Hoeveplanken

Gevarieerde Hoeveplanken

Gevarieerde hoeveplanken: kip, vlees, vis en vegetarische planken. Samen lekker smullen en genieten van de verschillende smaken.

Afbeeldingsresultaat voor smulplank

Foto impressie

Reviews

Activiteiten waren erg leuk, boogschieten was wel kort, misschien omdat we met zoveel waren. Bediening en eten was prima!

amarant -

Geweldig, zeker voor de kinderen. prima begeleiding. We hebben heerlijk gegeten en gedronken en de bediening is heel vriendelijk en snel. Leuk, vooral de bierkistjes en de planken waarvan iedereen kan eten.

Doreleijers -

Goed. Hele duidelijke, veilige uitleg bij het klimmen. Paintballen kan wat meer variatie, spelletje van maken ipv alleen maar schieten op elkaar.

CBS De Bron -

Leuke begeleiding voor een groep kinderen, activiteit was erg leuk Vriendelijk en alles op tijd op elkaar afgestemd. Het arrangement mag op zich ook wel inclusief een ijsje zijn. Voor de kinderen is dan softijs erg leuk.

Calje -

Tevreden en goed

de Jong -

De activiteiten zijn leuk. Begeleiding is goed. Men weet waar men over praat. Activiteiten duren niet zolang waardoor er veel tijd over is. Bij goed weer een probleem (springkussen), bij regen wel. Eten stond klaar, gelijk aan tafel.Verder geen vraag of alles naar wens is en of we nog wat nodig hebben of willen bij bestellen.

Van Turnhout -

Painballen was erg leuk. Wel redelijk lange aanlooptijd (omkleden, uitleg etc) in verhouding met de tijd dat ze echt konden schieten. Eten was prima. Bediening ook.

Van Roessel -

Prima activiteit en begeleiding zo laten. Eten met tafelfriet was prima, misschien iets meer keuze aan snacks

Verjaardag Rens -

Klimmen was meer dan goed. De bierquiz ging niet helemaal lekker omdat er kabels ontbraken. .

Simons -

Geen verbetering. Begeleiding was goed. Eten was voldoende. Er kon gewoon bij worden gevraagd. Iedereen had lekker en voldoende gegeten.

Schollen -

Veel gelachen, goed verzorgd Eten smaakte erg goed

Schakelring -

Heel goed en super leuk voor de kids Prima, leuk dat de keuze voor friet tafel wordt aangeboden

Fieke krol -

Begeleiding was goed en activiteit ook Bediening was goed, friet was net genoeg, maar de kinderen hadden niet het geduld om bij te kunnen vragen, later niemand meer gehoord

Wijnands cuijten -

Kom ik nog voor het eerst ondervinden met kleinzoon.Was verwonderd de “klimactiviteit” te ontdekken voor kinderen ouder dan 10 jaar. Prima.

Sterrenburg -

Prima, geen verbetering.

Finn -

het was super .. we hebben vorige week geklommen en paint ball voor kids het was kei leuk wij vonden het eten allemaal prima ..voor alles wat wils en het glutenvrije gebakje was heerlijk

Nunen -

Prima!

Vromans -

Wij vonden het erg leuk, hebben echt genoten. Zeker onze jongste van 10. Bediening was prima.

De Boer -

Super! Melanie was heel aardig. Wel iets eerder kijken of klanten willen bestellen.

Spraakman -

Ik vond de activiteiten erg leuk, al vond ik het heel snel gaan. We mochten allen 1x schieten bij het kleiduivenschieten en 2 keer met de pijl en boog. Dit maakte dat we heel snel klaar waren. Persoonlijk zou ik aanraden nog een ronde aan te bieden. Ook zou ik aanraden voor de onervaren schieters om iets te vertellen over houding, stand van de handen, etc. Het eten was erg lekker.

Reinier -

Duidelijke uitleg en ook tijdens klimmen nodige aanwijzingen. Geen tips voor bereiding. Eten en service was goed en op tijd

Smidt -

Begeleiding was zeer goed, bediening was super goed, vriendelijk en goede service

Ans -

Heel erg leuk. Enig verbeterpuntje: wij hadden kleine groep en dan wellicht een extra ronde inbouwen oid anders zo snel klaar. Eten en drinken heel erg lekker en goed geregeld, boven verwachting

Eurofysica -

De paasbrunch was goed en de kleinkinderen hebben genoten van het klimmen. Eten was goed en vriendelijke bediening

Esch -

Ik vond de activiteiten super (wc potten race, boogschieten). De begeleiding was goed en gezellig. We hebben echt gelachen. Ik vond het eten heel lekker en goed verzorgd (paasbrunch). Er zou alleen wel wat meer met drinken rond gelopen moeten worden. En er was op die dag denk ik te weinig personeel omdat ze het niet goed bij konden houden.

Familie Willems -

Erg leuk! Misschien meer aandacht voor de jarigen. Eten en bediening.

Mevrouw rooijakkers -

goede begeleiding, ruime en grote installatie van de activiteiten we hebben enkel iets gedronken, voldoende keuze, vriendelijke bediening

willems -

Het kanovaren was ontzettend leuk en de begeleiding was erg goed! Ons was verteld dat we op het midden van de route de boot even uit konden om wat te drinken ofzo in het dorp. Toen we eenmaal aan het varen waren wisten we alleen niet precies waar dit punt was en hoe we naar het centrum konden komen….Dit vonden wij niet erg, we kwamen puur voor het kanovaren, maar mogelijk willen andere bezoekers dit graag doen? Prima geregeld en erg vriendelijke bediening.

van Weelden -

Prima, geen aanmerkingen. We hebben niet gegeten bij jullie, maar wel ijs gegeten en ranja gedronken. Was prima.

Cornelissen -

Niets op aan te merken Als de keuken het aan kan zou ik de kaart een beetje uitbreiden. Evt een salade erbij of andere makkelijke gerechten

Van Gerven -

Mooie route, goede begeleiding Super! Wat vegan hapjes zouden we lekker vinden ( portie olijven, humus met stokbrood o.i.d)

Femke -

Heel vriendelijk en behulpzaam Lekker, goede bediening, snel

Rafke -

Een beetje te begeleid, voelt erg onvrij aan We hadden een barbecue , er werd begonnen met volop hamburgers en kipfilet over de rest werd nog niets gezegd, gezelliger en beter was het geweest, dat er een gedeelte van het hele assortiment was klaargemaakt, zodat je kon kiezen en na bijna een uur te horen krijgt dat er nog zalm en spareribs komen. Vind ik geen gesorteerde barbecue. Zou ik op deze manier nooit meer doen.

Govaarts -

Begeleding goed en eten was ook goed, vriendelijk personeel

Anouk -

Begeleiding was goed, klimbos ook voor ieder Nivo.
De angsthazen kunnen wat lager blijven. Allemaal prima.

Fam dielen -

Was prima; paasbrunch en klimmen! Was druk en soms duurde t wat langer, maar dat werd keurig benoemd door de bediening. Wij hebben met plezier de hele middag op t terras gezeten.

De Groot -

Was gezellig en ook over bediening super tevreden

van Loon neven en nichtendag -

Erg tevreden en goed.

Brok -

Leuke activiteit. Enthousiaste begeleider. Prima, heel leuk voor een kind tafelfriet.

van Corstanje -

Nu was er weinig begeleiding. Kinderen moesten lang wachten bij tokkelen. bediening en eten zeer goed!

Blankenspoor -

Prima! Er was weinig tijd om tussendoor een drankje te doen. Maar dat lag meer aan ons i.v.m. een strakke planning. Broodplankje voor lunch was erg lekker en uitgebreid. Jammer dat we even moesten wachten (half uurtje) en dat er vooraf niet om koffie werd gevraagd. Ook dit lag aan onszelf omdat we pas om 12.30 hadden afgesproken en al reeds voor 12.00 aanwezig waren.

de Neuve -

Goede begeleiding, vriendelijke mensen, goed geregeld Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en vriendelijke bediening, het bier leek alcoholvrij bier te zijn, hier waren wij niet van op de hoogte, dat was minder

PagePersonnel -

Super goed. Super gezellig personeel.

Pv vereniging AH van vuuren -

Prima uitleg! Alles was duidelijk We hebben alleen wat gedronken. Bediening was netjes en alert

Nouwens -

Goede uitleg, maar de begeleiding ging onder het klimmen naar binnen dus moesten we wachten tot ze er weer was voor het tokkelen. Maar dat duurde best lang dus haar zelf maar even gehaald. Erg goede bediening.

Van Lieshout -

Prima, leuke jongen die ons groepje begeleidde (blond, klein). Weinig verbeterpunten. Prima, geen snel en was lekker, vooral de frietjes vonden de kinderen lekket.

Ronnie -

We hebben een heerlijke bierproeverij gehad en een leuke bierquiz. Niets aan veranderen wat ons betreft. De hapjes en de bediening is prima.

Swevels -

Leuke activiteit. Duidelijke uitleg. De bediening qua drank was goed

van Raak -

Activiteiten waren prima en de begeleiding ook super vriendelijk. Misschien een tip toen wij er waren was het druk en liepen er maar 3 mensen voor zowel klimbos en megatokkel dit was eigenlijk te weinig want wij konden niet gewoon bij het klimbos met de tokkel was niemand om af te remmen. Dit is overigens goed opgelost want na de megatokkel mochten we dit nog doen. Vriendelijk personeel en alles vonden wij goed

Vissers -

De kinderen hebben het leuk gehad, maar ik vond het nogal kort. Al na 25 minuten werd het stoppen aangekondigd. Sommige kinderen hadden geen kogels meer dus voor hen stopte het daar.ik dacht dat er een tweede helft zou komen, maar de rest mocht nog 15 minuten door gaan en toen bleek het afgelopen te zijn. Ik had meer kogels besteld bij de boeking maar die zijn niet uitgedeeld en ik dacht dat er een tweede ronde kwam en vroeg er te laat naar. Te grote groep die moet omkleden dus dat duurt enorm lang. Al bij al allemaal nogal slordig qua organisatie. De bediening en keuken leed onder tijdsdruk. Het was echt prima, zowel vriendelijkheid als kwaliteit, maar mijn tip zou zijn om zowel de activiteiten als het eten te spreiden.

Van der Maade -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.