Kameel schieten!

Misschien zou je eerder koeien verwachten, maar wij doen het met kamelen! Samen in twee teams op twee kamelen schieten. Met een echt paintballgeweer schiet je net zo lang tot je de kameel gevloerd hebt!

Let op:
o Voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen
o je kunt vies worden van wat verfspatten (= uitwasbaar).
Tip: Leuk om als extra activiteit te boeken bij een vrijgezellenfeest, kinderfeestje en familie-uitje.

Het kameel schieten kun je ook als onderdeel van een compleet kinderfeestje boeken, kijk hier.

Reviews

Activiteiten super leuk!! Begeleiding was top! Misschien de badkuipenrace beetje onderhoud plegen en zorgen dat de badkuipen geen schok meer geeft?? Wat een gast vrijheid 1 woord GEWELDIG!! Alles super snel en vriendelijk!

Halkema -

Activiteiten waren te gek, begeleiders waren echt betrokken en hadden goede kennis van de activiteiten. Zeer tevreden. Alleen omdat we met een grote groep waren moesten we lopen naar de kanoë locatie en dat is geen 15 min maar 30 min. Jammer dat we niet daarheen gebracht konden worden . Want we kwamen moe aan. En daarna ook nog gaan kanoën . Voor de meeste was het hun eerste keer dus die hebben anderhalve uur over de Reuseltocht gedaan.

Next Generation -

Prima, de kinderen hebben zich goed vermaakt. Wat weinig keuzemogelijkheden bij diner, de koffie was koud, veel verschillende medewerkers aan de tafel.

Timmermans -

Er wordt bij binnenkomst/ontvangst niets vermeld over de activiteiten die je geboekt hebt. Wij waren in de veronderstelling dat dat bij de boerderij was het kanovaren, maar moesten een eindje rijden (of lopen). Geen punt, maar als we t hadden geweten (als we er nog even aan herinnerd waren!) dan waren we daar op tijd geweest. Het opnemen van drankjes kan wel veel sneller lijkt me. Jullie missen gigantische omzet voor zover ik t afgelopen zondag heb bekeken. Personeel is vriendelijk.
Kwaliteit van het blonde tapbier was slecht, als je weet dat dat bier snel doodslaat (voordat je bij de tafels bent) moet je t misschien niet op de tap zetten?

Sterke -

Wel veel kinderen tegelijk tussen 14.30-16.00. De begeleidster was alleen en stond bij de tokkelbaan. Ze heeft wel kort uitleg gegeven aan het begin aan de onze groep. Sommige klemmen waren heel stroef voor de kinderen en die hebben we zelf als ouders, tussentijds, met de kinderen die het betrof vervangen voor een ander setje Het was een mooie dag. Lekker buiten gezeten, veel ranja hebben ze gedronken en de frietjes en snack gingen er daarna goed in. Fijn dat er ook iets anders besteld kon worden voor een kind wat geen friet lustte:-)

Schuller -

Drankjes die we na tocht hebben gedaan waren leuk gepresenteerd en mooie locatie.

Hansen -

Mijn dochter heeft geklommen met haar feestje. Ik vind het helemaal top! Goede uitleg van de instructrice, leuke meid! Kinderen hebben echt genoten! Kreeg later van de ouders van de kinderen terug dat ze heel enthousiast waren! Eten was lekker, leuke bediening, niet lang hoeven wachten.

Van Gorp -

Prima begeleiding, de kinderen vonden paintball erg leuk Bediening was vriendelijk en snel.. frietjes en smacks waren prima

Pitann -

Heel goed! Dit kan wel beter. Er was geen tafel voor ons gereserveerd, en we kregen heel weinig hapjes terwijl we een grote groep hadden en ik wel vollere planken langs zag komen. Die hadden wij ook wel willen hebben. Verkoop die aan iedereen!

Dunning -

Activiteiten waren leuk, begeleiding was top, bediening ook! Geen verbeterpunten.

Coby -

Perfect, ook fijn dat je eigen eten mocht meenemen

Van t Land -

Brgeleiding was goed, enthousiaste dame die kinderen goed bij de les hield :-). Alleen bij het uittrekken van de klimtuigjes kon er wat meer geholpen worden want dat lukte de jongens niet zelf… Prima gegeten

Guikers -

Niet echt iets op aan te merken vond het goed. Vldoende gegeten en goede bediening

Tonnie van den broek -

Hele goede en duidelijke uitleg over de activiteit (paintballen voor kids). Ze vonden het heel erg leuk! Het enige dat ik een beetje jammer vind, is dat er wordt gezegd dat de activiteit 1.15u duurt, maar dat ze slechts 3 kwartier in het veld hebben gestaan. Eten was goed, goede porties voor de kinderen (niet teveel, niet te weinig) en kwam netjes op tijd toen wij het hebben aangegeven.

Wendy van Dun -

Activiteiten zelf zijn erg leuk. Echter, we waren hier nu voor een kinderfeestje en vonden het te druk. We moesten allereerst al een half uur wachten op de uitleg voor het paintball vanwege een andere groep die tegelijk uitleg kreeg maar pas later kwam. Kinderen worden dan al onrustig. Na afronden paintball moesten we zelf achter de volgende activiteit aan, er is geen gastheer aanwezig of iemand overkoepelend die de kinderfeestjes in de gaten houd en begeleid naar de volgende activiteit of de groep ophaalt. We hebben ons zelf vervolgens gemeld bij het klimmen. Hier was het op de afgesproken tijd veel te druk. Hierdoor konden we pas ruim 1 uur na afronden paintball klimmen, omdat er geen tuigjes beschikbaar waren. Kinderen werden wederom onrustig. Verder was het op veel
momenten te druk in het klimparcours waardoor afstand houden gezien Corona niet mogelijk was (met vreemde mensen op platform staan of tegemoet treden tijdens klimmen) Bediening van drankjes had sneller gekund. Toen het eten op was kwam het drinken.we moesten hier zelf nog om vragen.

Koenders -

Alleen gebruik gemaakt van de bediening lunchplankjes zijn amper voldoende voor 2 volwassenen

Dierenkliniek Bladel -

Het was prima. Begeleiding ook. De kinderen vonden het ook hartstikke leuk en vonden het jammer dat het zo snel alweer afgelopen was. Eten was verder prima.

Jasper Kang -

Prima. Betere uitstapmogelijkheid bij kanovaren zou fijn zijn.

de Brouwer -

Kanovaren was top. Het kameel schieten was wat kort van duur. Dit had misschien beter gecommuniceerd kunnen worden zodat we eventueel nog een andere activiteit erbij hadden kunnen boeken Bediening zeer vriendelijk. Wel was opeens onze “oude tafel” vergeven na terugkomen van de laatste activiteit. Het is wellicht handig om even af te stemmen wat de bedoeling is na de laatst activiteit.

Auva administratie -

Leuke activiteiten en prima begeleiding. Soms zag je wel wat kinderen moeite hebben met de klimbaan zonder dat er begeleiding was om te helpen. Bediening was goed, ondanks de drukte. Het eten was matig. Weinig keus, alleen maar vlees op de kaart en matige kwaliteit. Ook geen enkel dessert op de kaart en alleen nog maar een waterijsje in de vriezer. Uiteindelijk nog een quiche kunnen krijgen als vega gerecht maar die was nogal nat van onderen met een enorm bord sla met weinig variatie.

Ondine Beneker -

Activiteiten zijn leuk. Wat beter zou kunnen is de begeleiding van de ene naar de andere activiteit. Men weet niet waar je naar toe moet of waar het is Eten prima. Jammer was dat er onder de medewerkers niet bekend was wat er afgesproken was zodat er steeds om gevraagd moest worden. Medewerkers trouwens zeer vriendelijk en behulpzaam! En na een Stroef begin prima opgelost!!

Van Zandwijk -

Klimmen was fantastish voor mijn zoontje en zijn vrienden. Duidelijke uitleg en uitdagend Prima, fijn dat er voor onze zoon een glutenvrije variant was. Al was eerlijk gezegd de glutenvrije frikandel wel erg droog. Ik denk dat knakworsten een betere optie zijn.

Tobias Brands -

Leuke activiteit en goede begeleiding Was allemaal prima.

Verhoeven -

Heel goed, de begeleiding ging heel prettig met de kinderen om en stond ‘haar vrouwtje’. Goede frieten en snacks, maar de porties zouden wat groter mogen. Sommige kinderen hadden er niet genoeg aan.

van Nuenen -

Hele leuke en gezellige medewerkers. Alleen niet coronaproof. Niks gezien voor hygiëne. Personeel zou hier veeeeel beter in begeleid moeten worden. Vragen aan mensen eerst hun handen te wassen, handgel bij locatie, wij zouden de medewerkers een schildmasker op laten zetten als ze toch dicht in de buurt van klanten komen. Ook voor bescherming van het personeel. Wij merken ook dat wij zelf hierdoor ook minder gingen opletten en dat we ons minder goed aan de 1,5 meter afstand hielden. Personeel hield zich niet aan de 1,5 meter. bediening was prima. We hebben alleen een ijsje of en gedronken. Meer keus aan ijsjes , nu waren de cornetto’s op.

Kleijn -

Heel leuk, enthousiaste begeleiding Frietjes waren heerlijk. Bij de quiche miste ik bij de salade een dressing

Tjebbes -

was top. Communicatie met de leiding was goed. het eten was top. Wel duurde het erg lang voordat er iemand kwam om drinken op te nemen.

RIBW Brabant team korvel -

Ik vond het klimmen verrassend, eerst miste ik het “bos”, maar het klimmen was zo ontzettend uitdagend en de kinderen hebben genoten. Ze werden heel vrij gelaten en dat vind ik goed. Er was natuurlijk wel continu begeleiding bij, mocht er iets mis gaan. ik was erg tevreden over het eten en de bediening.

Thymen -

Alles was perfect en super goede service alles geweldig ook echt alles super goed geregeld

De Gerdine Hoeve -

Heel leuk! Leuke enthousiaste begeleiding van Floor en mooi paintball veld. Enige minpuntje waren sommige helmen. Er waren er zeker drie waarbij het zachte binnengedeelte kapot was. Dat deed pijn bij de kinderen. Ik vond ze ook een beetje vies eerlijk gezegd. Eten was heerlijk, niks aan te merken!

Hanneke Withaar -

Prettige begeleiding en goed getimed qua activiteiten planning. Er liep wel iemand weg bij de uitleg van het tokkelen dan was onduidelijk. Bij eten geen bijzonderheden, ik zou er wel voor kiezen ranja inclusief te maken bij het aanbod kinderfeestje

Smits -

Leuk. Maar het was best lastig voor kinderen van deze leeftijd om van voldoende afstand te schieten. Een aantal hadden best pijn van de ballen van te dichtbij. Ik zou dit met 6-jarige niet als kinderfeest doen. Erg lekkere friet.

Van den Boom -

Marijn heeft ons leuk en goed begeleid, we hebben een top dag gehad! Dikke prima, Wout heeft ons goed bediend!

Horvers -

Ik vond het goed geregeld. Lesly was heel vriendelijk. Ik vind de koffie helaas niet zo lekker. Ik denk als je hier verbetering in aanbrengt dat er meer mensen een tweede of derde bakje koffie zullen bestellen. Verder leuke meisjes in de bediening. En handig uitgeserveerd.

Schrover -

Prima. Kinderen waren enthousiast. Duidelijke uitleg. Bediening was ook prima

Spierings -

Paintball, misschien een opdracht meegeven. Borrelplank was super inclusief de drank. Bediening was vriendelijk

Edwin Schols -

Prima. Bij een kinderfeestje is snelheid van beginnen van een activiteit heel belangrijk. Kon beter.

van Osch -

Leuk. Op de drankjes moesten we wel wat langer wachten verder prima

Oerlemans -

Het was nette uitleg en hoef niks aan veranderd worden. Lekker !

de Rooij -

Vele activiteiten voor alle leeftijden .De begeleiding was prima. Eten was goed,en de bediening was snel en vriendelijk

Elshof -

WC-potten race, grappig en leuk, begeleiding was prima. Drank en appeltaart was lekker, bediening was goed, hebben alleen teveel koffie berekend, aangezien dit in het arrangement zat. Wordt nog teruggeboekt, als het goed is!

Fam. Groen. -

Goede begeleiding door Ruud, de meiden waren er helemaal blij mee! Lekker gegeten, goede friet, goede mayo!

Smetsers -

Leuke activiteiten en de begeleiding was prima, er moesten ze hun aandacht we over meerdere groepen verdelen Een schaaltje met wat wortel, tomaat of komkommer was voor ons echt een goede toevoeging geweest zodat ze ook iets gezonds eten

Gelderen-Heijmans -

De begeleiding mag beter. Ze was vriendelijk maar had weinig gezag over de groep, ook niet erg behulpzaam of zin om het iniatief te nemen in het begin. Kinderen mochten een pak zoeken en aandoen. Een jonge bleek bijna nergens in te passen maar daar reageerde ze niet eens op, ik ben hem zelf maar gaan helpen. Het eten op zich prima. De hoeveelheid was wat aan de lage kant. Mijn man zag de serveerster aankomen met het tweede dienblad, daar bleek een bakje tekort te zijn. Er is toen een bakje bijgezet en gevuld met de friet uit de overige bakjes. Niet netjes, zeker niet om dit in het zicht te doen!

Van der Zijde -

We hebben het super leuk gehad! Niks op aan te merken, was goed verzorgd en erg lekker.

Kleverlaan -

De activiteiten waren leuk. De groep vond het tokkelen leuker dan het klimmen. Helaas mochten ze maar twee keer per persoon tokkelen. Het eten was prima en de bediening was goed.

Kempenhorst College (Hegge) -

Iedereen heeft het een super dag gehad. De wachttijd tussen het vlees was net iets te lang. Iedereen zal al vol van het stokbrood en was al aan het inkakken.

Samantha de Ruijter -

Was perfect geregeld. Geen verbeteringen Gebruik gemaakt van ranja was prima

Sylvia Martens -

Bsgeleiding was goed en dacht goed met de groep mee Snelheid was goed en had voldoende kennis over het bier. Ook een heerlijk worstenbroodje gehad.

J van de water -

prima. We moesten alleen bij activiteit 4 naar een medewerker zoeken omdat we toen even geschuild hadden maar verder was het prima Eerste keer buiten was goed. Binnen moesten we iets langer wachten

Van oort -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.