Een feestje bij ons binnen…..

Natuurlijk wil je je personeels- of familiefeestje het liefste lekker buiten doorbrengen. Maar bij minder goed weer of in het najaar/winter kun je ook uitstekend bij ons binnen terecht (max. tot 01.00u ’s nachts). De sfeervolle boerderij is eigentijds en klassiek tegelijk: grote eikenhouten balken doen denken aan een boerderij van vroeger. De strakke vloer en stoere meubels met metalen details maken de Reuselhoeve een eigentijdse locatie. Kom gerust eens een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar!

We beschikken over drie ruimtes:
Voorzaal, met eigen bar, diverse zit- en statafels en grote stamtafel met bank, plaats voor circa 70 personen in zit/staan. Achterzaal, met eigen bar, ruimtelijke vide met hoog plafond, plaats voor eveneens circa 70 zit/staan. Het proeflokaal op zolder met prachtige eikenhouten balken waar je met ruim 100 personen kunt zitten of staan is helemaal een unieke plek. Uiteraard met een eigen bar.

Reviews

Klimmen was leuk! Prima

Bosch -

Super. We werden bij de ingang opgewacht en het liep op rolletjes. Prima!

Marks -

Prima, geen verbeteringen Uitstekend, er werd zelfs meegedacht over het tijdstip. Daar weten jullie echt meer van dan wij ??

Schoormans -

Leuk spontaan en houden een oogje het zeil. Leuke en vriendelijke bediening het plezier straalt er van af met een mooie snelheid. Het is niet gauw te veel. Eten is prima gezien de prijs

Teamdag GGZE -

was ok. misschien bij kruisboog uitleg afstellen vizier was ok

ok -

lasergamen was leuk. We bleken, toen de pistolen al uitgedeeld waren, dat wij een pistool te kort hadden. Dus 1 persoon heeft niet mee kunnen doen, maar daar hebben we wel voor betaald. Dat is niet verrekend. kroketten zijn heerlijk. Ging prima.

Sinderen -

Leuk en enthousiast Het was druk dus ik begrijp dat het dan wat minder snel gaat. Maar vriendelijk personeel!

Katrien -

Leuke activiteiten. Maar er wordt teveel op de tijd gekeken. De badkuip race was te laat van start gegaan, kinderen hadden moeite met wachten. En de badkuipen gingen beiden niet even hard. En als er dan precies op de eindtijd gekeken wordt en te laat gestart was dat niet prettig. Leiding gaf ook geen super gezellig gevoel. Meer een moetje. Bij laser gamen ook heel snel afgelopen bovendien was er nog een ander kinderfeestje bezig zonder dat we dat tevoren wisten. Kregen het gevoel dat het een groot verdienmodel is. En een sapkan had bij frietjes prijs inbegrepen moeten zijn. Zonder drinken kun de je kids niet laten eten. Ook hier weer gemakkelijk verdien model. Zijn we het gewend van andere kinderfeest locaties. Ranja had erbij gemoeten. Er werd niet tijdig afgeruimd ondanks vragen omdat ongedierte erop af kwam.

Verstappen -

Leuke activiteiten en was leuk en goed georganiseerd! Het eten was goed en lekker, de snelheid was goed en vriendelijkheid zeer goed.

Heerkens -

Niks op aan te merken

ambrosius vereniging oisterwijk -

Net te weinig spelletjes 1 of 2 meer was leuk geweest Op offerte stond 2 koffie of thee, maar 1 aangeboden gekregen

moosdijk -

Prima verzorgd Lekker eten, netjes

Igor -

De begeleiding en de activiteit waren ok. Om te verbeteren zou ik bij jonge kids die voor het eerst paintballen eerst een oefen schietrondje doen wat veel onzekerheid wegneemt. Of zelfs een eerste oefenspelletje schieten op een doelwit. Frietjes prima, portie ietwat klein voor hedendaagse helft van het feestje. Wellicht is kleinere start portie en onbeperkt bijbestellen een idee. Bediening was erg aardig en deed goed zijn best om te entertainen.

Kinderfeest Guust -

Prima, niets meer aan veranderen Heel goed, flexibel, heel vriendelijk personeel, snel en eten van prima kwaliteit

Baesjou -

Super goed zowel de uitleg als de begeleiding zelf. Manier van bediening zeer onpersoonlijk ( daar bedoel ik niet het personeel mee). Zo hier is je krat met drinken en verder niks je moet alles zelf doen.

Peter -

in het algemeen waren zij die deelgnomen hebben aan de aktiviteiten, tevreden ER WERD BIJ U NIET GEGETEN; MAAR DE VERKENNERS (4 PERSONEN) DIE VOORAF BIJ U ZIJN GEWEEST, EN ER GEGETEN HEBBEN, WAREN TEVREDEN MET DE MAALTIJD EN DE BEDIENING

RUDDER -

Activiteit was leuk. De kinderen vonden het geweldig. Begeleiding is prima. De activiteit wordt goed uitgelegd. Prijs, kwaliteit van het eten is prima. Bediening is goed en de medewerkers zijn vriendelijk.

Pascalle -

Prims, geen tips om dit te verbeteren netjes en goed verzorgd

Helicon / Yuverta -

Begeleiding was prima. We werken netjes opgehaald en de uitleg van duidelijk. Drinken was er snel.

Marielle -

Vond het goed begeleid en een leuke jongen die de kinderen goed op weg hielp. Werd ook goed gekeken naar het ‘niveau’ van de kinderen en de spelletjes die ze wel of niet konden doen. Was goed. Vriendelijk personeel.

Weijers -

Leuke activiteiten met een goede begeleiding. Vooral de WC potten race zorgt automatisch voor een onderlinge strijd. Een andere manier van lunchen maar wel lekker met een goede bediening.

N.V. Nederlandse Gasunie -

begeleiding was oke, maar er was te weinig personeel. Moeder heeft reserve onderdelen gehaald omdat er niemand beschikbaar was om dat te doen. kwaliteit was goed, maar we hadden om 17u friet besteld. om 16.50 uur hadden we het nagevraagd en waren ze ermee bezig. Uiteindelijk pas tegen half 6 het eten gekregen en dat was jammer.

Megens -

Prima, het was duidelijk Ging vlot.

Kox -

Was goed geregeld Eten was snel klaar

Michele -

Ik vond dat alles goed uitgelegd en begeleid werd Eten was heerlijk snelle service en vriendelijke bediening

Schuurmans -

Introductie was prima, alles stond keurig klaar en iedereen kon bij binnenkomst meteen aan de thee en koffie. Tijdens de pauze was het even wat rommelig (koffie / thee was gedeeltelijk op, onduidelijk of en waar fris besteld kon worden). Vriendelijke bediening, gemoedelijk. Was tijdens de barbecue prima geregeld met regelmatig iemand die langs kwam om drank op te nemen.

Willem -

Personeel was leuk. wc potten waren niet allemaal even snel en geweren werkte niet alle drie even goed. Eten was kei lekker.

Hems -

Op tijd starten, programma liep uit.

@vanhoeckel.nl -

Activiteiten leuk, begeleiding voldoende Lekker en vlotte bediening

Wolfs -

Begeleiding was prima! Vriendelijk en snelle horeca

De Witte -

De start was een beetje chaotisch. Het was erg druk dus dat was de reden. Bij aanvang van de activiteit was het ook nog een beetje rommelig omdat er nog een groep bijkwam. Het was dus ook best druk op het parcours. De begeleiding was heel goed en duidelijk. Het was ook erg leuk om te doen. Ik heb nog spierpijn 😉 We hadden twee rondjes koffie en thee besteld bij de 2e ronde geen nieuwe suiker, melk, lepeltjes en dat soort dingen. Een koekje bij de koffie was ook wel lekker geweest 🙂

Teamleiders -

Goed Eten en bediening goed

Schot -

Complimenten aan de begeleider! Geen verbeteringen nodig. Eten was goed georganiseerd, kinderen kregen een prima portie.

Klerks -

heel goed! Supervriendelijk en duidelijke instructies ook heel goed! leuke bediening! welicht iets meer keuze uit snacks bij kindermenu

Liesbeth -

Wat ik heb begrepen van de deelnemers waren ze erg enthousiast daarover. De groep vond de bediening vrolijk en aardig, het eten lekker, maar de gangen tussen de barbecue duurden wat te lang. Gelukkig ontdekten de kinderen het springkussen en konden zich daar op uit leven.

Voogt -

Kids hebben genoten, zowel bij het paintball als bij het klimmen prima begeleiding, duidelijke uitleg Lekker gegeten, prima geregeld, het bijbestellen van frietjes is echt een pluspunt. Hebben ook zeker niet lang hoeven te wachten op het eten

Laar -

Veel keuze mogelijkheid en fijn om 1 persoon als aanspreek persoon te hebben. Eten geweldig. Heel uitgebreid en zorgvuldig bereid.

Els -

Super geregeld en erg gaaf….we moesten even wachten met tokkelen op.een andere groep waardoor de Kids langer mochten klimmen en de overige activiteiten schoven hierbij ook meer op….wat absoluut geen probleem was…. Eten en bediening is goed…wij zaten in de hoek bij de bar waar ook al die rekken stonden om drinken mee te nemen, dat was wat saai aangekleed en die stapels met glaswerk en servies ergens anders sorteren en opslaan is veel netter.

Van der Ven -

Was top, duidelijke uitleg, niks op aan te merken. wij hebben gebarbecued en op het menu niks aan te merken, alleen we moesten erg lang wachten op de zalm en spareribs. Een aantal waren al begonnen aan de koffie en daarna weer vlees eten was niet erg fijn.

Wilsum -

Prima gedaan Snelheid zou ietsje meer mogen maar het was ook druk, heel vriendelijk personeel

Paardrijvereniging -

Activiteiten prima. We wisten alleen niet dat we tijdens paintball met/tegen een andere groep onbekenden zouden spelen. Ik was in de veronderstelling dat wij de baan met 12 personen voor onszelf zouden hebben. Op zich prima maar we kregen een kar met fris mee met daarbij de uitleg dat dit er bij hoorde. Pas bij afrekenen bleek het een extra all-in concept te zijn. Kosten en bedoeling waren vooraf niet gecommuniceerd. Stond ook niet op de bevestiging en ik had er ook niet om gevraagd. Was toch wel een erg negatieve verrassing

Oors -

leuke activiteiten, personeel is vriendelijk en behulpzaam eten goed, snel op tafel en vriendelijke bediening

star sock -

Goed en professioneel

Facilicom -

Wij hebben paintballen gedaan. Het was erg leuk en goed begeleid. De balletjes deden echter toch pijn, zelfs bij 3 meter afstand. Dus verschillende kinderen in huilen uitgebarsten. Het eten was heerlijk. Lekkere kroketten. Goede kwaliteit. Kregen makkelijk extra erbij. Het duurde echter bij aankomst lang voor we geholpen werden. Ik had eigenlijk een feestelijke gedekte tafel verwacht al met bekers en bordjes. Dat komt uitnodigender over. Nu moest ik een paar keer vragen: kunnen we bordjes krijgen, drinken krijgen. Wel aardig personeel!!

Sinderen -

Dit keer kwamen we voor de verjaardag van onze zoon. We hebben de indoor/outdoor lasergame geboekt. Begeleiding was prima, de activiteit zelf vonden we te kort (in verhouding tot de prijs) en we waren teleurgesteld dat we alleen binnen konden spelen (we hadden begrepen dat de kinderen ook buiten zouden laseren). Voor deze groep (kinderen van 8 tot 9 jaar) is alleen binnen een beetje heftig (qua harde muziek en spanningsboog) Eten was prima!

Vanderbecken -

Bij het kanoën zou het eindpunt van de kanotocht goed aangeduid mogen worden! Dit was niet echt duidelijk en konden we ook nergens terugvinden. Nu zijn we op de gok maar omgedraaid. De begeleiding van het feestje kon beter: Waar mogen we zitten bij aankomst?, niemand kwam vertellen dat de huifkar vertraging had, toen we terugkwamen was er niemand die de bestelling van de frietjes/snacks/drinken op kwam nemen. Zie vraag 3. Het zou fijn zijn als je bijv vóór aanvang van de activiteit al door kan geven wat er gegeten gaat worden óf dat er iemand klaarstaat als je terugkomt van de activiteit om dit op te nemen. Nu hebben we eerst een tijd zitten wachten en uiteindelijk zijn we zelf maar gaan bestellen. Doordat alles nu snel besteld en gemaakt moest worden, waren de kroketten niet echt warm vanbinnen.

van Dijck -

Hadden een lunch met onze zonnebloem gasten. Heerlijk soepje , voldoende broodjes en fijne bediening door Jeroen. Alle aandacht!

De Zonnebloem -

De kinderen vonden het lasergamen erg leuk. Alles liep perfect. Wel jammer dat de instructie en omdoen van de laserguns allemaal afgaat van de tijd. Ipv 3 kwartier lasergamen komt het neer op 25/30 minuten. Erg goed. Kindjes hebben friet op met een snack, ik zelf iets van de kaart. Leuk gepresenteerd, lekker, en zeer vriendelijke bediening.

Vester -

Leuke activiteiten, goede uitleg Het drinken werd bezorgd net op het moment dat de activiteit ging beginnen. Dit was niet handig gepland

Van overveld -

Zeer goed en goede begeleiding

De Cuyper -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Aanbevolen

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.