High beer

HIGH BEER

Vanaf nu biedt de Reuselhoeve een échte ‘High Beer-verwennerij’, samen met Brouwhuys Reuz, die de speciaalbieren brouwen in onze eigen horecaboerderij. Kom genieten van diverse bieren én natuurlijk heerlijke bijpassende bierhapjes. Voor een gezellige zondagmiddag met familie of avondje-uit met je vriend(inn)en!

Je gaat 6 verschillende speciaal bieren van Reuz proeven. Al deze bieren zijn in eigen huis gebrouwen! De bieren worden in stoere houten kistjes op tafel gepresenteerd met daarbij proefglaasjes. Uiteraard vertellen we over de bieren, maar je krijgt ook een ‘bierboek’ tot je beschikking waarin je alles over de bieren kunt terugvinden. Vind je het leuk om even een kijkje te nemen bij de brouwketels? Geen probleem, neem gerust een kijkje op onze 1e verdieping.

Wat krijg je:
o Zes verschillende bieren, sommige op fles, andere uit fust (proefglaasjes)
o Enthousiaste uitleg over de bieren en informatie op papier.
o Bierplank met bierkaas, rauwe ham, droge worst, olijven, augurk, uitjes, brood gemaakt van eigen bierbostel met smeersels, bijv. aioli, kruidenboter en pesto
o Nacho’s gegratineerd met chuncky salsa en eigen bierkaas
o Spareribs met eigen bierlak
o Chickenwings en bitterballen

Prijs High Beer + snackplank € 24,50 p.p.

RESERVEREN?
De High Beer is voor elke dag vooraf te boeken vanaf vier tot 100 personen!

Reviews

Kanoen was Leuk om te doen en prima geregeld.

Mark Eurlings -

Super! Leuke actieve activiteiten en de jongeren waren super enthousiast.

Jenai van Breda -

Super leuk Top

Gilsing feestje 12 jaar -

Prima Lekker!

Van Kesteren -

Topactiviteiten die goed begeleid werden.

Bscj -

Goed en enthousiast personeel. Beschikbaarheid van 2 persoonskano was ten opzichte van de aanwezige groep beperkt. Inspelen op behoefte en misschien vooraf inventariseren. Goede bediening, met lekkere en leuk opgezette plankjes. Vriendelijk personeel en vond ook de houten kratjes een leuke vondst. Vooral bij grote groepen. Corona maatregelen waren goed. Behalve doorloop WC, dit levert soms een krappe situatie op. Tip om via de ene kant binnen te komen en via andere gangzijde eruit.

Peter Brands -

Bij het klimmen zou echt wel wat meer begeleiding mogen staan.

Judith Jonker -

Weinig begeleiding.

van de Ven -

Activiteiten waren erg leuk. Begeleiding was enthousiast. Was goed. Vriendelijke en snelle bediening.

Ophorst -

Het materiaal zelf was van prima kwaliteit, maar het was voornamelijk aan onszelf om een leuk spel in elkaar te zetten. We werden snel bediend, en kregen een plankje mee om alles te kunnen dragen. Het personeel hielp ons goed.

Van der Molen -

Kanovaren was enorm leuk. Verbeterpuntje: bij de terugkomst wist ik niet goed hoe op een vrij droge manier de kayak op het land te krijgen. Horeca heel goed, niets om aan te merken.

Malgorzata Nikiel -

Spijtig dat niet met huifkar naar kanostart kon (ikv corona, begrijpelijk) bediening super

Verfaillie - Draulans -

Goed. Vriendelijk personeel.

Elfi Lowis -

Activiteiten was prima. Salade weinig voor de prijs. Er had wel wat brood toegevoegd mogen worden. Op de kaart had ook wel gebakken ei mogen staan. Past echt bij uitstraling Reuselhoeve. Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid prima.

Wildwal -

Bij start was begeleiding goed, maar bij uitstappen bij terugkomst had ik graag meer hulp gehad Om aan te meren en eruit te komen.

de Swart -

We hadden een kinderfeestje met jongens en meiden; ze vonden het allemaal geweldig. Ik heb veel foto,s en filmpjes doorgestuurd naar alle ouders die ook erg enthousiast waren en graag een keer naar jullie toe gaan! Wij hadden meerdere begeleidsters voor verschillende onderdelen , daardoor kwam het wat chaotisch over. Een vaste begeleider zou fijner zijn, wel vonden we iedereen heel vriendelijk en leuk in de omgang met de kids! Leuk personeel, goed bediend en niet lang hoeven wachten. Veel geduld met (luidruchtige) enthousiaste kinderen. De bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar werd snel opgelost.

Van de Kamp -

De activiteiten waren leuk. Goede uitleg. Zelf je kano terugzetten vond ik jammer. Meehelpen om de kano terug te zetten is ok, maar was fijn geweest als de jongen ook zou helpen omdat zo’n ding wel erg zwaar is. Bij de badkuiprace kregen we goede uitleg en enthousiaste begeleiding. We hadden gereserveerd maar er stond geen tafel klaar voor ons. We hebben zelf stoelen en tafels verzet, zeker in Coronatijd niet zo’n goed idee denk ik. Het eten zelf was lekker en verzorgd, maar het vegetarisch eten was vergeten. Toen we alsnog de vegetarische gerechtjes kregen waren die koud (hebben we terug laten zetten in de oven).

Moerdijk -

Activiteit was leuk! Begeleiding zou iets enthousiaster mogen, aansluiten bij de doelgroep (in dit geval kinderfeestje met jonge kinderen) Heerlijke frietjes, lekker op het terras in de zon, helemaal prima!

Middelaar -

Leuke activiteiten! Misschien iets meer uitleg bij kanoën / niet zo “kortaf”(was een jonge jongen) eten was goed, snelheid goed, netjes

O JE Feniks -

Kanoën spreekt wel voor zichzelf, maar ik had iets meer uitleg gewild over het peddelen. Dus dat je ook kunst stoppen of draaien door je peddel in het water te steken en de kano als het ware tegen kunt houden.

Laura Meulenbroeks -

Helemaal prima. Bediening duurde in eerste instantie wat lang maar daarna ging het goed. Sommige meisjes waren wat verlegen.

De Lepper -

ik vond het heel leuk jammer dat ikzelf hoogtevrees heb haha ludieke manier van drankjes serveren, echter zou ikzelf daar een normaal glas bij willen en geen vies papieren rietje

Brok -

Kano tocht was erg leuk, de uitleg was echter erg minimaal. Bediening was prima

Scheepers -

Goed, begeleiding achteraf kon wel beter. Door er voor te zorgen dat er ook iemand aanwezig is wanneer je klaar bent met kanoën. We hebben zelf niet gegeten, maar de bediening was ook goed.

Vriendengroep -

Vorig jaar hebben we klimactiviteit als kinderfeestje gedaan. Dit jaar paintball. Ik mis, na het geven van instructie, de begeleiding beide keren.
Even bijspringen als kind bij klimmen niet verder kan.
Bij paintballen starten we met 5 huilende kinderen van 7 jaar. Dit had anders gekund door kinderen eerst keer op linie te zetten en handelingen met paintballwapen te laten doen. Keer schieten op de muur. Even ervaren.
Deze activiteit is nog best heftig voor 7jarigen, voor 6jarigen zeker nog te heftig.
Zeer fijn dat we vooral e-mail vooraf kregen over mogelijkheid tot zwemmen.

Aantal ervaren medewerkers die zeer klantvriendelijk zijn.
Bij lunchplank voor 2 personen krijg je 5 stukjes brood. Dit is te weinig. Toen we extra brood bijvroegen kregen we 1 stukje brood bij.

Laila -

We vonden het klimmen en tokkelen erg leuk, de kinderen hebben het super naar hun zin gehad. Alleen was er wel écht te weinig begeleiding aanwezig. Ik heb een paar kinderen horen roepen om hulp maar er was niemand. Er waren best veel kinderfeestjes waardoor het bij het klimmen druk en rommelig was. Eten en bediening was prima!!

Yvette Brok -

De begeleiding was vriendelijk, enthousiast en heel duidelijk. De bediening was heel vriendelijk, het eten was lekker en de hoeveelheid was heel goed. Prima prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding.

Maartje -

Heel goed, prima begeleidster. Enige wat beter kan is overall; die had wat schoner mogen zijn. Eten goede kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid. We hadden een late afzegging en dat werd netjes verrekend.

De Rooij -

Aardige geduldige mensen. Helemaal geen problemen

Schellekens -

Begeleiding was goed. Verbetering: Helder aangeven wanneer er verzameld dient te worden bij aankomst! Het eten kwam later dan afgesproken, waardoor 1 kind niet mee heeft kunnen eten en de rest werd onderbroken door ouders die hun kinderen op de afgesproken tijd kwamen ophalen. Verder was de bediening erg vriendelijk!

Abdallaoui -

Goed. Alleen tijden klopten niet vanwege enorme drukte. Zelf geopperd op de 2 activiteiten om te draaien zodat alles beter verliep voor ons. Toen was t goed. Prima. Avondeten was beperkt keus maar wat we hadden was super lekker.

van den Aker -

Badkuip race erg leuk. Leuke begeleiding. Ook klim parcours en tokkelen was leuk en goede begeleiding. We vinden de lunch kaart beperkt. We missen bijvoorbeeld salades en een omelet oid.

Van Oosterhout -

Goed Wellicht iets meer snack keuzes bij de friet.

Oerlemans -

Het paintballen was een succes, de jongens waren enthousiast. Ik vond het alleen iets te kort. Op de site staat 1 tot 1,5 uur, uiteindelijk zijn ze maar 30 a 40 min bezig geweest met paintballen Goed ontvangst, vriendelijk, tafel was al gereserveerd voor friet eten, hebben iets moeten wachten op de frietjes, maar al met al tevreden

Hermans -

Ik vond het omkleden/uitleg vrij lang duren en deze tijd ging van de speelduur af wat erg jammer was. Waardoor de uiteindelijke speeltijd maar 40 min was. Terwijl ervan uitgegaan worst. 14.00-15.15uur Weinig frietjes. De kinderen van het kinderfeestje hadden nog honger na het eten.

Bennekom -

Bij de kanons was het een beetje chaotisch

Stalker -

Leuk, goede uitleg en begeleiding. Alleen jammer van de regen maar daar kunnen jullie ook niks aan doen. Alleen gedronken, was prima.

Van Bommel -

Het was wat te druk in het klimparcours waardoor de begeleiding het niet helemaal bij kon benen en kinderen op elkaar moesten wachten op de trapjes sn de platforms Eten prima voor een kinderfeestje, koffie is echt niet lekker.

Bolenius -

Wij hebben het Klimslim feestje geboekt. Helaas was de begeleiding minimaal. Het was in onze ogen veel te druk op het klimparcours. Ook werden kinderen die tegen de route in klommen hierop niet aangesproken. Daarnaast werd niet verteld wat de makkelijke en moeilijkere routes waren op het parcours. Onpersoonlijk. Er ontbrak een deel van de bestelling. Er werd vijf keer naar onze naam gevraagd.

Kinderfeestje Wagenmakers -

We hadden een kinderfeestje met jongens en meiden; ze vonden het allemaal geweldig. Ik heb veel foto,s en filmpjes doorgestuurd naar alle ouders die ook erg enthousiast waren en graag een keer naar jullie toe gaan! Wij hadden meerdere begeleidsters voor verschillende onderdelen , daardoor kwam het wat chaotisch over. Een vaste begeleider zou fijner zijn, wel vonden we iedereen heel vriendelijk en leuk in de omgang met de kids! Leuk personeel, goed bediend en niet lang hoeven wachten. Veel geduld met (luidruchtige) enthousiaste kinderen. De bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar werd snel opgelost.

Van de Kamp -

Was helemaal prima

Lauwers -

Was goed.

Van den oetelaar -

Super leuke activiteit. Met een kinderfeestje een ouder mee in het veld zou mijn tip zijn Lekker eten, op tijd en goeie prijs kwaliteit

Van den hout -

Begeleiding oké, maar vooraf wat meer instructies; wat mag wel, wat mag niet en wat is de vaarroute… Activiteit; het kanovaren was gezellig. Afvalbakken bij het vertrek.

bs De Bunders -

De activiteiten en begeleiding waren leuk en duidelijk. Andere activiteiten liepen uit waardoor wij best wel even moesten wachten, 25 minuten, dat vonden de kinderen wat lastig. Nadat zij bijna 40 minuten later van de megatokkel afgingen als gepland, was het eten er meteen en was iedereen net op tijd klaar om opgehaald te worden door de ouders. Bediening vriendelijk, snel, eten was warm, helemaal prima

Scott -

Jongens vonden het leuk. Vorige keer zat er wel meer variatie in het spel. Eten/drinken was goed

Marcon -

Ik vond dat er meer spel element in mocht zitten. Mijn ervaring zelf was een active begeleiding die de teams in spel vorm tegen elkaar liet strijden. Nu was het gewoon op elkaar schieten en hebben wij zelf initiatief genomen tot vlag veroveren van elkaar. Bediening erg vriendelijk. Voor de kinderen bij een feestje zou ik graag nog wat komkommer, wortel, tomaat etc als mogelijke keuze zien of als toevoeging. We werden snel en goed geholpen.

Tuip -

activiteiten waren leuk, begeleiding was goed. misschien aangeven hoe en wat bij de 2e activiteit, we stonden al even te wachten toen zijn we gaan vragen. waarschijnlijk was de curry op want de ene helft kreeg ketchup en de andere helft curry en iedereen wil natuurlijk curry….

verbeek -

Leuke activiteiten, aardig personeel. Prima. Geen verbeteringen noodzakelijk. Netjes dat jullie voor de kinderen die geen ranja drinken maar water dit niet in rekening brengen.

Hans Nabbe -

Zeer professioneel, vriendelijk, zeer goed gehumeurd. Gewoon zo doorgaan helemaal TOP

Roelof van den Bos -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.