Koffie met gebak

Koffie met appeltaart

Om de dag te beginnen of gewoon lekker tussendoor. 2 kopjes koffie of thee met een heerlijk stuk appeltaart.

Foto impressie

Reviews

De activiteiten waren erg leuk, goede uitleg gekregen ook, de huifkar bestuurder mag echter wat vriendelijker/begripvoller zijn. Eten heeft ons allemaal erg goed gesmaakt. Salade was wat weinig maar werd na vragen direct aangevuld.

Lemmens -

Leuk, prettig en met respect ook voor de oudere deelnemers prettige dienstverlening

Schoenmakers -

Het zag er allemaal super leuk uit! Degene bij het klimmen stond alleen een het werd drukker dus eigenlijk tijdelijk wat weinig toezicht op het moment dat kids gingen tokkelen Prima netjes verzorgd en vriendelijk te woord gestaan

Snels -

Prima geregeld. Aardige begeleiders en goed aandacht voor de veiligheid Het nieuwe gebouw en terras zijn erg gezellig. Eten is prima en lekker

van der Velden -

Goede begeleiding bij paintball, 10 jongens die niet allemaal even goed kunnen luisteren begeleidster maakte daar snel korte metten mee. Prima

Konings -

De aangeboden activiteiten waren goed. De begeleiding enthousiast. Jammer was wel dat er storing was bij het kleiduiven schieten. Het aangeboden alternatief was prima. Het eten was geweldig. Goed verzorgd en meer dan voldoende. Kleine tip, als er een grote groep komt met een drank arrangement probeer dan in het begin een 2de ober in te zetten om het opgang te krijgen. Als het loop is het verder goed bijhouden.

PI Vught -

Het brouwen werd uitgelegt door een gepassioneerde bierbrouwer Erg vriendelijk en ondanks dat er geen lunch plankje was gereserveerd werd er tocj al het mogelijke gedaan om dit te regelen

Van der Weegen -

Activiteit was erg leuk. De begeleider zou iets meer interactie met de kinderen mogen hebben. Hij stond er maar een beetje bij. We waren op de afgesproken tijd aanwezig maar het snelle waarmee we ontvangen werden deed uitstralen dat we te laat waren. Het eten was lekker. Voor de kids altijd leuk tafelfriet.

Kwinten -

Het was echt super. Klantvriendelijk, snel. Niks op aan te merken

Slenders -

Top alles was goed geregeld. Goed

Horrevorts -

Goed. Begeleiding goed. Duidelijke uitleg. Het tokkelen hadden ze wel vaker willen doen. Goed. Vriendelijk personeel

Francoise -

Die was goed, gezellig, behulpzaam, vriendelijk en duidelijk. Eten was lekker. Bediening kan uitleg geven wat de groep krijg voorgeschoteld. Dan weet men waar ze aan toezijn.

Verhoeven -

Activiteiten zijn leuk en uitdagend. De begeleiding was ook prima. Het parcours was op sommige plaatsen aan de hoge kant voor de kinderen die maar net 1.30 m waren. Dit gaf problemen met het vastmaken van het beveiligingssysteem aan de kabels. Was prima en snel

van de Sande -

Wij vonden de begeleiding erg slecht. De dame die de kinderen begeleidde kon niet goed met kinderen overweg. Ze was erg kortaf en onvriendelijk. Er waren twee groepen tegelijk en maar een begeleider. Dit was niet te doen, je moest erg lang op elkaar wachten. Het paintball was ook niet geweldig. De kogeltjes bleven vaak heel en deden pijn, dat stond niet in de beschrijving van junior paintball en onze ervaring bij een andere locatie is ook veel beter. Dit komt mede door andere kogels, maar ook hadden ze daar dikkere pakken voor de kinderen en petjes om hun hoofd te beschermen. Het terrein stond vol met brandnetels, dat zou ook beter schoongemaakt kunnen worden. Er werden ook geen spelvormen aangeboden, de kinderen werden compleet losgelaten. Eten en bediening waren prima!

De Jong -

Begeleiding goed We hadden van 15-16 u voor 18 personen geboekt echter waren er 3 die niet meededen en wel betaald . Ik snap dat je niet een hele groep af kan zeggen maar zelf zou ik de 3 personen niet laten betalen en volledig verrekenen met de drank Rekening . ( we hebben 1x 6,50 terug gekregen ) Toen onze groep aan t tokkelen was kwam er een moeder met 2 kinderen ook tokkelen door onze groep heen. Mag iets sneller wel heel vriendelijk.

Vroon -

De lunch was prima verzorgd en personeel heel vriendelijk

Ava cooling -

Ik vond het een erg mooie locatie. De begeleiding was prima. Was ook allemaal in orde.

May -

Goed, niets Vriendelijk, knap met jonge mensen. Oogde goed en professioneel. Meer keuze in snacks. Kost niet veel meer en voegt iets toe.

Subnel -

Goed en gezellig. Evt zou het goed zijn materiaal voor de activiteit dubbel te checken Eten mbt, bediening goed

Tax -

Prima. Ik vond het eten duur. De kinderen kregen best weinig frietjes. Normaal krijg je gewoon een bakje en een snack, ik vond dit best karig.

Berg -

Leuke activiteiten en heel goed eten. Verbetering mogelijk in het enthousiasme van het personeel. In de vorm van Entertainer. Goede kwaliteit van het eten. Iets eerder opdienen na activiteit is een tip.

Thuisvester -

Activiteit was super. Zoonlief vond het alleen niet leuk dat hij teams moest kiezen. Hij was overweldigd en moest heel snel kiezen Eten was ook heel goed. Net als de bediening

Oerlemans -

geen opmerkingen ook prima. hooguit afsluiten met een klein ijsje.

Nettenbreijers -

Goed, niets Vriendelijk, knap met jonge mensen. Oogde goed en professioneel. Meer keuze in snacks. Kost niet veel meer en voegt iets toe.

Subnel -

Activiteit was super. Zoonlief vond het alleen niet leuk dat hij teams moest kiezen. Hij was overweldigd en moest heel snel kiezen Eten was ook heel goed. Net als de bediening

Oerlemans -

Wij hebben allen de badkuipenrace gedaan: leuke activiteit en duidelijke uitleg van de dame We hebben alleen koffie met gebak gedaan en een paar drankjes….goede en snelle service.

Coppelmans -

Helemaal prima. Erg fijn dat iedereen een overzicht heeft welke groepen er komen zodat alle gelijk op rekening kon. Verbeterpuntje: waarom kun je niet met creditcards betalen? We hebben alleen wat gedronken en dat was allemaal prima. Bediening bij het klimmen was er niet, maar ik kon zo bij de bar bestellen en het wwrd gebracht

Keijzer -

Kanoën in leuke omgeving! Op terugweg laatste stuk erg laag water, met 2-en in kano maakte dat je vastliep op bodem.
Leuk dat je met huifkar gebracht word!was gezellig!! Vriendelijke bediening. Tijd voor grapje, Snelle service en bediening zonder opdringerig te zijn.

Brugmans -

Helemaal goed Vlees ?? soorten

Jolanda -

De kinderen vonden de activiteit zelf erg leuk. Wel waren er 2 groepen die op dat moment gingen shotgun-paintballen, waardoor het terrein gehalveerd werd. Dat was wel jammer. Daarnaast moesten wij er om kwart over 3 zijn, dat waren we, maar er werd veel te laat begonnen maar de eindtijd werd wel aangehouden omdat er nog een volgende groep kwam.

Heuveling -

Leuk om Wout een keer te ontmoeten!

Introductiecommissie SLM -

Activiteiten waren leuk en de begeleiding goed Het eten de bediening was goed alleen waren wij denk ik met teveel mensen in de ruimte maar dat heb ik niet als negatief ervaren

Jos van de Bersselaar Constructie -

Alles prima in orde Alles prima in orde.

Uitzendburo Spierings -

De uitleg en begeleiding door Wout en Lisa was prima. Het kruisboogschieten was gezellig en voor iedereen te doen (lichamelijk niet te zwaar). Alle medewerkers waren erg vriendelijk. Het eten voel goed in de smaak. Sommige vleeseters vonden de kip te lang gebakken en te droog. Om voedselverspilling tegen te gaan, zouden de porties kleiner mogen of bv voor de 3e ronde navragen wie nog iets wil eten.

Bosch Transmission Technology BV afd. logistiek -

Begeleiding was prima geen aanvullingen. Ik had voor 14 personen betaald en 3 personen zijn afgevallen. Ik wist dat ik dat geld niet terug zou krijgen wat begrijpelijk is. Ik moest zelf 2 keer aangeven dat we dan de verf kogeltjes wel wilde gebruiken en dat vind ik vreemd. Ik had er immers voor betaald.

Kolsters -

Top.

Nollen -

Het was leuk en de begeleiding was goed en duidelijk! Wij hebben niks gegeten of gedronken.

Rieswijk -

Leuk klim parcour geen verbeter suggesties. Prima, wel niet altijd beschikbaar meerdere activiteiten gelijk. Was geen problem want we hadden tijd genoeg.

Toonen -

Waren erg tevreden, verbeterpunten waren er voor ons niet, alle 16(15) personen hebben een leuke middag/avond gehad met het kleuiduif schieten en de BBQ. Oke, niemand is met een honger gevoel naar huis gegaan. Vanaf aankomst tot en met het vertrek goed verzorgd.

Fujifilm -

alles was prima verzorgd prima bediening en lekker eten

van den Hovenl -

Deze was goed Het eten was uitstekend behalve de Zalm. Voor de 2e keer was hij ook nog rauw, hij mag wel wat langer bakken

Deenen -

Superleuk. Het veld was leuk ingedeeld. Leiding was helder. Vriendelijk, maar streng als het nodig was. Ik had m’n twijfels of paint-ballen voor deze leeftijd 9+ niet te braaf zou zijn, maar in tegendeel, genoeg uitdaging! De balletjes kwamen echter in afsluitbare zakjes die al veel hergebruikt waren en dus deels kapot. Was voor die jonge gastjes in de haast en opgewonden staat waar ze in verkeerden niet te doen om zonder te morsen te pakken. Daarbij waaidne de zakjes steeds van tafel. Ik zou hier werken aan hersluitbare bakjes. Daarbij zou ik aan het duidelijk uitleggen dat er meerdere spelvormen gedaan worden. Dit schept ook structuur. Volgens mij zaten er enkele extra balletjes in de zakjes. Vond ik goed signaal. Niet te krampachtig over doen. Een kinderfeestje op deze manier is al duur zat. Ook al is de activiteit niet ‘overprized’. Prima eten. De saus spuiten lekten wel flink. Al is dat met tafelfriet minder erg 😉 De ouders, wij dus, kregen wel laat het drinken. Al hadden die er ook al een hele dag op zitten. Waarschijnlijk vanwege het tijdstip, maar zijn wel de beslissers, dus ook die koesteren.

Den Engelse -

Activiteiten leuk, spannend. Voor kleine kinderen is het tokkelen erg leuk maar jammer dat het zo lastig is om op het eind vast te pakken. Ik zie er veel terug glijden. Lekker, zeer vriendelijk.

Van de Ven -

goede begeleiding. goede spullen bij het handboogschieten. alleen vrij weinig schieten (9 pijlen). Helaas door het weer niet kunnen kleiduifschieten. In plaats daarvan Nederlandse spellen gedaan. Dit vond ik een zware tegenvaller omdat op de website een veel beter alternatief stond, met name daardoor had ik voor jullie gekozen. Je weet dat het mogelijk kan regenen in september en dat het kleiduifschieten daardoor misschien niet door kan gaan. Om deze reden heb ik ook gekeken naar alternatieven bij andere bedrijven mocht het gaan regenen. Dat leek me bij jullie het beste geregeld maar dat bleek dus helaas niet zo te zijn. lekker gegeten en een fijne bediening!

Van Rij -

Activiteit was erg goed begeleid. Het had van ons een kwartiertje langer mogen duren, de kids vonden het heel jammer dat ze moesten stoppen omdat ze nog niet alle opdrachten hadden gedaan! Prima

van der Meulen -

Goed, vriendelijke en duidelijke begeleiding. In het begin was er wat onduidelijkheid omdat onze groepen voor het paintball naar de velden gingen en verwacht werden bij het omkleden, maar dit was snel opgelost. Tafelfriet was erg leuk en viel goed in de smaak bij de kinderen. het ging ook snel. met zo’n 300 kinderen en 100 begeleiders zorgt de lunch vaak voor problemen en vertraging in het programma, maar dit was dit jaar totaal niet van sprake!

Mars kinderfeesr -

Super ! Ook goed alternatief geboden voor de regen . Servetjes bij de friet geven

Van Hoof -

de begeleiding was goed, behalve vorige keer mochten de jongens meerdere malen tokkelen, zat niet echt een beperking aan.
Dit jaar max. 2 keer. Dat valt dan toch tegen. eten was net voldoende voor 4 jongens variërend van 11 t/m 13 jaar, niet even gevraagd of er voldoende was.
de sauzen in betere flessen doen spoot bij de dop aan alle kanten uit. Verbeter puntje dus

van Boxtel -

Goed georganiseerd, attractief Goed georganiseerd. De flessen van de mayonaise en curry, zijn onsmakelijk en onhandig, omdat er aan alle kanten de mayonaise uitloopt. Hier zou ik een andere oplossing voor zoeken.

Helicon -

Was niet echt een activiteit want wij hebben de boten opgehaald voor promotiedoeleinden in Oisterwijk. N.v.t.

DogWalkTrail-NL -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.