Veilig gezins-familie uitje!

Met je eigen ‘gezins-familiebubbel’ kanovaren, klimmen, laser gamen of paintballen, dat kan allemaal. De 1.5m geldt niet voor gezinnen en voor groepen kinderen t/m 17 jaar. Daarna gezellig genieten op ons verwarmde terras of binnen van onze heerlijke familie snackplank of brouwers plank. Natuurlijk op ruime afstand van andere gezins-familiebubbels.

Klimmen
Ons klim-slim parcours is geopend op woensdag en vrijdag vanaf 13.00u en op zaterdag en zondag vanaf 11.00u. Reserveer direct online je dag en tijd. 

Kanovaren 
Lekker peddelen kan op woensdag en vrijdag om 13.00, 14.00 en 15.00u en op zaterdag en zondag om 11.00, 13.00, 14.00 en 15.00u. Kies een datum en tijd en boek uw kanotocht direct online

Indoor- en outdoor laser gamen
Team tegen team, tijdspel en spannende missies. Start elke 45 min. op woensdag en vrijdag vanaf 13.00u en op zaterdag en zondag vanaf 11.00u. Vooraf reserveren vereist.

Junior- en shotgun paintball
Doet geen pijn, je wordt alleen maar vies. Natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan. En dan aan de (veld)slag. Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 14.00, 15.15 en 16.30u. Vooraf reserveren vereist. 

Reviews

Heel Leuk Was goed geregeld

Bink -

Super goed, vrolijk en ontspannen Super fijn dat we nog terecht konden ondanks de Corona maatregelen. We voelden ons welkom. De friet en snacks waren lekker!

Katrien van Burken -

Prima De frietjes waren lekker. Misschien een bakje dat de mayonaise en ketchup niet bij elkaar komt. Dat vonden een paar kinderen niet fijn

Kinderfeestje -

Activiteiten en bediening was goed. Drankjes waren per persoon dus meer organisatie in het opnemen en afrekenen kon beter. Er waren consumptiemunten maar deze werden niet bij het opnemen ingenomen, dus wat ongeorganiseerd

Buurtvereniging De Omloop -

Goede gezellige begeleiding Het was helemaal oke

Heijnen -

Prima geregeld Ivm Corona aparte in- en uitgang realiseren voor de gasten

Lapien -

Begeleiding was goed. Voor de grote van de groep (13 kinderen) was 1 persoon extra bij het klimmen welkom geweest Eten was Okey.
Jammer dat er geen tafel was gereserveerd voor de jarige met haar naam.

Van loon -

Prima en lekker

Sterk huis Rillaerse-Baan -

Leuk! Tip: Per team en per persoon de standen communiceren. Prima eten en bediening. Evt buitenbar om zelf drankjes te halen.

Verbruggen -

Super leuk! Niks op aan te merken. Kwaliteit van de snacks van de familia plank waren erg matig.

Santegoets -

Het was helemaal goed. Bediening en eten was ook goed

Hendriks -

Was super leuk! Veel gelachen Misschien een toetje bij de bbq

Tamara Giezeman -

Activiteit was leuk, sowieso zagen de kinderen nog veel meer leuke activiteiten die ze wilden doen. Qua begeleiding is het fijn als er bij het kanoën ook uitleg gegeven wordt hoe je een kano bestuurt. Een aantal kinderen hebben niet echt genoten omdat ze alsmaar rondjes bleven draaien en in het riet terecht kwamen.

Petje af Oisterwijk -

Perfect. Enkele bakjes friet waren maar half gevuld. Dit was erg minimaal. Vorig jaar met tafelfriet erg veel en nu dus t omgekeerde. Verder prima

van Erve -

De begeleiding was goed, wel zou het fijn zijn als het startsignaal wat duidelijker kan zijn.

Diepenhorst -

De begeleiding van de activiteit was goed en met humor en enthousiasme. De kwaliteit was goed. Enige minpuntje was dat het lang duurde voor het eten er was. Vele hadden vanaf 15:00 niets mee gegeten ( aanvang uitje ) en in de planning zou vanaf 18:00 de BBQ. De broodjes en smeersels waren er om 18:00 maar het eten pas om 19:45. Maar zoals ik al eerder zei, de kwaliteit was goed.

Dat is goed -

Top! Prima voor deze doeleinden

Abel van Esch -

De activiteiten waren goed opgezet. De begeleiding had enthousiaster gemogen. De uitleg op internet was niet helemaal zoals het in werkelijkheid was. Vriendelijk personeel, goede kwaliteit eten alleen erg lang gewacht tussen de 2 gangen vlees door waardoor iedereen dacht dat de bbq al afgelopen was.

Miegielsen -

Begeleiding en uitleg minimaal, bij terugkomst toch was er niemand.Super gegeten, genoeg en goede kwaliteit eten en goede snelle service

Gopani -

Goede begeleiding, vriendelijk en duidelijk. Oke

Van den Heuvel -

Prima horeca.

Haverdijk -

Heel goed. 1 groep per keer zou beter te begeleiden zijn. Nu veel mensen in de klimtouwen. Eten en bediening prima.

Chrissie Koks -

Prima!

Gerrits -

Wij vonden de service erg goed. Vriendelijke bediening, duidelijke afstemming. Eten was erg goed. Smaakvol en meer dan voldoende.

Dekkers familie bbq -

Ik vond het af en toe wat rommelig (vooral bij het tokkelen), maar dat zal ook komen doordat het super druk was die dag. De lunchplanken vond ik wat schaars. Ik zou de volgende keer liever wat meer betalen en dan ook wat uitgebreidere lunchplanken zien. De borrelplanken daarentegen waren heel goed gevuld! Bediening was top en de speciaalbieren in kratjes ook erg leuk. Het idee van de kruiwagen waar men zelf drinken uit kan pakken vind ik ook heel goed bedacht!

ERAC -

?? kanoën was heel leuk, jammer geen vuilnis bak voor afval bij de kanoën Heb er niet gegeten!

Henny de Jong -

Activiteiten waren leuk, begeleiding was top! Geen verbeterpunten. Niets op aan te merken.

Maandag -

Activiteiten super leuk!! Begeleiding was top! Misschien de badkuipenrace beetje onderhoud plegen en zorgen dat de badkuipen geen schok meer geeft?? Wat een gast vrijheid 1 woord GEWELDIG!! Alles super snel en vriendelijk!

Halkema -

Activiteiten waren te gek, begeleiders waren echt betrokken en hadden goede kennis van de activiteiten. Zeer tevreden. Alleen omdat we met een grote groep waren moesten we lopen naar de kanoë locatie en dat is geen 15 min maar 30 min. Jammer dat we niet daarheen gebracht konden worden . Want we kwamen moe aan. En daarna ook nog gaan kanoën . Voor de meeste was het hun eerste keer dus die hebben anderhalve uur over de Reuseltocht gedaan.

Next Generation -

Prima, de kinderen hebben zich goed vermaakt. Wat weinig keuzemogelijkheden bij diner, de koffie was koud, veel verschillende medewerkers aan de tafel.

Timmermans -

Er wordt bij binnenkomst/ontvangst niets vermeld over de activiteiten die je geboekt hebt. Wij waren in de veronderstelling dat dat bij de boerderij was het kanovaren, maar moesten een eindje rijden (of lopen). Geen punt, maar als we t hadden geweten (als we er nog even aan herinnerd waren!) dan waren we daar op tijd geweest. Het opnemen van drankjes kan wel veel sneller lijkt me. Jullie missen gigantische omzet voor zover ik t afgelopen zondag heb bekeken. Personeel is vriendelijk.
Kwaliteit van het blonde tapbier was slecht, als je weet dat dat bier snel doodslaat (voordat je bij de tafels bent) moet je t misschien niet op de tap zetten?

Sterke -

Wel veel kinderen tegelijk tussen 14.30-16.00. De begeleidster was alleen en stond bij de tokkelbaan. Ze heeft wel kort uitleg gegeven aan het begin aan de onze groep. Sommige klemmen waren heel stroef voor de kinderen en die hebben we zelf als ouders, tussentijds, met de kinderen die het betrof vervangen voor een ander setje Het was een mooie dag. Lekker buiten gezeten, veel ranja hebben ze gedronken en de frietjes en snack gingen er daarna goed in. Fijn dat er ook iets anders besteld kon worden voor een kind wat geen friet lustte:-)

Schuller -

Drankjes die we na tocht hebben gedaan waren leuk gepresenteerd en mooie locatie.

Hansen -

Mijn dochter heeft geklommen met haar feestje. Ik vind het helemaal top! Goede uitleg van de instructrice, leuke meid! Kinderen hebben echt genoten! Kreeg later van de ouders van de kinderen terug dat ze heel enthousiast waren! Eten was lekker, leuke bediening, niet lang hoeven wachten.

Van Gorp -

Prima begeleiding, de kinderen vonden paintball erg leuk Bediening was vriendelijk en snel.. frietjes en smacks waren prima

Pitann -

Heel goed! Dit kan wel beter. Er was geen tafel voor ons gereserveerd, en we kregen heel weinig hapjes terwijl we een grote groep hadden en ik wel vollere planken langs zag komen. Die hadden wij ook wel willen hebben. Verkoop die aan iedereen!

Dunning -

Activiteiten waren leuk, begeleiding was top, bediening ook! Geen verbeterpunten.

Coby -

Perfect, ook fijn dat je eigen eten mocht meenemen

Van t Land -

Brgeleiding was goed, enthousiaste dame die kinderen goed bij de les hield :-). Alleen bij het uittrekken van de klimtuigjes kon er wat meer geholpen worden want dat lukte de jongens niet zelf… Prima gegeten

Guikers -

Niet echt iets op aan te merken vond het goed. Vldoende gegeten en goede bediening

Tonnie van den broek -

Hele goede en duidelijke uitleg over de activiteit (paintballen voor kids). Ze vonden het heel erg leuk! Het enige dat ik een beetje jammer vind, is dat er wordt gezegd dat de activiteit 1.15u duurt, maar dat ze slechts 3 kwartier in het veld hebben gestaan. Eten was goed, goede porties voor de kinderen (niet teveel, niet te weinig) en kwam netjes op tijd toen wij het hebben aangegeven.

Wendy van Dun -

Activiteiten zelf zijn erg leuk. Echter, we waren hier nu voor een kinderfeestje en vonden het te druk. We moesten allereerst al een half uur wachten op de uitleg voor het paintball vanwege een andere groep die tegelijk uitleg kreeg maar pas later kwam. Kinderen worden dan al onrustig. Na afronden paintball moesten we zelf achter de volgende activiteit aan, er is geen gastheer aanwezig of iemand overkoepelend die de kinderfeestjes in de gaten houd en begeleid naar de volgende activiteit of de groep ophaalt. We hebben ons zelf vervolgens gemeld bij het klimmen. Hier was het op de afgesproken tijd veel te druk. Hierdoor konden we pas ruim 1 uur na afronden paintball klimmen, omdat er geen tuigjes beschikbaar waren. Kinderen werden wederom onrustig. Verder was het op veel
momenten te druk in het klimparcours waardoor afstand houden gezien Corona niet mogelijk was (met vreemde mensen op platform staan of tegemoet treden tijdens klimmen) Bediening van drankjes had sneller gekund. Toen het eten op was kwam het drinken.we moesten hier zelf nog om vragen.

Koenders -

Alleen gebruik gemaakt van de bediening lunchplankjes zijn amper voldoende voor 2 volwassenen

Dierenkliniek Bladel -

Het was prima. Begeleiding ook. De kinderen vonden het ook hartstikke leuk en vonden het jammer dat het zo snel alweer afgelopen was. Eten was verder prima.

Jasper Kang -

Prima. Betere uitstapmogelijkheid bij kanovaren zou fijn zijn.

de Brouwer -

Kanovaren was top. Het kameel schieten was wat kort van duur. Dit had misschien beter gecommuniceerd kunnen worden zodat we eventueel nog een andere activiteit erbij hadden kunnen boeken Bediening zeer vriendelijk. Wel was opeens onze “oude tafel” vergeven na terugkomen van de laatste activiteit. Het is wellicht handig om even af te stemmen wat de bedoeling is na de laatst activiteit.

Auva administratie -

Leuke activiteiten en prima begeleiding. Soms zag je wel wat kinderen moeite hebben met de klimbaan zonder dat er begeleiding was om te helpen. Bediening was goed, ondanks de drukte. Het eten was matig. Weinig keus, alleen maar vlees op de kaart en matige kwaliteit. Ook geen enkel dessert op de kaart en alleen nog maar een waterijsje in de vriezer. Uiteindelijk nog een quiche kunnen krijgen als vega gerecht maar die was nogal nat van onderen met een enorm bord sla met weinig variatie.

Ondine Beneker -

Activiteiten zijn leuk. Wat beter zou kunnen is de begeleiding van de ene naar de andere activiteit. Men weet niet waar je naar toe moet of waar het is Eten prima. Jammer was dat er onder de medewerkers niet bekend was wat er afgesproken was zodat er steeds om gevraagd moest worden. Medewerkers trouwens zeer vriendelijk en behulpzaam! En na een Stroef begin prima opgelost!!

Van Zandwijk -

Klimmen was fantastish voor mijn zoontje en zijn vrienden. Duidelijke uitleg en uitdagend Prima, fijn dat er voor onze zoon een glutenvrije variant was. Al was eerlijk gezegd de glutenvrije frikandel wel erg droog. Ik denk dat knakworsten een betere optie zijn.

Tobias Brands -

Leuke activiteit en goede begeleiding Was allemaal prima.

Verhoeven -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.