Kleiduiven schieten

Kleiduifschieten Brabant

Laserschieten op kleiduiven

We stammen allemaal af van jagers en verzamelaars. Maar hoe goed kun jij eigenlijk nog jagen? Met omgebouwde originele jachtgeweren ga je als echte jager met elkaar de strijd aan. Wie lukt het om de meeste kleiduiven te schieten? Opperste concentratie en een scherp richtingsgevoel zijn onontbeerlijk tijdens het kleiduifschieten.

In competitieverband schiet je met z’n vijven tegelijk op overvliegende kleiduiven. Niet met hagel maar met een laser. Sensationeel, veilig en zonder de vogels in ons prachtige weidevogelgebied in gevaar te brengen. Misschien zie je ze wel vliegen.

Lees meer

Dreigt het kleiduifschieten door regen in het water te vallen? Geen nood! Dan gaan we binnen jump schieten. Met dezelfde geweren schieten jullie in competitieverband op verspreid staande doelen die in willekeurige volgorde en frequentie vuren. De kleiduiven blijven dan lekker in de lanceermachine. Anders gaat het dak eraf!

Foto impressie

Video impressie

Reviews

Goed

Ketelaars -

Super leuk, enthousiaste begeleiders Super, werd voldoende aangevuld, BBQ was uitstekend

Michael -

Goed, vooraf communiceren over gesloten tokkelbanen. Bediening prima

Karsten Vera -

Boog- en kruisboogschieten werd goed en rustig uitgelegd. Spelleidster was gezellig, betrokken bij de groep en mede bepalend voor de prima sfeer.
Bierquiz en bierproeverij van ReuZ was uitstekend georganiseerd en was het hoogtepunt van het bezoek. We kregen meer dan we verwacht hadden en dat is natuurlijk altijd prima! Kwaliteit was goed en de bediening vriendelijk. Wachten op vervolgactiviteit, de bierquiz, duurde te lang.
Advies is om af te stemmen wanneer het eten gebracht kan worden – natuurlijk wel binnen de afgesproken tijd – en dit vervolgens successievelijk op te dienen. Dus eerst de soep, daarna de kroketten en dan de sandwiches met de smoothies. Stond niet allemaal op een plank, dus dat zou mogelijk moeten zijn.

Societé des Biières Spéciales -

De begeleiding was prima, de activiteit (paintball) hebben we vanwege de zware regen helaas in moeten korten. Het eten was erg goed verzorgd en heel lekker, niemand is iets te kort gekomen.

Kuipers BV -

Paintballen was erg leuk! Eten was voldoende!

Graaf -

Erg gaaf en begeleiding ook heel relaxt en goed, eten en bediening ook perfect

van Erve -

Kinder klimbos was leuk en uitdagend voor de kids (allemaal ruim 7 jaar). Goede begeleiding van de kinderen, duidelijke uitleg. Prima geregeld, voldoende en lekkere frietjes, vriendelijke bediening. Ook bij drukke kinderen bleven ze geduldig en snel.

Guikers -

Ik ben alleen komen eten. Super. Heel klantvriendelijk!!

Fam. Verwijmeren -

Activiteiten zeer goed. Zeer vriendelijk personeel.

Michiel -

Prima Snel netjes en accuraat

Martens -

Paintballen was hartstikke leuk en de begeleiding was vriendelijk naar zowel de kinderen als naar ons toe Lekker eten en heel vriendelijk personeel !!

Schuermans -

leuke activiteit leuke begeleiding jammer dat je nog balletjes moet kopen zou voor die prijs wel inclusief mogen zijn de 50 balletjes p.p. zijn binnen het uur op. Zouden gewoon voldoende balletjes p.p. voor een uur spelen moeten zijn. we hebben verder niets genuttigd

hest jong nederland -

Activiteit Badkuipenrace: Was op zich goed. Wel controle materiaal ivm racen. Het was duidelijk dat badkuip 1 sneller/wendbaarder was dan badkuip 2 waardoor winnen moeilijk was voor het andere team. Begeleider heeft wel (keurig gehandeld dus!) een andere badkuip geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Groep vond de activiteit (en hilariteit) leuk en dat was het doel ! De lunch was heerlijk ! De bediening was goed.

NBC Hermans Accountants -

Begeleiding was erg leuk, de activiteit wc potten race had iets langer mogen duren. Alleen wat gedronken, was prima

Vissers -

Was prima geregeld

Kinderfeestje Hess -

Goede begeleiding Erg vriendelijk maar misschien zou er vanuit jullie gevraagd kunnen worden of er nog meer te eten nodig is

Overheul -

Erg leuk en prima eten en bediening

Gemeente Tilburg -

Alles was goed geregeld, leuke activiteiten en goede begeleiding iedereen was erg tevreden over de lunch

Teamuitje PVE Logistiek -

De activiteiten waren erg leuk, voor iedereen was er wat te doen! Erg origineel! De activiteiten werden duidelijk en leuk uitgelegd en tijdens de activiteiten werden we goed verzorgd. De opstart van onze dag was alleen in het begin een beetje rommelig.Om 4 uur zouden we beginnen, nadat we iets langer dan een uurtje lekker konden genieten van ons drankje. Om 4 uur stonden we met z’n alle klaar om opgehaald te worden ( zo werd er naar ons gecommuniceerd vanuit uw personeel) maar om 10 over 4 stond het personeel de activiteiten op te bouwen. Kortom, had de communicatie of de planning klein beetje anders gemoeten. Máár iedereen heeft uiteindelijk erg genoten van de leuke activiteiten! Het eten was van prima kwaliteit, iedereen was goed gevuld naar huis gegaan, drinken werd overal snel geleverd. Het vlees liet wat langer op zich wachten, maarja… niemand houdt van rauw vlees! Tijdens het wachten op het vlees waren er genoeg andere lekkernijen!

Produlab pharma -

de begeleiding bij de oud hollandse spelen was niet aanwezig. Bij kruisboogschieten redelijk goed. heerlijk eten, ruim voldoende. Bediening was erg aardig en netjes. Ik geloof alleen dat niet bij iedere tafel duidelijk was dat ze bij de BBQ na de kip en hamburgers nog vis en spareribs kregen. En tip: een klein ijsje. toetje zou inbegrepen mogen zijn bij de BBQ.

Judith -

Erg leuk Zeer vriendelijke ontvangst. Fijne bediening.

Brands -

goed en duidelijk hier is niet veel te verbeteren

van der Pol -

Was goed Ik vond dat de BBQ teweinig kip en hamburgers waren

Schaffelaars -

Op zich goed. Maar op en neer kanoën is niet zo leuk Bediening en eten prima

Broeren -

Helemaal top! Goed geregeld! Goede bediening, wel een beetje chaotisch met het bijhouden van veel bestellingen

T.S.A.V. Parcival -

Goed. Alleen na het tokkelen van de toren wisten de eerste kinderen niet goed hoe ze verder moesten. eten en bediening was super!

Familie Larmit -

Wij waren erg tevreden over de jongen die het paintballen begeleid heeft,  bediening was erg vriendelijk en behulpzaam

run 11 -

Prima. Heerlijke, uitgebreide lunch

Verhees -

Super! Goede kwaliteit, snelle service, zeer vriendelijk

Villevoye -

Goede instructeur en hij paste zich goed aan aan de groep. We hebben alleen koffie op. Ze mogen van mij de volgende keer wel alles aanslaan. Het is dat ik nu eerlijk ben geweest, wat ik ook zal blijven. Ik denk niet dat een ieder dat zal doen…..

De Zuidwester -

Activiteiten zijn OK. uitleg en groepsindeling was wat rommelig en had duidelijker gekunnen.Er was van te voren doorgegeven welke leeftijden de kinderen hadden, was te weinig rekening gehouden met de allerkleinste terwijl dat wel gedaan zou worden. eten was prima en meer dan voldoende. tip: doe de sauzen niet in kartonnen bakjes.

Rioned -

was helemaal in orde prima en fijn dat we eigen eten en drinken mochten nuttigen

Franciscusschool -

Klim slim parcours was erg leuk om te doen, ook voor de jongere kinderen. Vooraf goede uitleg. Kwaliteit was in orde, vriendelijk personeel en redelijk vlotte bediening, behalve op drukke momenten. Eten kwalitatief goed, we hadden wel meer keuze aan vleessoorten verwacht. Ook was mij vooraf niet duidelijk dat het vlees kant en klaar op tafel zou komen.

Broekhans -

Goed georganiseerd en prima uitleg. Voldeed aan de verwachtingen

Helicon -

Wij hebben een bierproeverij gedaan dus geen ervaring met de “activiteiten”. Kwaliteit van de BBQ was erg goed. We werden nog verrast doordat er nog een 3e ronde vlees en vis werd aangeboden, wat natuurlijk zeker geen min punt was. Maar wanneer vooraf gevraagd was wat er nog gewenst werd, hadden jullie niet meer zoveel klaar hoeven maken.

Curtec -

Was goed.

Robben /thebe -

Heel goed, regelde alles, naar wens. Super fijn kindermenu voor kindje met gluten allergie.

Kinderfeestje van Lier -

Te weinig begeleiding gezien drukte bij klimactiviteit Ranja te zoet, verder eten goed.

Ericastraat -

Prima, vriendelijk personeel

Pardoel -

Leuk! Voor ieder wat wils. Eten was goed, alleen timing wat slecht en hamburgers rauw.

Caterpillar Work Tools -

Zorg dat de medewerkers goed op de hoogte zijn van wat er is afgesproken, dit ging toch wel 2 keer mis zodat ik zelf moest corrigeren. Eten was heerlijk en ruim voldoende, gezellige bediening

Keijzer -

Zonder meer goed Eten en bediedeing ook goed

Van Loon -

Super begeleiding. Eten top geregeld, ook glutenvrije dieetwensen.

Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V. -

Kleiduivenschieten super leuk. Handboogschieten vonden wij wat simpel, kort. Mag iets spectaculairder voor mannen. In totaal maar 4×3 pijlen schieten. Best prijzig in vergelijking met andere offertes Horeca en uitleg activiteiten goed en prettig. Gewoon top

Franck -

De activiteiten en de begeleiding waren goed. Ik heb van de verschillende deelnemers ter verbetering geen opmerkingen ontvangen De bediening was prima geregeld. Er waren wel wat momenten dat enkele personen wat langer op hun bestelde consumptie moestren wachten. Maar gezien de hoeveelheid gasten die er die middag/avond aanwezig waren is hier alle begrip voor.

KCHL ETZ -

Top. Super goed verzorgd!!!

Van gansen -

De activiteiten waren heel leuk! Was op zich ook prima. Iets minder luxe of uitgebreid dan we op andere locaties hebben, maar paste op zich wel in deze setting met de activiteiten.

Tilburgs Netwerkdiner -

Wc pot race was super. Kruisboog schieten was wat minder. Kruisbogen waren krom, pijlen kapot, door de zon zag je de rode stipjes niet. Bediening en service was super. Wij konden er niet op de afgesproken tijd zijn ivm een ongeval met onze vader. Maar dit was geen probleem en jullie hebben het allemaal kunnen schuiven en verzetten zodat we deze activiteiten alsnog konden doen, super.

Fam nouwens( Verouden) -

Was prima en duidelijk. Graag zou houden. Kan niks beters bedenken

Van gemert -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.