Mega Tokkelbaan

Mega Tokkelbaan

De langste tokkelbaan in Brabant

Heb jij er weleens van gedroomd om als een vogel door de lucht te vliegen. Of als een buizerd in duikvlucht naar beneden te suizen. Ervaar het zelf als je durft. Vanaf de uitkijktoren aan de rand van het natuurgebied vlieg je via de langste tokkelbaan in Brabant door de lucht. Wij hebben ervoor gezorgd dat je landing zacht zal zijn.

De Mega Tokkel is maar liefst 130 meter lang en eindigt in een zacht net. Je kunt de tokkelbaan apart reserveren of combineren met één van de andere activiteiten op het terrein van de Reuselhoeve.

oude situatie
Corona proof

Foto impressie

Video impressie

Reviews

Het klimmen was erg leuk en de begeleiding was prima. Lekkere frietjes. Soms werd een bestelde kan ranja vergeten. Dus daar alert op zijn.

Derijcke -

Goed

Lammers -

Wij werden vriendelijk ontvangen en moesten doorlopen naar achterzijde van het gebouw. Daar hebben we zeker 10/15 minuten staan wachten op iemand. Wel liep er een paar keer een medewerker voorbij maar die zei verder niets. Als iemand had gezegd dat we even 10 min moesten wachten was dat prima geweest. Prima. Prijs/kwaliteit is goed. Wel stonden alle tafels vol met lege flesjes enz.maar denk dat dit wellicht met krapte in personele bezetting was.

Adank -

De jongens vonden de activiteit erg leuk. De begeleiding had iets enthousiaster gekund. Prima geregeld.

Van Liempt -

De activiteiten en begeleiding was prima. We hadden alleen gehoopt dat de kinderen zich ook gedurende de tijd op het terrein konden vermaken. Dit leek niet zo te zijn, vandaar dat we toen het tokkelen hadden bijgeboekt. Bedieing en eten prima, niets op aan te merken

Kastelijn -

Duidelijke uitleg over de verschillende kano’s en peddels. Ook bij tokkelen en klimbos goede uitleg en begeleiding. We hebben een erg leuke dag gehad. Werkwijze was top. Kleine kaart van goede kwaliteit. Eten was lekker en een feestje op zich.

Verheijden -

Leuk, enige verbeterpunt waten wat basisregels meegeven zoals niet met meer dan 2 op een plateau staan. Lekker, relatief beperkte kaart maar genoeg voor die dag. Misschien ook (gezonde) snack voor tussendoor aanbieden

Olivia -

Klimmen: begin redelijk maar nadat de jongens het goed konden moesten ze zelf op zoek naar Joy voor de volgende stap (aan elkaar). Blinddoek is in geheel niet aan bod gekomen. Bij paintball vonden we de begeleiding voor kinderen van 6-7 jaar zeer matig. En ook de speluitleg was minimaal. Dit was een tegenvaller. Eten was prima en precies op tijd! erg vriendelijk!

Buijs -

Was heel leuk! Bediening en eten was prima!

Röther -

Prima, wellicht iets duidelijkere routebeschrijving naar de kano-afvaarplaats: we wilden te voet, maar liepen vast in hoog gras (pad verdween) en zijn toen maar omgedraaid om toch de auto te halen.

Mutsaers -

De activiteiten (badkuiprace, mega tokkel en kameel schieten) waren alle 3 leuk, maar het hoogtepunt voor de jongens was toch wel de badkuiprace. Ondanks dat ze maar met 4 personen waren, waren ze het na 30 minuten nog niet beu. De begeleiding was ook goed, vriendelijk, enthousiast en duidelijke instructies. Bediening en eten was goed, alleen de jongens hadden liever geen ketchup bij hun friet gehad.

Van der Loo -

De begeleider bij de paintball was absoluut niet kindvriendelijk, had geen geduld om de kinderen de juiste uitleg te geven, reageerde bot op de kinderen. Eten en bedieing was goed, alleen allergie eten kwam veel later, wat jammer was voor het samen eten.

Simone -

Erg leuk en begeleiding ging prima! Bij het lasergamen hadden de kids nog iets meer geholpen kunnen worden bij het aandoen van de band om het hoofd. Eten en bediening was prima!

Collignon -

onze zoon ging paintballen met vriendjes. Wij vonden het wat aan de korte kant, alles bij elkaar 45 minuten gespeeld en er waren nog verfballetjes over, dus dat was jammer. Ze hebben het uur niet volgemaakt Eten was prima, aardige bediening, snel en goed

Anneke Willemsen -

Ik vond de instructie van het klimmen niet compleet. Zo was niet verteld dat er een deel van de klimroute afgesloten was ivm renovatie (bij de gele lintjes) en was niet verteld dat ze maar 1 ronde mochten zippen. Bediening was heel goed, vriendelijk personeel!

Jensen -

Ik vond de instructie van het klimmen niet compleet. Zo was niet verteld dat er een deel van de klimroute afgesloten was ivm renovatie (bij de gele lintjes) en was niet verteld dat ze maar 1 ronde mochten zippen. Bediening was heel goed, vriendelijk personeel!

Jensen -

Tijdens het kanovaren hadden we geen begeleiding nodig ,we werden wel goed aan onze kano geholpen… Het eten (nachoplank+borrelplank)was heel lekker en de bediening heel vriendelijk en snel!

Koops -

Tijdens het kanovaren hadden we geen begeleiding nodig ,we werden wel goed aan onze kano geholpen… Het eten (nachoplank+borrelplank)was heel lekker en de bediening heel vriendelijk en snel!

Smit -

was leuk, goed bevallen, leuk klimparcour voor de kleintjes! Bediening was was prima

Maartje -

Erg leuk. Begeleiding was goed. Erg goed, alleen alle kids vonden de frikandellen niet lekker..

Wouters -

Goed geregeld Vriendelijk personeel, bediening niet van toepassing (wij zaten in de speeltuin), kwaliteit niets op aan te merken.

Sharon -

Was prima Ik zou op de kaart ook de keuze willen hebben om een gezonde hap te kiezen.

Zantbeek -

Combinatie van badkuiprace en tokkelbaan was leuk om te doen! En tussendoor op het springkussen enzo wat prima qua ”wachttijd”. Wij vonden de begeleiding en activiteiten helemaal goed. Doordat kinderen ook het klimparcours zagen, dachten sommigen van hen dat ze dat ook nog gingen doen 😉 Misschien dat er door de begeleider meteen duidelijk gemaakt kan worden wat er die middag op het programma staat. Er waren helaas 2 kinderen die niet van de tokkelbaan durfden. Dat was wel jammer. Bediening ook prima! Kan niet veel mis gaan bij friet en snacks. Het was die dag wel fris en door corona moesten we buiten zitten. Gelukkig stonden de terrasverwarmers aan.

van Loon -

Kanovaren is een erg leuke activiteit. Ik vond het fijn om de ze keuze te hebben uit verschillende type boten. De uitleg was prima. De opstartplaats was 2 min rijden vanaf de Reuselhoeve, dat vond ik minder praktisch.

Hart voor West -

Erg leuk en erg goede (en gezellige) begeleiding Alleen wat gedronken, maar bediening was goed en vriendelijk.

Burgemeester -

Wij hebben de keuze gemaakt voor alleen te lunchen Was goed geregeld alle deelnemers waren zeer enthousiast

DLHDC -

Was super goed geregeld,dus tevreden. Heerlijk gegeten er was voldoende.met vriendelijk personeel.

Leo -

Hartstikke goed Service was goed

basisschool Olof Palme -

Prima activiteiten en eten/drinken, geen verbeteringen

Hoog -

Goed! Leuke en goede uitleg van Roel Bediening was goed. Eten werd op afgesproken tijd geserveerd

van Rooij -

Activiteit was leuk (wel wat kort) en de begeleiding was goed. Bediening dikke prima!

Van der Zande -

Prima. Enthousiast Eten kinderen prima. Ik had spareribs. Deze mogen beter. Ik kreeg vlees bijna niet van bot af.

Lunenburg -

Wel goed.

Lammers -

Was prima geregeld Personeel was vriendelijk en behulpzaam, geen klachten

Gysele -

Helemaal goed De bediening was ook goed. We kwamen niets te kort.

Klipper -

Kanoën was heel leuk. Uitleg van tevoren was oké. Wat wel vreemd was, was dat er niemand meer aanwezig was toen we terugkwamen. Terwijl we toch bij lange na niet de laatsten waren. Bediening en eten was heel goed

Sweegers -

Goed, prima.

Lammers -

alles was super goed geregeld op t kano varen na deze jongen had ons moeten informeren dat 4 volwassenen voor 1 kano te veel was en daardoor werdt de kano instabiel en zeer gevoelig voor omslaan en dat is dus bij ons gebeurd 2 kano,s met ieder 4 volwassenen zijn omgeslagen!!!!! Bediening was zeer uitmuntend, vriendelijk goeie bediening alles was super naar onze tevredenheid lekker snel en geen gezeur echt goed

Lithoijen -

Super leuke activiteit met goede begeleiding. Het lasergamen had van de kinderen nog wel langer mogen duren Lekker eten, snelle bediening (regen dag dus niet druk)

Heerkens -

Begeleiding was top! Prima bediening

Pigmans -

Fantastisch weer was slecht maar werd meegedacht. Eten was ruim voldoende en heerlijk

Beppie -

Goed, weet niet wat verbeterd kan worden. De kinderen vonden het klimmen geweldig, en vooral ook de tokkelbaan op het einde (mogen we nog een keer :)). Ook fijn dat de kinderen vrij mogen springen op het springkussen. Echt een boerderij sfeer, niet allemaal afgebakend. Bediening was goed, vriendelijk en snel. Prettig dat de kinderen nog wat extra friet kregen.

Meijden -

Erg goed. Fijne begeleiding van Roel, hij is echt super enthousiast en erg goed met kinderen die onderdelen van het parcours moeilijk vinden. De klimbaan is prima. Erg lekker en betaalbaar. De mandjes voor het drinken die je op het terras krijgt vonden we erg leuk en handig. De bediening was spontaan en vriendelijk en het ging over het algemeen snel. Misschien is een app om te bestellen nog een optie voor de toekomst.

Patricia -

Het paintballen met jonge kids is goed bevallen! Activiteit werd duidelijk uitgelegd en kinderen werden terug geroepen met nogmaals extra uitleg. Goed in orde. Frietjes waren iets later, maar niet echt als probleem ervaren.

Bosch -

De jongens waren zeer enthousiast over beide activiteiten: lasergamen en klimmen. Begeleiding was aardig en geduldig. Kan zo niet aangeven wat er verbeterd zou moeten worden. Kwaliteit van het eten was goed. Bediening is vriendelijk en goed.

De Wild -

Het was goed geregeld en alles werd duidelijk uitgelegd. Met de verschillende spellen die we konden doen met paintball werden ideeën voorgedragen door de begeleider maar ook meegedacht als wij iets anders wilden. Het kon even duren voordat er iemand langskwam om de bestelling op te nemen maar daarna werd het best snel gebracht.

van de Pol -

Was prima. Prima gegeten en super vriendelijk personeel

Diana -

Her klimmen was leuk en duidelijke, vriendelijke instructies. Jammer dat een gedeelte van het klimparcours was afgesloten. Paintballen geduldige en duidelijke uitleg. De kinderen hebben genoten. Heel vriendelijke ontvangst en bediening, ook snel en prettig.

Peters -

Het was een leuke activiteit. Enige minpunt was dat wij junior paintball hadden en ons feestje tegen een groepje moest waar 2 volwassen en wat oudere kinderen zaten. Nadat ik de begeleiding het voorstel heb gedaan om onze groep op te splitsen en onderling konden spelen hebben onze jongens een topfeest gehad. De begeleiding heeft super gehandeld en meegedacht Bediening was heel vriendelijk. Wel heel lang op onze friet en snacks moeten wachten. Meteen naar paintball bestelling doorgegeven en gevraagd of we daarna konden eten. Toch wel zeker bijna 1 uur moeten wachten

Lenders -

Top.

Leduc -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.