Een feestje bij ons binnen…..

Natuurlijk wil je je personeels- of familiefeestje het liefste lekker buiten doorbrengen. Maar bij minder goed weer of in het najaar/winter kun je ook uitstekend bij ons binnen terecht (max. tot 01.00u ’s nachts). De sfeervolle boerderij is eigentijds en klassiek tegelijk: grote eikenhouten balken doen denken aan een boerderij van vroeger. De strakke vloer en stoere meubels met metalen details maken de Reuselhoeve een eigentijdse locatie. Kom gerust eens een kijkje nemen, de koffie staat altijd klaar!

We beschikken over drie ruimtes:
Voorzaal, met eigen bar, diverse zit- en statafels en grote stamtafel met bank, plaats voor circa 70 personen in zit/staan. Achterzaal, met eigen bar, ruimtelijke vide met hoog plafond, plaats voor eveneens circa 70 zit/staan. Het proeflokaal op zolder met prachtige eikenhouten balken waar je met ruim 100 personen kunt zitten of staan is helemaal een unieke plek. Uiteraard met een eigen bar.

Reviews

Onze 1e begeleider was een jonge jongen die ons inziens niet de sociale skills had om er met ons een leuke dag van te maken. Als routinematig, zonder zichzelf voor te stellen, en er vanuit gaande dat “we dat toch zeker wel snappen ofzo…” Niet de begeleiding die we verwacht hadden. Onze 2e begeleider was een gezellige man, die ons duidelijk meenam in het verhaal over het kleiduif schieten en ons een leuke middag wilde bezorgen. Bediening was erg vriendelijk, drankjes waren prima.

Adams -

Was top! Helemaal fantastisch!

Karin -

De activiteiten werden goed begeleid. De kwaliteit was goed, en ook de service.

Hoornbeeck College -

Super leuk, misschien nog uitbreiding met midgetgolfen of zoiets. Bediening was goed

Elsen -

De activiteit was erg kort. Ik vond het te duur voor een te korte tijd. We werden pas om 14.10u opgehaald, maar om 15u waren de kinderen wel alweer terug. We hebben een lekkere borrelplank op. De frietjes voor de kinderen waren keurig op tijd klaar. Aardig personeel.

Paulusse -

Het kanoen was prima Het ophalen van de lege glazen zouden we wel fijn gevonden hebben

Faes -

Begeleiding was goed, alleen eerste kwartier was er geen begeleiding (instructie) bij het klimbos, waardoor ze een kwartier korter konden klimmen. Eten en bediening waren ook goed.

Elsen -

Goed, wel apart dat we ons drinken zelf moesten halen

Van Abeelen -

Buitengewoon goed, medewerk(st)ers heel aardig en ze bleven alert. De bediening was wat minder, we moesten meerdere malen vragen om servetjes en bestek. En we moesten nogal lang wachten voor de bestellingen kwamen. Maar de bediening was wel vriendelijk. Dus al met al oké.

Rosmolenplein -

begeleiding en ontvangst was goed. Wij zijn goed ontvangen ! Ik had geen idee van de BBQ (pakket) toen ik het boekte , het was allemaal prima. We zijn goed geholpen door de medewerkers. We zijn netjes te woord gestaan en snel geholpen. Complimenten voor de bediening.

Holtgrefe -

Activiteiten waren leuk, alleen nauwelijks tot geen begeleiding bij kanoën (ook niet per se nodig)

Berg -

We hebben gebbqt Was goed!

Van Overbeek -

De activiteit was leuk, ze hebben genoten. De begeleiding vonden we wat kortaf/kwam nors over. Daar zit nog een verbetering in. Bediening was prima.

Familie Sleegers -

Begeleiding was heel goed , rustige uitleg en zeer vriendelijk Er was meer dan genoeg keuze aan drinken. Bediening was vriendelijk.

Leny -

Met name de badkuiprace was een groot succes. Paintball was leuk, maar de maskers oud en nodig aan vervanging toe. Erg vriendelijk bediening, alleen waren ze ons vergeten waardoor we lang moesten wachten.

Dees -

Activiteiten top. In het klimbos ervoer men te weinig begeleiding m.b.t. toezicht kwaliteit. BBQ was goed en bediening zeer vriendelijk. Het systeem van drank opnemen, trilapparaat en ophalen in kistje verliep snel.

Van Uden -

Het kanoen van de route was niet mogelijk vanwege hoog water en stroming, maar goed alternatief gevonden.

spoorenberg -

Prima BBQ was prima kwaliteit en smaak

Van Lieshout -

Klimbos was te gek! Het paintballen was leuk, maar wij vonden uiteindelijk ons clubje 8 jarigen (meisjes) ervoor aan de jonge kant… Bediening was goed

Van de Sanden -

De activiteit was leuk.

Corstiaans -

Top, leuk om te doen, fijne begeleider. Eten lekker, bedoening goed, ophalen drank grappig. Lunchgerechten wel vrij beperkt keuzes.

Oostenbrink -

De activiteiten waren erg leuk en werden goed begeleid. Het eten was lekker en kwam op het afgesproken tijdstip.

Mertens -

Duidelijke uitleg. Hulp tussendoor wanneer de geweren het niet goed deden. Bediening en eten was eigenlijk prima. Er was wel wat verschil in warmte bij de kroketten. Heel heet en nagenoeg koud.

Appels -

Iedereen was vol enthousiast Misschien de lunch wat uitgebreider, was nu beperkte keuze. qua brood.

Leystromen -

Avtiviteiten prima, voor sommige had het meer frietjes mogen zijn

Vingerhoets -

Paintbal was erg leuk. Ook op de spelbegeleider (Lars) geen op- of aanmerkingen, Eten (friet met snack) was goed. Ook het systeem met de trillende schijven werkt oke. Echter zo’n schijf gebruiken als er 2 cola besteld worden vind ik een beetje overdreven.. Voordat je op je plek zit kan je weer terug naar de bar om deze op te halen. Hier4 zou ik wel op willen wachten.

Kuijpers -

Prima BBQ was prima kwaliteit en smaak

Van Lieshout -

Was prima. Wel een beetje raar dat er niemand was om de kano’s in ontvangst te nemen. Bediening prima, goede prijs kwaliteit verhouding

Bersselaar -

Super geslaagd! Heel relaxed allemaal. Het eten was heerlijk, het duurde wel beat lang voordat de spareribs en zalm geserveerd werden waardoor we al veel frietjes en salades gegeten hadden.

ContourdeTwern team tilburg noord -

Activiteiten was prima en eten/drinken was in orde.

Kemps -

Het klimmen was super leuk en volgens mij prima begeleiding. het eten was lekker, vooral de potjes stofvlees! De tafel afruimen duurde wat lang maar verder een prima bediening, leuke meiden. Als je vroeg of ze wat op wilden nemen waren ze er gelijk.

Lankhaar -

Prima!

Jasmijn -

Prima! geen aanvulling bij ons ging het goed, maar v vond over het hele terras wel heel veel leeg goed staan, glaswerk, flesjes, schalen, etc ,dat zou iets beter en efficiënter kunnen.

Janneke -

Goede begeleiding Snel en goed

Van oosterhout -

Goed. Eten zou wat met variatie mogen voor ouders en kids, niet iedereen houd van frietjes

Schulten -

Iets meer tijd/ruimte voor kinderen om om te kleden. Bediening is vriendelijk, duidelijk.

Verboven -

Het is echt van het begin tot het eind fantastisch. Hoe de kinderen worden begeleid , maar ook hoe er mee gedacht wordt in de organisatie Uitmuntend. Lekkere koffie en vriendelijke bediening

bs. de Zuidwester -

Goed!

Kuypers -

Begeleiding was wat bij de hand. Activiteit was leuk alleen jammer dat er een groot deel was afgesloten ivm renovatie. Hierdoor was het erg druk tijdens het klimmen. Prima bediening, klantvriendelijk en snel.

De Jongh -

Begeleiding was wat bij de hand. Activiteit was leuk alleen jammer dat er een groot deel was afgesloten ivm renovatie. Hierdoor was het erg druk tijdens het klimmen. Prima bediening, klantvriendelijk en snel.

De Jongh -

Het uitreiken van de kleding ging erg rommelig. Wellicht betere verdeling in maten en de 2 groepen via 2 verschillende ingangen binnen laten komen. Was nu druk en chaotisch. Daardoor duurde het lang en kids waren wat van slag. Tip voor de start van paintballen. Iedereen die niet bekend is een of twee keer te laten schieten. Bijv blikje ergens van af te schieten. Goed. We misten wel de servetjes.

Laura -

Leuke plek voor de paintball activiteit. Begeleiding was jammer genoeg niet enthousiast. Hierdoor duurde de activiteit inclusief aankleden en uitleg ook maar 45 minuten. Daardoor was de prijs kwaliteit verhouding dus slecht. Vriendelijk en flexibel

Van der steen -

Super vriendelijk en duidelijke uitleg Kwaliteit erg lekker! Snelheid helemaal dikke prima! En een super vriendelijke behulpzame bediening

Tonny -

Vriendelijke begeleider met humor en leuk dat het afgesloten wordt met tokkelen. Allemaal in orde

Verweij -

Activiteit was erg leuk. Zou een max aantal kinderen of 1 groep op 1 begeleider zetten. Nu waren er 2 groepen op 1 begeleider. Er is dan denk ik meer controle en overzicht over de groep. Eten was erg lekker en stond snel op tafel, vriendelijk en gastvrij personeel

Klerks -

Op zich goed. Het was een geslaagd kinderfeestje! Het was alleen erg druk, veel groepen/feestjes, waardoor het wat chaotisch/hectisch was en we wat gehaast dingen moesten doen. Tevens te veel groepen tijdens omkleden etc wat niet coronaproof was. Het feitelijke paintballen was erg kort door de drukte, uitleg etc (feitelijk max 40 minuten, waarvan de kids ook veel tijd kwijt waren met laden van ‘pistool’ tussentijds spellenuitleg. Dit maakt dat is de prijs-kwaliteit verhouding niet passend vond. Bediening was prima.

Kuijpers -

Klimmen en tokkelen was heel leuk. Drukte bij omhoog en omlaaggaan bij de trappen gaf soms wat vertraging. Bediening prima.

Hendriks -

Was prima, alleen lange wachttijd bij de megatokkel, hadden half 4 gereserveerd en pas na 4 uur aan de beurt Heerlijk gegeten, snelle bediening en vriendelijk personeel

De Gier -

Activiteiten goed, begeleiding te weinig. Te weinig personeel voor het aantal feestjes Kwaliteit en vriendelijkheid top. Misschien duidelijker aangeven dat het om zelfbediening gaat, er komt niemand om bestelling op te nemen

Lonneke -

De begeleiding was prima. Heb geen klachten gehad over de frietjes en de snacks.

Zwemvereniging TRB-RES -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Aanbevolen

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.