

Prima!

Lansdorp -

iets actievere houding, zelf iniatief genomen tot het volgen van een spel. verwacht meer begeleiding personeel is vriendelijk, maar moesten wel steeds zelf drinken bestellen en ook zelf gevraagd om de buitentafel af te doen, voordat eten werd geserveerd. op een andere picknicktafel stond nog bestek ed. van de vorige bezoekers, dit heeft er ook de hele tijd gestaan.

kuypers -

Kanoën was prima. Leuke tocht. Kleiduiven schieten was afgelopen jaar heel leuk. De begeleider maakte er toen echt een competitie van en iedereen was enthousiast. Dit jaar wist de begeleider Niels niet goed hoe het werkte en had nogal een knullige uitleg. Daardoor haakten mensen af en was iedereen er wel klaar mee. Dit was jammer omdat we dus ook anders hebben meegemaakt. Bediening was prima, gemoedelijk.

Blankenspoor -

Goede begeleiding, geen aanmerkingen Het eten zou sneller op tafel kunnen. (BBQ)

dorine pieters -

Tokkelen was erg leuk, heel fijn dat ook de kleinere kinderen mee mochten doen. Het kleinste meisje snapte het systeem met de haken erg goed, maar stond achter een groter ondhandig meisje. Erg jammer dat het kleine meisje niet nog eens mocht en het trage onhandige kind wel. Ik kan het kind niet uitleggen waarom ze maar 1x mocht tokkelen. Immers deed ze echt precies wat er van haar verwacht werd en ook in een normaal tempo. Het kanovaren was leuk, maar wat kwamen de kinderen vaak vast te zitten i.v.m. de diepte van de Reuzel.

I. van Veldhoven -

Wij hebben paintball en shotgun gedaan. Begeleiding was goed en duidelijk.

Kroot - Buurtver. 't Hoekske -

Het kanoën, boogschieten en bbqen was erg leuk, we kregen goede begeleiding, allemaal leuke en aardige medewerkers. Kwaliteit was boven verwachting, goede bediening.

Heijn -

Leuk! Verbeterpunt is dat de guns bij t laseren niet goed werkten en daardoor niet zo leuk was. Dus dat het materiaal het wel doet. Bediening liet een tijdje op zich wachten. Zelf naar binnen gegaan om t te regelen. Wel erg vriendelijk en meedenkend.

Bekker -

Helemaal super! Eten was prima voor het kinderfeestje en het tafelfriet was een succes! Verder was al het personeel echt heel vriendelijk en enthousiast!

de Jong-Meijers -

Het meisje dat ons tijdens het Kleiduif schieten begeleide deed dit super! Leuke activiteit, jammer dat het zo kort duurt Het eten was zeer lekker en ook ruim voldoende. Wat op was, werd weer direct bij gevuld. De jonge(re) bediening, Jeroen en vrouwelijke collega’s, was zeer behulpzaam en vriendelijk. Super barman. Top! De “wat oudere” dame “kwakte” de borden en bestek op tafel met de mededeling dat we het maar moesten verdelen. Ook bij het aannemen van de koude schotel schaal was een duidelijke zucht te horen. Jammer.

Van Raak -

Prima

louer -

Voldoende activiteiten , alleen de kano’s uit het water te tillen was erg zwaar, dat had onder begeleiding gedaan kunnen worden. Eten gb. bediening was goed

Gros -

Voldoende activiteiten, alleen de kano’s uit het water te tillen was erg zwaar, dat had onder begeleiding gedaan kunnen worden. eten en bediening was goed

Gros -

Prima! Misschien voor de ouders/begeleiders iets meer toevoeging aan de friet (Salade oid)

Sjoerd kinderfeestje -

De activiteit goed. Uitleg ook. Wel zou ik per groep echt 1 begeleider neerzetten, die dus in de gaten houdt of de regels nageleefd worden. Nu moesten wij dit vaak als ouders corrigeren. Het is beter dat een “onafhankelijk” iemand dat doet. Tijdens het uitleggen werd aangegeven dat de begeleiders dit in de gaten zouden houden. Het was de kids snel duidelijk dat dit niet zo was. Later, toen de andere groep weg was, en er dus 1 begeleider voor één groep kids was ging dat beter.De horeca was trouwens prima.

Wendy Duchain -

Platteland spelen maat klompen terug op schrijven ,veel tijd hier verspeelt. Bediening was goed!! het vlees alles te samen opdienen.

Poels -

Was helemaal goed, goede veiligheid en uitleg Wij vonden alles heerlijk en voldoende. Persoonlijk had ik liever minder of geen zout op de friet.

Gijsbers -

Begeleiding goed en duidelijk. Vertrek kanovaarders verliep niet soepel, misschien op twee plekken het water in laten gaan zodat de mensen die zonder hulp kunnen vertrekken kunnen gaan. Ik weet niet of we de pech hadden dat er net een grote groep vrouwen/meiden bij zat en dat dit een incident was dat het vertrekken langer duurde maar ik hoorde een andere gast ook al mopperen en aangeven ik wil best helpen met jullie laten vertrekken maar dan moeten jullie wel opschieten. Bediening was prima, vriendelijk, kwamen regelmatig vragen of je nog wat wilde bestellen en herkenbaar aan de kleding.

Van der Heijden -

Prima, alleen jammer dat de geweren regelmatig haperden. Begreep later dat dit ook lag aan het warme weer. Eten en drinken was prima

Keijzers -

Heel goed. Het klimparcours is fijn aangelegd. Iedereen kan op eigen niveau klimmen en toch kun je elkaar blijven zien. Bediening was goed!

Talent groep 8/ Poelhekke -

Alles prima geregeld. Helaas hadden we niet voldoende budget om van de horeca gebruik van te maken.

Scheepens / Heikamp -

Activiteiten waren goed. Wellicht is het wel handiger om de groepen die tegelijkertijd meegenomen worden te Verlagen. In ons geval gingen er 4 groepen tegelijk mee waardoor het soms wat rommelig was en de uitleg niet altijd goed te verstaan was. Bediening was goed

De kort -

Prima begeleiding, geen verbeterpunten Vriendelijk personeel, prima eten en drinken. Tip: wanneer jullie een groep ontvangen en enkele groepsleden zijn te vroeg, dan even aangeven of er wel/geen consumptiemunten zijn. In onze groep hadden drie leden al een drankje gekocht terwijl er munten waren ‘besteld’

Libra -

Prima!

Esther vd Molengraaf -

Goed.

van den biggelaar -

Heel leuk voor de kinderen en de begeleiders waren gemotiveerd. Zeer snel. Lekkere frietjes! Kaart zou iets gezonder mogen ??

Vingerhoets -

Wij waren goed ontvangen. Goede begeleiding en service. Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid prima. Helaas te weinig keuze in snacks.

Kinderfeest van Brandon -

Prima begeleiding, Ruud was een vrolijke vent en deed het erg leuk met kleiduivenschieten prettige bediening, alleen een tip : wij kwamen aan en deden eerst een drankje toen kleiduivenschieten en daarna nog een drankje, toen kanoen en bij terugkomst weer een drankje. ik ga vervolgens afrekenen en toen waren de drankjes van na het kanoen niet op onze rekening gezet maar op tafelnr. ik heb gezegd dat de rekening niet klopte en dat de andere drankjes er nog bij moesten en uiteindelijk alles betaald wat we gebruikt hebben. Maar hoeveel mensen doen dat en misschien moet je iets daarin veranderen.

bette -

Goede service en vriendelijk personeel Bediening was vriendelijk, het eten was ook goed geregeld

Soeperman -

De activiteit was heel leuk, en de begeleiding was erg goed. Misschien zorgen dat er tussendoor gratis water gedronken kan worden. Wij hebben hier niet gegeten.

nan oosterhout -

De activiteiten zijn erg goed bevallen en de begeleiding was prima. Goede uitleg en begeleiding bij Paintball en kano varen. De tafelfriet was erg leuk en zeker voldoende i.c.m. de snacks. Ook ranja en de overige consumpties niets op aan te merken al had ik een gratis drankje bij het eten of een ijsje wel leuk gevonden. Snelheid bediening prima op orde.

van Poppel -

We hebben alleen heerlijk gerelaxt op het terras en daarna gegeten We hebben heerlijk op het terras gezeten met enkele reuzenbiertjes en daarna binnen gegeten. Prima verzorgd. Vriendelijk en attent personeel.

Past vd Boogaardstraat Moergestel -

Ok Prima

Hellemons -

Was helemaal super! Voldoende eten en drinken. Kwaliteit was prima. Personeel ook niets op aan te merken.

Carla Klessens -

Het klim en slimparcours is leuk om te doen. Jammer dat je slechts 1 keer van de tokkelbaan mag gaan. Bediening was goed.

Judovereniging Deusone Diessen -

Uitstekende begeleiding. 1 nadeel: op het moment dat we er waren was er nog een groep aan het lasergamen. Hierdoor konden de kinderen uit de andere groep ook op onze kinderen schieten. Dit vonden onze kinderen een minpunt.

Rohaan -

Jongen gaf goede uitleg. Alleen koffie gedronken, bediening was goed.

Pastoor C. Vasselaan -

Was een leuke opzet van het spel met de estafette bij het badkuipracen. Tijdens evenement een ober langs laten komen zou misschien wel tot een hogere bar omzet geleid hebben.

Daniels -

wc pot race was leuk en lachen, begeleiding prima. we hebben een aandachtspunt voor het kano varen. het vertrek verliep rommelig en niet zo soepel. er waren veel groepen tegelijk en werd daardoor massaal ipv lekker even door de natuur kanoën. qua aantal 2 persoons kano’s ging het niet vlot, die waren op waardoor een deel van de groep al weg was en een deel nog op de kant stond. dat was jammer. de 3 begeleiders spraken elkaar tegen in de aankomst van meer kano’s of niet. op een gegeven moment maar vertrokken in de 3 persoons kano’s maar de groep was dus totaal uit elkaar en door de smalle beek kon je ook niet elkaar meer inhalen. er werd gezegd ja er zijn opeens meer mensen maar ik zou denken je weet wat je al aan reserveringen hebt kan je de mensen die aan komen lopen dan niet daarom heen plannen of de groepen die gereserveerd hebben in ieder geval voor laten gaan. we hadden een lunch plank en aan het eind van de middag drankjes. Lunch was prima, voldoende aanwezig en bediening vriendelijk. drankjes kwamen naderhand ook vrij vlot door wel in verschillende rondes en een paar ontbraken maar dat werd vlot aangevuld.

Wesselius -

Pirma ontvangst en uitleg, leuke vaarroute.

Jansen -

Het was jammer dat het water zo laag stond en er zoveel riet groeide. Dat maakte het kanoën lastig. De begeleiding was prima. Hij was erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. –

Iris Jaszewski -

Leuke activiteiten en duidelijke begeleiding. In ons geval klopte de tijdsplanning niet zo goed. Doordat de eerste activiteit 20 minuten te laat begon hadden we geen pauze meer tussen de eerste en de tweede activiteit. Vriendelijk personeel

Timmermans -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.