Kinderfeestjes

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:

Kinderfeestje Brabant

Leuk voor alle leeftijden

Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt volop mogelijkheden voor de leukste en stoerste indoor en outdoor kinderfeestjes. Mocht het regenen? Geen nood! Dan wachten we even tot de bui over is. Bovendien zijn de kinderen vrij goed beschermd door een helm en overall bij het paintball of ze krijgen een gratis regenponcho.

Frietjes met een kroket of frikandel zit bij de prijs in (frietjes+). Papa en mama kunnen ter plekke iets kiezen van de kaart of gezellig mee smikkelen. Ranja kost € 3,90/kan en hieruit gaan 6-7 bekers. En je mag je eigen verjaardagstaart of cake meenemen om mee te beginnen.

Vanaf 6 jaar. Totaalduur alle programma’s ca. 3-4 uur. Dit is  incl. frietjes + snack, spelen in de speeltuin en op onze springkussens. Duur van de activiteit is gemiddeld 45 min. – 1,5 uur inclusief omkleden/instructie. Graag 10-15 min. voor de start van het kinderfeestje aanwezig zijn.

Kinderfeestjes kunnen alleen ’s middags op woensdag en vrijdag, en de hele dag op zaterdag en zondag. Vanaf 6 personen.

 

Indoor/outdoor lasergamen (8-14 jr), incl. frietjes+

Indoor/outdoor lasergamen, dus binnen/buiten, en handig bij slecht weer. De “battle fields” zijn binnen/buiten en verbonden door spannende doorgangen. Team tegen team duelleren met elkaar, afvalrace (wie blijft er over) en spannende missies. Let op als je tegenstander plots vanachter een oliedrum opduikt of sluip buitenom naar andere ruimtes. Vanaf 8 jaar de stoere Cyclon en vanaf 11 jaar de onverwoestbare Tornado. Met beide laserguns kun je tegelijkertijd samen spelen. Degene met de hoogste score wint! Totale duur lasergamen: 45 min. incl. instructie en eindscore, speeltijd ca. 30 min. Start elke 45 min. vanaf 11.00u. Vanaf 6 personen.

Cyclone

Reserveer
Outdoor junior paintball (6-9 jr), incl. frietjes+

Iedere deelnemer krijgt standaard 50-60 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Doet geen pijn. Je wordt alleen maar vies. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. Kan er tenminste niets misgaan. En dan aan de (veld)slag. Wie heb je in het vizier. Verschuil je goed, dan blijf je buiten schot. In twee teams strijden jullie tegen elkaar. Welk team wordt het minst geraakt? Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 8,50 per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 9,50 per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt. Deze verdeel je dan onder elkaar. Totale duur paintball: 1.15u incl. verkleden en instructie, speeltijd ca. 50 min. Vanaf 6 personen.

junior paintball

Reserveer
Outdoor shotgun paintball (9-14 jr), incl. frietjes+

Team tegen team, tijdspel, vlag veroveren  en andere spannende missies, wel een stukje stoerder junior paintball. Beetje vies word je altijd. Ook bij het shotgun paintball natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Ook hier krijgt iedere deelnemer 50-60 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 8,50 per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 9,50 per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt. Deze verdeel je dan onder elkaar. Totale duur paintball: 1.15u  incl. verkleden en instructie, speeltijd ca. 50 min. Vanaf 6 personen.

Reserveer
Formule 1: badkuip race én megatokkel (8/9-14 jr), incl. frietjes+

Voel je als Max Verstappen, maar dan scheurend in een badkuip tegen elkaar, net als bij karten. Team tegen team rijd je verschillende spectaculaire rondes tegen elkaar. Wel veilig en beschermd in de badkuip. En daarna ga ja vanaf de 15 meter hoge uitkijktoren 130 meter met de megatokkelbaan naar beneden en plof je veilig in het valnet. Deze mag je twee keer doen. Totale duur van de twee activiteiten ongeveer 60 minuten. Tussendoor en daarna kunnen/mogen de kinderen nog vrij buitenspelen in onze speeltuin. Vanaf 6 personen.

 

Reserveer
Klim-Slim parcours kinderfeest (9-14 jr,), incl. frietjes+

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom? Klimbos en tokkelbanen, waaronder de langste van Brabant. Voor iedereen, gezellig samen met en tegen elkaar: uniek in Nederland, veilig en (niet te) spannend. Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Zijn er bij je kinderfeestje kinderen jonger dan 12 jaar, dan moet er minimaal een ouder mee met de groep, dus niet per kind. Sommigen kinderen zijn bang of onzeker, en dan kan een ouder hen steunen. De ouder betaalt ook het kinderfeesttarief. Totale duur klimmen ca. 1.5-2u incl. instructie. Vanaf 6 personen.

Reserveer
Kinder Klimbos kinderfeest (6-8 jr), incl. frietjes+

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt, blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt? Totale duur klimmen: 1u. incl. instructie. Vanaf 6 personen.

Reserveer
Climb en Shoot: klim-slim + shotgun (8-13 jr), incl. frietjes+

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Klimbos en tokkelbanen. Ieder  kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Daarna shotgun paintball. Overleef je dat? Beetje vies word je altijd. Natuurlijk wel eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Ook hier krijgt iedere deelnemer 50 gekleurde balletjes, waarmee je je vriendjes en vriendinnetjes kunt bestoken. Extra balletjes nodig bij het paintballen? Dat kan. De kosten zijn € 8,50 per 100 balletjes als je ze vooraf bestelt en € 9,- per 100 balletjes als je ze op de dag zelf koopt. Totale duur klimmen ca. 1,5-2u en paintball 1.15u, speeltijd ca. 50 min. Tussendoor en daarna kunnen/mogen de kinderen nog vrij buitenspelen in onze speeltuin. Vanaf 6 personen.

Reserveer
Climb + Camel: Klimmen + Kamelen schieten (10-16 jr) incl. frietjes

Klim slim en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom?  Voor iedereen, gezellig samen met en tegen elkaar: veilig en (niet te) spannend. Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Daarna schieten op onze kamelen met een heus paintball geweer. Natuurlijk strijd je in je team, moge de beste winnen! Totale duur klimmen ca. 1,5u, speeltijd ca. 50 min. en paintball ca. 30 min. Tussendoor en daarna kunnen/mogen de kinderen nog vrij buitenspelen in onze speeltuin. Vanaf 6 personen.

 

Reserveer

Foto impressie

Reviews

Waarschuwing dat er slecht weer op komst was, was welkom geweest. Of een telefoontje van jullie kant uit om eerder te starten vanwege slechte weer. Nu belandden we met 7 kinderen in een enorme hoosbui na 30 minuten kanoen en raakten een aantal kinderen onderkoeld. geen gebruik van gemaakt helaas, omdat we direct met de kinderen naar huis zijn gereden vanwege onderkoeling.

Londeman -

De begeleiding was goed. Er waren 2 kinderen angstig en die kregen ook de mogelijkheid om meer te zien en ontdekken. Helaas starten de activiteit wel 20 minuten later waardoor er 8 stuiterende kinderen stonden te wachten. Ze waren super vriendelijk. Maar er was te weinig personeel voor het aantal gasten op het terras. Ze liepen erg achter de feiten aan.

Klaasing -

Goed Goed

Wulms -

Ik vond dat de activiteit eigenlijk nog net iets te lastig is voor deze leeftijd (7jaar) zou dit pas vanaf 8/9 jaar organiseren Eten was er snel????

Vriens -

Begeleiding was goed geen gebruik van gemaakt. Kinderen hadden het koud en waren nat. Dus snel terug naar ons kamp

Terheijden -

goede begeleiding, geen verdere punten goed en genoeg

Hartman -

Heel leuk. De begeleider het klimmen was erg aardig en deed het leuk, maar er waren eigenlijk te veel mensen voor die ene begeleider. Hij moest op te veel plaatsen tegelijk zijn. Eten was prima.

Heijden -

Heel leuk! Goed, op alle drie de punten

Piet -

Begeleiding van Lars bij het paintballen prima, ontvangst bij aankomst bij de reuselhoeve waar we moesten melden was een man die er niet erg veel zin in had. Bij het omkleden met de pakken, maskers en geweren was het chaotisch omdat er zoveel groepen waren. Eeten en bediening was netjes en goed

Strackx -

De activiteiten waren super leuk, de begeleiding was heel goed en enthousiast en de kinderen hebben genoten De bediening was heel goed, super vriendelijk en heel flexibel. Het eten was prima

Thom -

Was Prima, begeleider bleef steeds aanwezig bij het paintballen zodat kinderen hulp konden vragen wanneer nodig Prima op afgesproken tijd kregen we het eten. Ging allemaal erg vlot

Poirters -

Bij klimmen was één instructeur die én instructies moest geven, én assistentie moest verlenen op de baan én het tokkelen moest begeleiden. Dat is (uit veiligheidsoogpunt) onvoldoende. Systeem van bediening werkte perfect

Smulders -

het kanoen was leuk, uitleg was goed, tav de ontavngst misschien iets duidelijker maken

Dennenhei -

Prima, we kregen goede uitleg over de kano’s en hoe deze te besturen Prima, volgens afspraak en vers! De bediening was heel aardig en dienstverlenend.

Rijnconsult -

prima begeleiding, geen verbeterpunten eten en bediening was prima

Marianne -

We hebben geklommen en de badkuiprace gedaan, bij beide was de begeleiding goed. Bij het klimmen was Lisanne wel veel alleen terwijl er veel kinderen waren. Maar ze leek het wel onder controle te hebben maar kan me voorstellen dat het druk was voor haar. De jongen, weet zijn naam niet, die bij de badkuiprace hielp had het druk maar hij nam de tijd zoals het hoorde dus dat was fijn. Bediening was goed en ook dat men wist wat we kwamen doen, dat was vorig jaar nog anders. De friet vinden wij qua smaak niet echt goed, het lijkt wel alsof het steeds opnieuw gebakken wordt. Veel harde stukken dat zou wat ons betreft beter mogen.

Marcel -

Wij hebben met het kinderfeest van onze zoon bij jullie gepaintbalt. De begeleiding van ons groepje was niet vriendelijk naar de kinderen en ik kreeg de indruk als de kinderen vragen stelde dat dit als lastig werd ervaren door de begeleider. Aan het einde van de 3 kwartier was de afsluiting niet leuk “opschieten met de laatste balletjes want ik moet naar de volgende groep.” De kinderen hebben dit niet zo opgemerkt maar wij als ouders helaas wel. Friet arrangement bij het feestje was prima als ook de bediening op terras

Waterreus -

Dat was goed, net als bedienjing en eten

Langeweg -

helemaal top vriendelijke bediening, alleen drankjes genuttigd en die smaakte naar meer 🙂

Christjan -

Niet zo heel goed, beter uitleggen meer speeltijd en minder opruimtijd. Nu maar effectief 20 minuten gelaser shoot. Eeten en bediening prima

Hereijgers -

De kinderen waren te snel continu “af”. Steeds terug naar de medic om weer tot leven te komen. Door de kinderen werd dit erg negatief ervaren. Ze moeten meer levens krijgen, want zo komt het spel niet op gang. Prima

Femke -

De begeleiding was prima! De binnenlocatie van het laseren was goed ingericht, materiaal prima en goed afgestemd op de aanwezige groep. Eten was dik in orde. Ik wacht liever 5 minuten langer op lekkere friet ipv slappe hap die het vet alleen vluchtig heeft bezocht. De grootte van de portie was goed en voor kinderfeesten is de kan ranja fijn om te bestellen.

Martens -

Begeleiding was goed uitleg duidelijk. Vriendelijkheid was top van al het personeel. Eten was prima.

Martijn -

De activiteiten zijn super. Nu hadden wij alleen wel een speciale aanvraag; Voor een bedrijfsuitje kwam ons team in delen aan via een autospeurtocht. Helaas was de begeleiding daarom niet helemaal goed gegaan. Het springen van de toren was een vereiste tot de volgende hint. De laatste groep heeft helaas niet mogen springen.

Full Frame -

We hebben junior paintbal gedaan. De begeleiding was prima. Het zou beter kunnen door als er mensen moeten bijvullen even een timeout met een fluitje ofzo te doen. Dan kan iedereen, die wil, bijvullen. Nu was het weleens dat een team aan het vullen was en het andere in het veld aan het zoeken naar tegenstanders.

Dan duidelijk maken dat team rood aan de ene kant uit de safe zone moet gaan en blauw uit de andere kant. Misschien door een pijl de kooi uit in de betreffende kleur.

Verder hebben ze in de speeltuin gespeeld, maar buiten het springkussen was er niet zoveel waar ze met zijn allen van het feestje konden spelen. Hierdoor werd het druk en wild op het springkussen (we waren met 7 jongens rond de 7 jaar en een meisje van bijna 5). Toen hebben we na de friet besloten te gaan ipv nog even te spelen.
Qua horeca niet zoveel op te merken. Fijn dat glutenvrije friet in ieder geval mogelijk was. 1 friet was te weinig geleverd, maar die kwam er snel achteraan toen ik dat had aangegeven.

Ook bij de ijsjes miste er 1, maar die ging ze meteen halen.

Wellicht handig als bij het afhaalpunt ook servetjes staan.

Achteraf had 1 kind een frikandel genomen, terwijl hij geen varkensvlees mag. Bij hem thuis hebben ze frikandellen zonder varkensvlees, waardoor hij dacht dat dat kon. Maar daar heb ik zelf niet genoeg op gelet.

Er was niet heel veel keuze qua eten/snacks, maar dat is wellicht ook niet nodig bij een kinderfeestje.

Bij de friet zat bij iedereen mayo en curry, maar de curry werd niet gegeten, dus is allemaal in de prullenbak beland. Op zich wel zonde.

Leijs -

Bij het klimmen miste je wel 1 of 2 personen als uitleg, begeleiding e.d. Duurde best even voordat we aan de beurt waren waardoor klimtijd wat minder lang was. Op zich geen probleem maar vond de 2 personen die voor alles moesten zorgen wel weinig en gaf niet een heel veilig gevoel. Eten en bediening was perfect

Rozenbrand -

Wij waren met een kinderfeestje, jarige was 10 geworden. Ik vroeg of een behelst me moest maar dat hoefde niet. Volgens de regels moet dat wel Eten was goed en de bediening attent

Carla Megens -

Leuk, goeie leuke spontane begeleider Bediening zeer vriendelijk. Eten was karig qua vlees. En de tijd tussen de eerste ronde vlees en de 2 ronde was veel te lang. Ruim 1 uur en kwam pas nadat we er zelf om vroefen. Met name de 2e ronde was weinig. Hadden we persoonlijk meer van verwacht en was niet voldoende.

Marinus -

De tokkelbaan was wat ingewikkeld voor de 8-jarige meiden maar ze hebben genoten Prima, ook de glutenvrij maaltijd

Ruseler -

Activiteit was super! Alleen de begeleiding vanuit start vertrek was echt niet goed. We hadden om 14 uur gereserveerd en werden netjes met een briefje naar het startpunt verwezen. Echter bij het startpunt werden we niet echt aangesproken, toen ik zelf ging informeren bleken er te weinig boten te zijn. Uiteindelijk hebben we dat 45 minuten gestaan in de zon, zonder communicatie zonder iets te kunnen drinken… dit vond ik echt slecht! De tocht daarna was super leuk maar de start was echt bedroevend qua communicatie en service. 

Simone van de Velde -

Erg vriendelijke begeleiding. De uitleg bij het lasergamen had helaas beter gekund. Er had om stilte moeten worden gevraagd en geduld voor de juiste uitleg. Eten en bediening perfect.

Lonterman -

Begeleiding was goed. We hebben lekkere friet met snack op dat goed gebakken was.

Horvers -

Activiteit was top, begleiding was niet zo goed. Erg onvriendelijk tegen kinderen van 6-7 jaar. Die het uiteraard niet zo goed snapte en hij zijn best niet deed om het kindvriendelijk uit te leggen. Hij vond het vooral heel vermoeiend dat hij vragen kreeg.. Top bediening en eten!

van Beckhoven -

Super. Niks te verbeteren Heerlijk. Niks gemist. Gezellig

Korenhoff -

Ging prima. Jullie hadden het wat drukker, dus hebben we er zelf bij gestaan met tokkelen Was prima!

Verspeek -

Goed!

Stroe -

Prima

Lammers -

Kano was leuke activiteit en prima begeleiding

Voll -

geweldige activiteiten en iedereen had een geweldige tijd de kebab waren uitstekend en de service aangenaam

ADC BEGUE Patrice -

Top! Begeleiding was heel duidelijk. Legde alles goed uit.

OBS De Waerdenburght -

Prima

Lammers -

Lekker activiteit. Zelf naar het startpunt rijden was geen probleem. Vond het erg prettig dat we zelf konden kiezen met hoeveel personen we in een kano wilden. Ook prettig dat er geen tijdslimiet vast zat aan de activiteit. Bediening was prettig.

Wouw -

De activiteit was superieur. Het eten was heerlijk en de bediening hartstikke goed.

Renske -

Goede begeleiding en uitleg van de activiteiten. Bij het lasergamen was in het begin bij de jongens niet helemaal duidelijk welke ruimtes ze konden gebruiken. Daardoor bleven ze in het begin vooral in de eerste ruimtes. Misschien had dat nog verteld kunnen worden. Prima, de jongens riepen meteen dat het goede frietjes waren. Ook onze nacho’s waren erg lekker. Alles kwam snel en vriendelijk personeel.

Heuvel -

Wandelpad naar de kano was lastig te vinden. Op de omschrijving stond ‘over de houten brug’ maar er waren meerdere houten bruggen. Beter zeggen, ‘terrein aflopen en dan de houten brug over’. Verder helemaal prima Fijne en leuke bediening! Bediening is de kelder ingedoken voor speciale biertjes en ze hebben shotjes geregeld! Het was voor de groep alleen niet duidelijk hoe de vlees verdeling was. 1e ronde voor iedereen kip en hamburger en tweede ronde of zalm of spareribs…maar dat kan ook aan ons hebben gelegen ??

Bastiaanssen -

We hadden gekozen voor paintball maar dit was absoluut niet geschikt voor 6 en 7 jarige! De geweren waren veel te lastig te gebruiken, overals waren veel te groot. Absoluut niet geschikt voor deze leeftijd. Te lastige uitleg! eten en bediening goed

Maartje -

Begeleiding was heel netjes en goed! Wij hadden een groepjes jongens die bij de kleine klimbaan moesten blijven en ze wilden eigenlijk liever de hoge… Ze hebben zich uiteindelijk prima vermaakt en we begrijpen dat er ivm veiligheid een grens getrokken moet worden. Maar ook het tokkelen hadden zij heel graag gedaan. Misschien een optie ook een tokkelbaan voor onder 10 jaar te realiseren? Bediening snel, vriendelijk

schlappi -

Super leuk Lekker, ik wist niet meer precies wat ik besteld had en was blij verrast.

Verhoeven -

Super, hartelijke ontvangst en duidelijke instructies Het was wel erg veel eten :-))

Elst (van der) -

Kanoen was leuk. Het was alleen wel wat lastig om de goede weg te vinden te voet. Een klein kaartje of iets betere aanduiding zou ons geholpen hebben. Ook hadden we nu maar een klein tonnetje mee gekregen en hadden we gerekend op een grote ton per boot. Bediening mocht wat sneller, maar was heel vriendelijk en ook goed.

Hoog -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.