Genieten in rust & ruimte

  • Home
  • Genieten in rust & ruimte

Een terras, zo wijds opgezet dat je gehoor geeft aan de corona-voorschriften zonder dat je erbij hoeft na te denken. Dat vind je bij De Reuselhoeve, de natuurpoort in Moergestel. Op een van de grootste terrassen van de Brabant kun je zorgeloos genieten als vanouds; in een prachtige omgeving én met speciaal voor deze periode samengestelde hapjesplanken vol heerlijke snacks en zoetigheden.

Recentelijk werd het ‘Reuselhoeve 1.5 concept’ al geïntroduceerd op de avontuurlijke activiteitenhoeve. Het tweeënhalve hectare grote terrein biedt zoveel vrijheid dat de natuurspeeltuin, het klimparcours en de sportvelden al enige tijd open zijn voor familie- en gezinsuitjes. Het Reuselhoeve-team trof daarbij volop extra voorzorgsmaatregelen om ieders veiligheid en hygiëne extra te waarborgen.

Sinds het Pinksterweekend zijn gasten ook weer van harte welkom op het terras van De Reuselhoeve. Hier kun je lekker ontspannen en genieten van de omgeving zonder zorgen over de anderhalve meter afstand van andere gasten. Die ruimte heb je op De Reuselhoeve namelijk van nature. Voor de inrichting van dit terras zijn eigenlijk helemaal geen aanpassingen nodig geweest om aan de corona-richtlijnen te voldoen. Reserveren is dan ook niet nodig. Fiets of wandel je langs, dan kun je rustig komen binnenlopen en relaxen met een hapje en drankje erbij.

Van de hapjes is veel werk gemaakt op De Reuselhoeve, in de aanloop naar het nieuwe terrasseizoen. Dit terras mag nog zo ‘corona-proof’ zijn van zichzelf, er is goed over nagedacht om de contacten tussen gasten en medewerkers zo minimaal mogelijk te houden, voor ieders veiligheid.

Proeverijtje

Aan de menukaart zijn daarom verschillende planken toegevoegd zoals de Zoete Plank, de Lunchplank, de Borrelplank en de Familie Snackplank. Voor elk moment van de dag en voor ieders smaak een proeverijtje met verschillende lekkernijen. Een variatie van zoete gebakjes, van hartige hapjes of van lekkere snacks. ,,Op die manier proberen we het aantal contactmomenten te beperken’’, legt Guus Mulders van De Reuselhoeve uit. ,,Normaal gesproken komen onze medewerkers iedereen hun eigen gerechten brengen. Als je aan tafel één of meerdere planken deelt, is er minder contact nodig met onze medewerkers. Dat is voor iedereen veiliger.’’

Op de website van De Reuselhoeve kun je het menu alvast bekijken: https://www.reuselhoeve.nl/eten-en-drinken/menukaart/

Gezinnen kunnen van De Reuselhoeve een compleet dagje uit maken. Binnen de geldende regels is er voor de jeugd ruimte te over om te spelen in de natuurspeeltuin of de klimbaan met de grootste tokkelbaan van Brabant. Voor ouders en kinderen samen liggen er kano’s klaar om het riviertje de Reusel te verkennen, door het grootste weidevogelgebied in de provincie en door de Oisterwijkse bossen. Alle voorzieningen (de toiletten!) zijn op De Reuselhoeve ook geopend.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.