Kinderfeestjes

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:

Kinderfeestje Brabant

Leuk voor alle leeftijden

Vanaf 1 mei mogen de kinderfeestjes voor kids t/m 12 jaar weer plaatsvinden! Waar moet u mee rekening houden? 

*  maximaal 2 ouders mogen mee als begeleiding

* onze horeca is weer open

Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt volop mogelijkheden voor de leukste en stoerste outdoor kinderfeestjes. Mocht het regenen? Geen nood! Dan wachten we even tot de bui over is. Bovendien zijn de kinderen vrij goed beschermd door een helm en overall bij het paintball of ze krijgen een gratis regenponcho.

Frietjes met een kroket of frikandel zit bij de prijs in (frietjes+). Papa en mama kunnen ter plekke iets kiezen van de kaart of gezellig mee smikkelen. Ranja kost € 3,85/kan en hieruit gaan 6-7 bekers. En je mag je eigen verjaardagstaart of cake meenemen om mee te beginnen.

Vanaf 6 jaar. Totaalduur alle programma’s ca. 3-4 uur. Dit is  incl. frietjes + snack, spelen in de speeltuin en op onze springkussens. Duur van de activiteit is gemiddeld 1 – 1,5 uur inclusief omkleden/instructie. 

Outdoor junior paintball (6-9 jr), incl. frietjes+

Iedere deelnemer krijgt standaard 50 gekleurde bolletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Doet geen pijn. Je wordt alleen maar vies. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. Kan er tenminste niets misgaan. En dan aan de (veld)slag. Wie heb je in het vizier. Verschuil je goed, dan blijf je buiten schot. Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 8,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 9,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Reserveer
Outdoor shotgun paintball (9-14 jr), incl. frietjes+

Gaat wel een stukje harder dan junior paintball. Beetje vies word je altijd. Ook bij het shotgun paintball natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Ook hier krijgt iedere deelnemer 50 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 8,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 9,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

 

 

 

Reserveer
Indoor junior reball (6-8 jr), incl. frietjes+

Iedere deelnemer krijgt onbeperkt balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Doet geen pijn. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. Kan er tenminste niets misgaan. En dan aan de indoor veldslag. Wie heb je in het vizier. Verschuil je goed, dan blijf je buiten schot.

 

Reserveer
Indoor shotgun reball (9-14 jr) incl. frietjes+

Gaat wel een stukje harder dan junior paintball. Ook bij het shotgun paintball natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de indoor veldslag. Ook hier krijgt iedere deelnemer onbeperkt balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Wie heb je in het vizier. Verschuil je goed, dan blijf je buiten schot.

 

 

 

Reserveer
Formule 1: badkuip race én megatokkel (8/9-14 jr), incl. frietjes+

Voel je als Max Verstappen, maar dan scheurend in een badkuip tegen elkaar, net als bij karten. Team tegen team rijd je verschillende spectaculaire rondes tegen elkaar. Wel veilig en beschermd in de badkuip. En daarna ga ja vanaf de 15 meter hoge uitkijktoren 130 meter met de megatokkelbaan naar beneden en plof je veilig in het valnet. Deze mag je twee keer doen.
Totale duur van de twee activiteiten ongeveer 60 minuten. Daarna kunnen/mogen de kinderen nog vrij buitenspelen in onze speeltuin.

 

Reserveer
Klim-Slim parcours kinderfeest (9-14 jr,), incl. frietjes+

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom? Klimbos en tokkelbanen, waaronder de langste van Brabant. Voor iedereen, gezellig samen met en tegen elkaar: uniek in Nederland, veilig en (niet te) spannend. Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Zijn er bij je kinderfeestje kinderen jonger dan 12 jaar, dan moet er minimaal een ouder mee met de groep, dus niet per kind. Sommigen kinderen zijn bang of onzeker, en dan kan een ouder hen steunen. De ouder betaalt ook het kinderfeesttarief.

Reserveer
Kinder Klimbos kinderfeest (6-8 jr), incl. frietjes+

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt, blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?!

Reserveer
Climb en Shoot: klim-slim + shotgun (8-13 jr), incl. frietjes+

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Klimbos en tokkelbanen. Ieder  kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Daarna shotgun paintball. Overleef je dat? Beetje vies word je altijd. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Ook hier krijgt iedere deelnemer 50 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 8,- per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 9,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt.

Reserveer
Climb + Camel: Klimmen + Kamelen schieten (10-16 jr) incl. frietjes

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom?  Voor iedereen, gezellig samen met en tegen elkaar: veilig en (niet te) spannend. Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Zijn er bij je kinderfeestje kinderen jonger dan 12 jaar, dan moet er minimaal een ouder mee met de groep. Sommigen kinderen zijn bang of onzeker, en dan kan een ouder hen steunen. De ouder betaalt ook het kinderfeesttarief. De kinderen klimmen ruim een uur.

Daarna kunnen ze schieten op onze kamelen! Met een heus paintballgeweer schieten ze op twee kamelen. Natuurlijk strijd je in je team, moge de beste winnen! Inclusief aansluitend frietjes met snack.

 

Reserveer

Foto impressie

Reviews

Goed. Groep apart ophalen en niet met twee tegelijk, was wat hectisch. Vriendelijk personeel en werden snel geholpen. Foutje bij de bestelling, maar ook zeer snel opgelost

Welten -

Communicatie was zeer fijn dat we vooral e-mail vooraf kregen over mogelijkheid tot zwemmen. Aantal ervaren medewerkers die zeer klantvriendelijk zijn.Vorig jaar hebben we klimactiviteit als kinderfeestje gedaan. Dit jaar paintball. Ik mis, na het geven van instructie, de begeleiding beide keren. Even bijspringen als kind bij klimmen niet verder kan. Bij paintballen starten we met 5 huilende kinderen van 7 jaar. Dit had anders gekund door kinderen eerst keer op linie te zetten en handelingen met paintballwapen te laten doen. Keer schieten op de muur. Even ervaren.
Deze activiteit is nog best heftig voor 7jarigen, voor 6jarigen zeker nog te heftig. Bij lunchplank voor 2 personen krijg je 5 stukjes brood. Dit is te weinig. Toen we extra brood bijvroegen kregen we 1 stukje brood bij.

Laila Kools -

de begeleiding was super de hele activiteit was er iemand bij voor uitleg en hulp indien nodig. ook het eten was goed en mooi op tijd.

Van den Berg -

We hebben paintball gedaan met een groepje jongens van 6/7 jaar. Onze verwachting was het “outdoor junior paintball”(6-9 jr), zoals op de website staat, maar in plaats daarvan werd ons het “outdoor Shotgun paintball” (9-12jr) aangeboden. Deze geweren schieten iets moeilijker en de paintballs komen harder aan. Dit zorgde voor wat teleurstellingen (niet zelf kunnen, pijn aan achterhoofd) en daardoor minder speelplezier. Toen we dat aangaven bij de begeleidster, zei ze dat de junior-versie al langer niet meer wordt gedaan en ze begreep niet waarom dat nog op de website staat. Ze zou het doorgeven…
De kinderen hebben daarna heerlijk buiten in de speeltuin gespeeld en veel plezier gehad. Heel goed, lekker gegeten en meer dan voldoende. Heel aardig dat ze vroegen of het al uitkwam om te eten op de afgesproken tijd, goede communicatie/service.

De Rijke -

Geen verbeteringen, activiteiten en begeleiding waren/was goed.

BS de Tiliander -

Prima, maar ik vind dat limonade onbeperkt gegeven moet worden.

Irene Rokx -

Prima. Duurde even voordat iemand kwam vragen wat we wilde drinken

Baeten -

Prima!

Angela zijp -

Wij twijfelen of de jongens (in leeftijd van 6 en 7 jaar) niet te jong waren voor het paintballen (ondanks 6-9 jaar). Ze snapten het spel niet helemaal (te dicht bij elkaar blijven staan ipv verdelen over veld, waardoor er regelmatig van te dichtbij werd geschoten en dus huilen), geweren soms te zwaar voor ze om te herladen. Wellicht overwegen om min leeftijd op te hogen naar bijv 8 jaar. Eten was top!

Ruijs -

Top!

Stijn van der burgt -

Ik zou de begeleiding beter willen ook bij slecht weer eventueel op hoge punten in de banen iemand aanwezig voor hulp. Beetje zachte patat

Lammers -

Iets meer communicatie voor het verzamelen voor paintballen Het eten was snel klaar. Ik kreeg wel wat anders dan besteld maar dat was geen ramp. Achteraf zag ik wel dat 1x teveel friet aangeslagen was omdat 1 kind geen friet lust en 2 tosti’s gegeten had. Ik heb wel betaald voor 8x friet

Poirters -

Waarschijnlijk door de coronaregels en de afstand hadden wij bij t kanoën wel wat meer tips en hulp kunnen gebruiken…… Eten was prima, zeker voldoende en lekker! Bediening drankjeswas niet altijd soepeltjes…….

Gouden paar -

Goede begeleiding, heldere uitleg. We misten een goede vegetarische optie op de kaart.

Yule vanDongen -

Super geregeld en heel erg leuk. Eten heel goed.

Gerritsen -

prima, jammergenoeg was het die dag eigenlijk te heet voor paintball. Maar goede begeleiding. Klimmen was een enorm succes! Prima voor een feestje.

Sterenborg -

Geen opmerkingen Vriendelijke bediening; kaart zou uitgebreider/ gezonder mogen, salades

De Beer -

we hebben heerlijk met de hele familie kunnen kanovaren. Uitleg bij aankomst was prima. leuke tocht. Bediening qua drinken was prima en snel. Vriendelijk en meedenkend personeel. na het kanoën hebben we nog wat borrelplanken en bittergarnituur besteld. dit liet wel op zich wachten. later nog extra bitterballen en kleine frikandelletjes willen bestellen maar die bleken niet voldoende op voorraad voor zo’n grote groep.ook deze keer liet dit erg lang op zich wachten waardoor een gedeelte van de groep al wel was/ging toen het gebracht werd.

Hormann -

Top geregeld! Ook de mail van te voren waarin jullie aankondigden dat er waterverkoeling was vanwege de hitte. Prima voor de kids! De avondkaart was nu vrij beperkt met twee gerechten. Vanwege Corona werd ons verteld. Een salade op de kaart zou fijn zijn.

Maartje Smulders -

prima lekker! , wel wat meer brood bij de plank, maar die kregen we ook toen we er om vroegen

naalden -

De activiteiten waren heel leuk. De begeleiding was ook goed. Het eten was goed. Het duurde alleen even voordat we het kregen. We hadden afgesproken om half 5 en we kregen tegen 5 uur het eten pas. Verder was het allemaal goed.

Anne smetsers -

Goed, alles was duidelijk. Het is wel wat onhandig dat je bij het lasergamen je eigen ‘teamgenoten’ kan afschieten Het eten was lekker en snel bediend.

Rachel Keijzers -

Erg leuke activiteiten en de begeleiding was ook leuk heel vriendelijk en ook vlot. Een paar collega’s vonden het jammer dat er geen alcohol gedronken mocht worden tussen de activiteiten door, maar dit was door jullie vooraf goed gecommuniceerd.

Huisartspraktijk -

Iedereen was erg enthousiast! Het klimmen was zeker uitdagend genoeg! Eten was perfect geregeld. Meer dan genoeg ruimte. Ook fijn in de schaduw

Groenhout -

Activiteiten waren erg leuk. Personeel bij het klimmen mocht wel iets vriendelijker reageren Vriendelijkheid liet bij sommige te wensen over

De Groot -

Voor het Kanovaren kregen we uitleg, deze was duidelijk en de jongeman was vriendelijk. Ik zou alleen adviseren als er 2 jonge kinderen en 2 volwassenen zijn misschien toch met zijn vieren te gaan, gezien de leeftijd en kracht van de kinderen. nu was het best pittig voor de volwassenen. Zeker een leuk uitje ook als de zon niet volop schijnt. Vriendelijk, sommige glazen waren niet volledig gespoeld en nu in Corona tijd toch wel prettig als hier meer aandacht voor is.

van Kortenhof -

Er was tegelijk met ons nog een andere groep met jongere kinderen. Hierdoor moest de aandacht verdeeld worden. Het voorgestelde spelelement had vaker gewisseld mogen worden. Nu bleven ze in 2 dezelfde groepjes spelen. Voor kids van 11 jaar zijn de porties friet maar net genoeg

Van den Borne -

Beetje gaotisch. Wat ik vreemd vond was dat degene die voor onze veiligheid moest zorgen zelf geen beveiliging droeg en zich ook niet op een andere manier kon beschermen tegen vallen! We hebben wel genoten van het tokkelen van de toren. We moesten zelf iemand gaan zoeken nadat we al een half uur gewacht hadden om te beginnen

Van de Wouw -

Leuke activiteiten, paintball was misschien nog leuker geweest met spelelement erin met vlag oid Prima, we moesten wel zelf actief de bestelling doorgeven. Niemand kwam het vragen, maar was ok

Vermeijs -

Prima! Hebben drankjes zelf gehaald

Joline van Berkel -

Ging goed was duidelijk. Geen bediening was corona tijd

Eric -

Op zich prima georganiseerd. Ik zou alleen ervoor zorgen dat er op locatie een verbanddoos of iets dergelijks is. Mijn man had zich flink open gehaald aan een kano en men had niets op dat moment om te verbinden. Dit was prima.

Petra Martens -

Prima, goede uitleg. Geen suggesties voor verbetering

Willemsen -

Prima

Oostra -

Ik vond de activiteit leuk en de kinderen ook. Prima eten. Het was snel geregeld binnen, op tijd en gezellig ruimte. Makkelijk te bestellen en snel bediening.

Laat -

Goed.

Van der Zalm -

Mooie plek in de bossen. Mooi parcours. Dit keer niet te druk. Goede begeleiding Ondanks Corona toch nog aanbod van eten. Dat was leuk!

Lippens -

Het kanoën was erg leuk. De uitleg en begeleiding vooraf was doeltreffend, gelukkig niet te lang maar wel duidelijk.

Luc van der Avoort -

Prima, goede uitleg. Geen suggesties voor verbetering

Willemsen -

Kanovaren was erg leuk en begeleiding prima. Klein punt ter verbetering- bij boeking (met betaling) direct plaats doorgeven waar kano varen start. Nu konden we vanuit de reuselhoeve direct weer de auto in. Helemaal top! Frietjes, biertje en ijsje na het kano varen smaakten heerlijk.

Eveline -

Prima, werd goed meegedacht. Spelleider was duidelijk en rustig en gaf ruimte om het goed uit te voeren. was prima in orde

judith -

Elke x is er genoeg begeleiding en uitleg, is prima zo Altijd top

Geijs -

Wij hebben allemaal bijzonder genoten van de mooie kanotocht. Goede organisatie. Misschien iets meer duidelijk verschaffen hoe te handelen als de kanotocht er op zit

Gerrit Rpest -

De activiteit was leuk. Alleen het vertrek van bij het kanovaren was wat chaotisch omdat er niet genoeg kano’s waren voor de groepen die voor ons vertrokken waardoor wij lang moesten wachten voordat wij met de kano’s konden varen.

Vrienden -

Leuk! Bij aankomst duidelijk uitleg over waar te parkeren en hoe verder. De instructie om te kanoën was ook helder. Echter bij de kano’s kan er wat gestructureerder geholpen worden met het uitdelen van de spullen, nu mochten we alles zelf uitzoeken, wat prima is gegaan hoor, maar het was best druk en niet geheel duidelijk. Het leek alsof het personeel nog druk bezig was met de activiteit te organiseren en het op de juiste plek krijgen van het materiaal (wat ook kan, gezien we de eerste groep van de dag waren). Het briefje met de routebeschrijving richting activiteit was top! Bediening was goed! Echter miste ik een drankenkaart op tafel.

Max -

Prima begeleiding en goede uitleg De ijsjes waren heel zacht en al halt gesmolten voordat we begonnen met eten

den Otter -

Iedereen was vriendelijk en efficiënt. Ik heb geen verbeterpunten. Ook hier geld: Heel vriendelijk. Het was niet druk. Daarom weet ik niet hoe het gaat als het terras vol zit…

Sabine -

Goed! Alleen jammer dat onze vrienden met oa een dochter van 6 een grote kano meekregen. Was een beetje zwaar kanoën. Had beter in de 2 persoons gezeten met haar in het kleine zitje in het midden. Mss handig voor de volgende keer.

Annemarie van Dongen -

Prima geregeld.

Vrielink -

De mannen hebben enorm genoten van het kleiduiven schieten. Leuke uitleg. Eten en drinken was vooraf vis de mail allemaal goed geregeld. Bediening was vriendelijk de hapjes en totale presentatie van borrelplank en bediening bier was super !

Desiree -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.