Routebeschrijving

  • Home
  • Routebeschrijving

Routebeschrijving Reuselhoeve

Meer informatie over de routebeschrijving en omgeving van de Reuselhoeve vind je hier!

Routes in de omgeving

De Reuselhoeve is centraal gelegen in het hart van Brabant, waar je rust, ruimte en gezelligheid kan vinden. Langs het dorpje Moergestel, gelegen in gemeente Oisterwijk, is de Reuselhoeve te vinden tussen de prachtige weilanden van ’t Moergestels Broek. Naast de prachtige omgeving, avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten kun je ook altijd gratis je auto parkeren en op avontuur gaan in het natuurgebied in een kano!

Het Moergestels Broek biedt een prachtige omgeving voor kanoliefhebbers. Dit natuurgebied is een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Met zijn kronkelende waterwegen, omringd door groene rietkragen en weelderige flora, is het een ideale plek om te verkennen per kano. Peddel langs schilderachtige uitzichten en ontdek de diversiteit aan vogels en andere dieren die hier leven. De kalme wateren van het Moergestels Broek bieden een ontspannende ervaring voor zowel beginners als ervaren kanoërs, waardoor het een must-visit bestemming is voor wie van de natuur houdt en van een avontuur op het water.

Op zoek naar een mooie wandelroute, fietsroute of MTB route om uit te stippelen langs jullie bezoek aan de Reuselhoeve, kijk dan op de onderstaande kaart. De Reuselhoeve is namelijk ook een officieel fietscafé! Verder zijn wij ook de vinden op de route van de La Trappe Fietsroute op de blauwe route. Hiervan zijn meerdere fietsroutes variërend tussen de 32km en 59km. Kom jij ook binnenlopen voor een verfrissende fietspauze en een overheerlijke La Trappe!

routebeschrijving


Routebeschrijving naar de Reuselhoeve

Op slechts enkele minuten rijden van afslag Moergestel vanaf de A58 ben je zo op locatie! Vanuit zowel Breda, Eindhoven als Den Bosch is de reistijd minder dan een half uur. De centrale ligging van de Reuselhoeve maakt het gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende richtingen, waardoor het een handige en toegankelijke locatie is voor evenementen, bijeenkomsten en activiteiten in Noord-Brabant en omstreken.

Plan jouw reis met de ANWB routeplanner voor de meest actuele verkeersituatie of stel Google Maps in op “De Reuselhoeve”. Kijk op de onderstaande kaart de omgeving.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.