Brouwhuys ReuZ

Brouwhuys Reuz

Brouwhuys Reuz biedt verschillende activiteiten aan zoals een workshop, proeverij, een rondleiding door de brouwerij of een ééndaagse cursus bierbrouwen. Ideaal als gezellige uitstapje én informatief tijdens de wintermaanden!

Lees meer
Workshop Bierbrouwen

Op de Reuselhoeve kun je zelf bier brouwen. Met een heuse brouwmeester stap voor stap aan de slag met je eigen brouwinstallatie. Ondertussen leer je van alles over schroten, maischen, filteren, spoelen, koken, koelen en ingrediënten als hop en gist. Na 6 weken is je eigen bier klaar. Iedere deelnemer krijgt 1 fles zelf gebrouwen speciaal bier gratis. De workshop bierbrouwen duurt zo’n 4 uur. Maar dan ben je ook wel bijna brouwmeester. De workshop is alleen mogelijk in combinatie met de bierproeverij, bierbostel-broodplank en houtvuur barbecue onbeperkt. Dit programma kost € 63,50 p.p. Een halve krat eigen  gebrouwen speciaal bier (12 flessen) kost € 14,40 p.p. extra. Deze workshop is te boeken vanaf 15 personen op maandag t/m donderdag. Op vrijdag t/m zondag vanaf 8 personen. Indien je met minder personen bent, bestaat de mogelijkheid om in overleg bij een andere groep aan te sluiten.

Reserveer
Rondleiding Brouwhuys ReuZ

Onder begeleiding van één van de brouwmeesters van Brouwhuys ReuZ krijg je een rondleiding in de brouwerij. Je start bij het brouwhuis op de 1e verdieping waar het proces wordt uitgelegd van graan tot suikerwater. Daarna daal je af naar de kelder en wordt duidelijk de ontwikkeling van suikerwater naar bier met het bottelen en nagisting op de fles. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur en is inclusief 1 consumptie naar keuze. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen. Kosten zijn € 11,- p.p.

Reserveer
Bierproeverij

Ben je geïnteresseerd in verschillende bierstijlen, waar ze vandaan komen, welke grondstoffen ze bevatten, wat de typische kenmerken zijn van elke bierstijl en of je deze kunt herkennen in een selectie van de bieren van Brouwhuys ReuZ, dan is een proeverij van 5 bieren in proefglaasjes van 15 cl. onder begeleiding van een biersommelier een uiterst leerzame en tegelijkertijd gezellige activiteit. Inclusief bierhapjes waarin één van de bieren verwerkt is. Een proeverij duurt gemiddeld 2 uur. Minimaal 5 deelnemers. Kosten proeverij van 5 bieren € 22,- p.p inclusief bierhapjes.

Reserveer
Reuzenbierkwis

Leuk is ook de bierkwis. In kleine groepjes test je je kennis over bier en de bierwereld met natuurlijk een leuke prijs voor de winnaar. De bierkwis duurt ongeveer 1 uur en kost € 5,00 p.p.

Reserveer
Cursus bierbrouwen

De cursisten krijgen van te voren via de mail een paper toegestuurd. Op de cursusdag doorloop je alle brouwstappen in een klein groepje met een eigen brouwinstallatie, een brouwlog en een recept. Op het einde van de dag volgt de bekroning: je eigen speciaal bier.  De brouwmeester loodst je per stap door de theorie. Je kunt van te voren aangeven welke bierstijl je wilt brouwen. De brouwmeester maakt dan het recept en zorgt voor de benodigde grondstoffen. Na 4 weken wordt het bier gebotteld en 2 weken later kun je komen proeven. We werken in een groepje met minimaal 6 cusisten. Ben je met minder, dan voegen we individuen of kleine groepjes samen.  De cursus duurt gemiddeld 7 uur en kan geboekt worden vanaf ’s morgens 09.00 uur. Afhankelijk van de starttijd wordt de cursus gecombineerd met een lunchplank of houtvuur barbecue. De kosten voor de cursus zijn € 60,00 p.p. excl. lunchplank, houtvuur barbecue of bierproeverij.

Reserveer

Reviews

Activiteiten waren prima. Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid horeca prima.

Hoogsteen -

Goed en bediening Uit steekend

Balkom -

Jammer dat er niet op de Reusel gekanood kom worden. Beleving op het Kanaal is wel anders. Genoeg verschillende gerechten.

Suijkerbuijk -

Goede begeleiding met klimmen. Met kanoën was het ook duidelijk. Alleen op de site stond dat je met de huifkar naar het roeien ging, maar dit bleek niet in de zomerperiode. De zwarte spikkels op het eten, vond ik er persoonlijk neet heel mooi uitzien. Ik wist niet wat het was, leek op aangebrand maar dit was het niet. Verder heel goed en lekker gegeten. Leuk dat er vegetarische gerechten op de kaart staan.

Van der Aa -

Goed geregeld Snel en vriendelijk

Familiedag Dekkers -

Keileuk, niks te verbeteren. Bediening niks te verbeteren

Van Bokhoven -

De begeleiding was prima. Bij het paintballen deed het soms wel pijn, maar dan stonden ze waarschijnlijk te dicht bij elkaar. Bediening was prima!

T.Wulms -

De maskers bij het paintball sloegen enorm aan. Bij aanvang wilden we wat drinken bestellen maar die ging niet echt. Later kregen we de kar met drankjes wat handig was.

Glaser -

We hebben bij jullie gekanood en toiletpot geracet. Vooral die laatste activiteit vonden de kinderen super leuk!

Neil Armstrong Scouting Groep -

Begeleiding was goed.

Jong Nederland Diessen de Knerten -

Uitleg was prima en duidelijk. Eten was ook prima en lekker. Misschien nog keuze in wat voor soort brood voor extra punten.

3 vriendengroep -

Super!

Olieslagers anja -

Uitstekende begeleiding en bediening.

Geppaard -

De activiteiten waren erg leuk, maar het programma was erg onduidelijk. Als verbeterpunt zouden wij willen meegeven dat bezoekers zich meer gezien voelen, wanneer er meer aandacht wordt besteed aan de begeleiding. Hierin kan de communicatie in mee worden genomen. Overigens hebben wij genoten van het heerlijke eten. Wij hebben genoten van het heerlijk eten dat snel kwam. Het personeel had alleen vaker langs kunnen komen om drank bestellingen op te nemen. Wij moesten nu naar binnen om personeel te halen, zodat zij ons verder konden helpen.

Clement -

Prima, er mag iets meer uitleg over de veiligheid worden gegeven plus tussendoor iets meer tips over hoe je zo goed mogelijk kunt boogschieten (dat je er iets van leert). Eten en drinken was op zich prima, maar meer (echt) vegetarische/veganistische mogelijkheden zijn wenselijk.

Kok -

Goed geregeld en duidelijk toegelicht De drankjes zelf waren prima maar het duurde erg lang voordat we ze kregen na de bestelling. En bij de tweede keer hebben we maar niet meer op een ober gewacht omdat het lang duurde voordat er iemand bij ons kwam.

Sweegers -

Begeleiding was prima en eten was goed

Antonise -

Was prima in orde. Bediening was ook ok (vriendelijk en informatief)

De Krom -

tokkelen was top, bij het kanoen vond ik de route wat saai, gewoon heen en terug

Brouwers -

De geplande activiteiten waren goed begeleid, en zeker leuk om eens mee te maken. Complete verzorging was goed, alleen kwam het brood erg vroeg, waardoor de mensen dat al vrij snel ophadden.

Accoord -

ze deed het perfect perfect niets op aan te merken

heyms -

Leuk! De tijd was perfect en we hebben nergens moeten wachten oid.

Esther van H. -

Begeleiding was er niet. We moesten zelf iemand zoeken die ons hielp bij het klimmen. Dat had beter gekunnen. Eten en bediening was geweldig. Geen verbeteringen.

Horvers -

Super, prima goede begeleiding, gezellig en in voor een praatje. Tafelfriet met een snack doen het altijd goed bij een kinderfeestje

van Beerendonk -

Laserschieten vonden ze helemaal top, misschien door begeleiding nog duidelijker laten uitleggen dat er een “neutrale zone” is waar mensen alleen hoeven te zitten. Nu zaten een aantal mensen van ons achteraf en hebben weinig meegekregen van degene die wel meededen aan het spel.

Stichting Amarant -

Het was wel erg druk maar zeer behulpzame medewerkers. Tafelfriet was gezellig.!

Grijzen -

keurig klantvriendelijk en snelle bezorging

van Kollenburg -

Prima, niets meer aan doen.

Kleijberg -

Goed geregeld, beetje onduidelijk wanneer de kinderen mochten tokkelen. Super goed voor het kinderfeestje. Beperkt keuze voor de kinderen, misschien pannenkoeken en of pizza voor kinderfeestje als mogelijke keuze toevoegen.

Kinderfeestje hendriks -

het is goed

kids of kindereren -

Activiteiten super leuk! Begeleiding prima. De jongen bij de badkuip race enthousiast! Leuk /

Pot -

Goed, enthousiaste begeleider Tafelfriet was te weinig voor de 10-jarige. Heb bijgevraagd en gelukkig ook gekregen zonder meerkosten.

Bastiaansen -

Was prima, heel vriendelijk.

Slenter -

Prima Goed, geen klagen. Vriendelijk bediend en als we iets vroegen werd het direct geregeld.

Jaap Beemster -

Heel goed, alleen bij het klei duiven schieten reageren de geweren niet altijd goed… Erg prettig en amicaal. Prima zo.

Dillen -

Activiteiten waren leuk, goed tijdspanne, begeleiders kunnen goed met kinderen omgaan. Mijn man heeft de lekkerste tosti van zijn leven op, en hij is erg kritisch.

Rulo -

Begeleiding vonden we erg goed De bediening kon iets sneller misschien maar wel vriendelijk en behulpzaam

Van der Hoeven -

Verliep allemaal prima!

T. de Beer -

Leuk klimbos, vriendelijke behulpzame begeleiding. Leuk dat het een ronde is. Geen verbeteringen in principe. Van een 9 naar een 10 als ik dan toch iets moet/mag benoemen: begeleider mee in het parcours voor degene die hoogtevrees heeft. En onbeperkt abseilen. Sneller drankjes opnemen en brengen. Duurde wat langer dan we normaal op terras gewend zijn.

Verbruggen -

Prima geregeld! In 1 woord SUPER!!! top bediening en heerlijke kwaliteit, super service, ook voor de afwijkende eters!!

Van den Eijnde -

Begeleiding was prima. Activiteit an zich was leuk, maar de fotos van de fotospeurtocht bij het steppen klopte niet. We hebben een aantal keer t zelfde stuk gestept omdat een huis die op de foto staat, is afgebroken. We hebben de tocht niet afgemaakt omdat dat niet kon in de tijd die we hadden. Feedback werd wat matig ontvangen. Bediening was prima

spijker -

Het klimmen was echt superleuk, de begeleiding was top! friet en snacks waren lekker en voldoende. Een kindje moest eerder weg, ze mocht daarom al eerder eten dan de rest. Dit was gelukkig helemaal geen probleem.

Kinderfeestje van Dijck -

Prima, goed, snel en vriendelijk

Marieke -

Begeleiding prima,  Niet gegeten. Vlotte bediening drankjes

Angela -

leuke activiteiten, geweldige begeleiding. Misschien meer aandacht voor de scores, maar dat was bij ons niet van belang. lekker eten en vriendelijke bediening. geen verbeterpunten

van den heuvel -

Activiteit was goed en duidelijk. Bediening kon beter eerlijk gezegd maar wel heel vriendelijk

Op t hoog -

Het klimmen is als erg leuk ervaren en duidelijke uitleg. Alleen was het erg druk. En de uitleg van het tokkelen ontbrak aan alle kanten. Friet was erg slap en kids vonden het koud. Snacks en drinken was goed.

Heeffer -

Perfect. Marijn gaf ons een enthousiaste en duidelijk instructie.

Thermaflex -

Activitetien waren leuk gedaan. Niks gegeten of gedronken

Peijnenburg -

De kinderen vonden het heel leuk. Misschien iets meer hulp bij het uitzoeken van de pakken. En ze moesten daar nog best lang wachten. Het was druk en jullie vergaten de bitterballen maar maakte dit goed met een gratis drankje, heel netjes. Eten was lekker, de bediening heel vriendelijk.

ELKE -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.