Onze top 5 voor actie!

  • Home
  • Onze top 5 voor actie!

Onze top 5 voor een actieve familiedag

Wil je met je familie een gezellige en actief dagje uit organiseren? Dan hebben wij 5 leuke tips die je kunnen helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw familie-uitje. Misschien houd je van gekke, ludieke activiteiten? Of ga je liever de natuur in of is een beetje inspanning meer iets voor jou? Het kan allemaal bij de Reuselhoeve.

1. Kanovaren
Kanovaren is leuk en geschikt voor het hele gezin of familie! Ben je graag actief, spring dan in je eentje in de kano. Zijn je kinderen nog wat kleiner, kies dan een twee- drie-persoonskano. Tijdens een twee uur durende tocht geniet je van de natuur, de watervogels om je heen en ben je ook lekker actief bezig. Sommige stukken kunnen wat ondiep zijn, andere stukken zijn weer diep met heel veel riet. Trek je zwembroek zeker aan bij goed weer, dan kun je ook een plons maken! Tip: Neem wat lekkers meer voor onderweg en vergeet vooral ook je zonnebrand en een hoedje bij zonnig/warm niet.

2. Zeskamp
Van jong tot oud, van groot tot klein: iedereen kan meedoen aan de zeskamp. Strijden tegen je zus, tante, neefje of moeder. Een gezellig uitje met een dosis humor voor iedereen. Van spijker slaan tot peddel hangen of touwtrekken, iedereen komt aan zijn trekken bij de familie zeskamp. Sluit de zeskamp af met een gezellige barbecue en je hebt een geslaagde familiedag!

3. Wc-potten race
Bij dit uitje is dikke pret gegarandeerd! Met je familieleden rond racen op een wc-pot, zie je het al voor je! Of je nu racet op de pot of toekijkt; je hebt allemaal evenveel lol! Dit hilarische uitje is niet alleen voor grapjassen; iedereen kan zijn rijvaardigheid en strijdlust testen op ons racecircuit!

4. Kleiduiven schieten
In competitieverband schiet je met z’n vijven tegelijk op overvliegende kleiduiven. Niet met hagel, maar met een laser. Sensationeel, veilig en zonder de vogels in ons prachtige weidevogelgebied in gevaar te brengen. Deze activiteit is voor iedereen te doen en vraagt geen zware inspanning. Lasersport is milieuvriendelijk en duurzaam: de geweren schieten met een infraroodstraal in plaats van patronen of kogels. Hierdoor ook 100% veilig voor mens en dier.  Tevens kunnen de kleiduiven hergebruikt worden. Dus geen afval.

5.Tokkelbaan
Voor meer adrenaline en waaghalzerij raden we je beslist onze tokkelbaan aan! Je raast vanaf onze vijftien meter hoge uitkijktoren 130 meter naar het valnet. Voor een vaste prijs mag je twee afdalingen maken. Kinderen vinden onze tokkelbaan spectaculair. De tokkelbaan kun je bij ons ‘los’ doen en hoeft niet noodzakelijk van te voren gereserveerd te worden. Dus pak je kans en ga….  Tip: combineer onze mega tokkelbaan met klimmen in ons klimbos.

Resultaten worden opgehaald...

Overzicht arrangementen

Er zijn geen producten gevonden dat aan je zoektermen voldoen.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.