• Binnen 24 uur reactie
 • Actief van jong tot oud
 • Sinds 1988

Kinderfeestje

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:

Kinderfeestje Tilburg

“Stoer, actief en samen een nieuw avontuur aangaan!”

Op zoek naar een locatie voor een stoer kinderfeestje in de omgeving Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of Breda? Bij de Reuselhoeve in Noord-Brabant bieden wij kinderfeest arrangementen aan, waar de kinderen nog lang over na zullen praten! Ga je voor een klim activiteit, of kies je toch liever voor een paintball kinderfeestje? Bekijk al onze arrangementen!

Stoer kinderfeestje Brabant

Activiteit

Kosten

Lasergamen (va. 8 jaar)

€ 20.95 p.p.

Shotgun paintballen (va. 8 jaar)

€ 19.95 p.p.

Junior paintballen (va. 6 jaar)

€ 19.45 p.p.

Klim-slim parcours (va. 8 jaar)

€ 20.95 p.p.

Kinderklimbos (va. 6 jaar)

€ 14.00 p.p.

Badkuip & shotgun paintballen

€ 29.95 p.p.

Klim-slim & shotgun paintballen

€ 31.95 p.p.

* vanaf 6 personen, inclusief frietjes met snack, exclusief consumpties

Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt talloze ideeën voor een leuk en stoer kinderfeestje. Zelfs als het regent, hebben we mogelijkheden om te wachten tot de bui voorbij is. Bovendien zorgen de helmen en overalls ervoor dat de kinderen goed beschermd zijn tijdens een paintball kinderfeestje.

Bij onze arrangementen zijn frietjes met een kroket of frikandel inbegrepen (frietjes+). Voor een kan ranja betaal je € 4,-, waaruit 6-7 bekers geserveerd kunnen worden. En natuurlijk mag je je eigen verjaardagstaart of cake meenemen om mee te beginnen. Hiervoor wordt een toeslag van €1.50 per persoon berekend.

Onze stoere kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De totale duur van alle programma’s is ongeveer 2-4 uur, inclusief spelen in de speeltuin, op onze springkussens en het genieten van frietjes + snack. De activiteit zelf duurt gemiddeld 45 minuten tot 1,5 uur, inclusief instructie en afsluiting. We vragen je vriendelijk om 10-15 minuten voor aanvang van het kinderfeestje aanwezig te zijn.

De stoere kinderfeestjes kunnen op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur, zaterdag tot 13.00u en zondag de hele dag. Vanaf 1 november tot 1 maart zijn kinderfeestjes alleen in het weekend beschikbaar. Een groep moet minimaal uit 6 personen bestaan.

paintball kinderfeestje

Kinderfeestje tilburg

kinderfeestje eindhoven

Indoor/outdoor lasergamen (8-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur  Kosten
 • 45 min lasergamen incl. instructie
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur arrangement ca 2.5 uur
* min. 6 personen. 

€ 20.95

Dit Stoere kinderfeestje vindt plaats in onze spannende indoor/outdoor locatie namelijk het horecagedeelte van “kanoboerderij de Reusel” geheel voorzien van special effects zoals lasers, lichten en rookmachines. Verstop je in de keuken of achter de bar! Door de buitendoorgangen kun je de tegenstander verrassen! Vanaf 8 jaar de stoere Cyclon en vanaf 10 jaar de onverwoestbare Tornado. Met beide laserguns kun je tegelijkertijd samen spelen. Het team met de hoogste score wint! Start elk uur vanaf 11.00u.

lasergamen kinderfeestje

 

Reserveer
Outdoor junior paintball (6-9 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur ca 3 – 3.5uur.
* min. 6 personen 

€ 19.45

Bij het stoere paintball kinderfeestje krijgt elke deelnemer 50-60 gekleurde balletjes, klaar om te worden afgevuurd naar vriendjes en vriendinnetjes. Geen zorgen, het doet geen pijn, maar gegarandeerd dat je lekker actief bezig bent en een beetje vies wordt. Natuurlijk is veiligheid erg belangrijk, dus trekken we eerst stoere helmen, maskers en overalls aan. Op die manier kan er echt niets misgaan. En zijn we klaar voor de strijd!

Wie heb je in het vizier? Verschuil je slim, en je blijft buiten schot.  We verdelen jullie in twee teams. Jongens tegen meisjes, vriend tegen vriendin – de competitie is aan! Welk team blijft het minst geraakt? Dat is de grote vraag! Maar maak je geen zorgen, als je extra munitie nodig hebt, is dat geen probleem. Voor slechts €9,50 krijg je nog eens 100 balletjes, die je vervolgens eerlijk onder elkaar verdeelt. Laat de paintball-oorlog beginnen!

junior paintball

Reserveer
Outdoor shotgun paintball onbeperkt incl. frietjes
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden onbeperkt ballen
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur ca 3 – 3.5uur
* min 6 personen

€ 22.95

Met dit stoere arrangement krijgen de jongens en meisjes onbeperkt ballen! Gewapend met een stoere helm, masker en overall zijn ze klaar voor de strijd! Laat je niet afleiden, want je hebt je tegenstanders in het vizier. Verschuil je slim en blijf buiten schot terwijl je met je team de strijd aangaat tegen het andere team. Welk team komt er als winnaar uit de bus door het minst geraakt te worden? Het wordt een spannende uitdaging om dat te ontdekken!

kinder paintballen

Reserveer
Outdoor shotgun paintball (9-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur ca 3 – 3.5uur
*min 6 personen

€ 19.95

Of je nu 9, 10, 11 of 12 jaar oud bent, paintballen blijft stoer! Team tegen team, het veroveren van de vlag en andere opwindende missies – het is allemaal een tikje stoerder en er zijn meer spellen dan bij junior paintball. Een beetje vies worden hoort er altijd bij. Voor shotgun paintball trek je natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan voordat je de strijd aan gaat! Dan is het tijd voor de veldslag!

Hier krijgt elke deelnemer 50-60 gekleurde balletjes om je vriendjes en vriendinnetjes te bestoken. En als je meer munitie nodig hebt, geen probleem! Voor slechts €9,50 krijg je nog eens 100 balletjes, die je vervolgens eerlijk onder elkaar verdeelt. Dus, ben jij klaar voor wat stoere paintballacties?

kinder paintball

Reserveer
badkuip race & shotgun paintball (8/9-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden
 • 30 min badkuip-racen
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 3.5uur
* min 6 personen

€ 29.95

Stap in je badkuip en voel je als Max Verstappen, maar dan op een unieke kartervaring op wielen! In teams race je tegen elkaar, met verschillende spectaculaire rondes. Maak je geen zorgen, je bent veilig en beschermd in je badkuip. Of je nu 8, 9, 10, 11 of 12 jaar oud bent, deze ervaring is geschikt voor alle leeftijden. De maximale racetijd is 30 minuten, dus geniet van elke snelle bocht en spannende strijd.

Na het badkuipracen is het tijd voor nog meer actie bij shotgun paintball. Speel team-tegen-team, jongens tegen de meisjes, verover vlaggen en neem deel aan andere opwindende missies. Elke deelnemer krijgt hier ook 50-60 gekleurde balletjes om vriendjes en vriendinnetjes te bestoken.

Tussen de races en het paintballen door hebben de kinderen de mogelijkheid om vrij te spelen in onze speeltuin. Een perfecte manier om wat energie kwijt te raken! Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 6 personen.

Reserveer
Klim-Slim parcours kinderfeest (9-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 1.5u klimmen incl. instructie
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 3.5uur
*min 6 personen 

€ 20.95

Kom klimmen in ons klimbos en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom? Een klimbos met maar liefst 3 verschillende ziplinen.  Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Om deel te nemen aan dit actieve avontuur moet elk kind minimaal 1.30 meter zijn. Als er kinderen jonger dan 12 jaar deelnemen aan je kinderfeestje, moet er minstens één ouder aanwezig zijn om de groep te begeleiden – niet per kind, maar per groep. Sommige kinderen kunnen bang of onzeker zijn, en dan is het fijn als een ouder hen kan ondersteunen. De ouder betaalt ook het speciale kinderfeesttarief.

klimbos

Reserveer
Kinder Klimbos kinderfeest (6-8 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 1 uur klimmen incl. instructie
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 2.5uur
* min 6 personen

€ 14.00

Op een hoogte van 1.30 meter vind je allerlei hindernissen om te trotseren, zonder de grond te raken. Veilig gezekerd, dus zelfs als je valt, blijf je veilig boven de grond hangen. Wie durft de uitdaging aan op 6, 7, of 8 jarige leeftijd? Ontdek wie het snelst het parcours kan afleggen en gekroond wordt tot winnaar! Dit avontuur is beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen.

kinderklimbos

Reserveer
klim-slim + shotgun (8-13 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 1.5 uur klimmen incl. instructie
 • 75 min paintballen
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 4 – 4.5uur
*min 6 personen

€ 31.95

Beleef een sportief avontuur in ons klimbos en stippel je eigen parcours uit. Durf jij als eerste de uitdaging aan te gaan of geef je anderen de kans? Ons klimbos beschikt over maar liefst 3 ziplines voor extra sensatie! Het avontuur is geschikt voor kinderen van 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar en 12 jaar, op voorwaarde dat ze minimaal 1.30 meter lang zijn.

Na het klimmen is het tijd voor shotgun paintball. Overleef jij de uitdaging? Een beetje vies worden hoort er altijd bij! Uiteraard trek je eerst een stoere helm, masker en overall aan voordat je de strijd aangaat. Ieder deelnemer krijgt 50-60 gekleurde balletjes om vrienden en vriendinnen te bestoken. Heb je extra balletjes nodig? Geen probleem! Voor slechts € 9,50 krijg je nog eens 100 balletjes.

klimmen

kinder paintballen

De ideale plek om jouw kinderfeestje in Brabant te organiseren is bij de Reuselhoeve! Alle ruimte, stoere activiteiten en in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Reserveer

Foto impressie

Reviews

Iedereen binnen bol was erg enthousiast over de activiteiten, personeel en professionaliteit. Tempo van opdienen lag vrij hoog, feedback was dat er wat meer tijd tussen had gemogen, verder prima in kwaliteit en vriendelijkheid.

bol.com -

Leuk, we maakten het de begeleiding niet makkelijk. Eten was goed en op tijd verzorgd. De boterhammen vonden we van mindere kwaliteit.

Burgt -

Heel originele spellen en leuke begeleider. Bediening was prima.

Segers -

Prima alleen zouden de pakken op volgorde van maat opgehangen moeten worden. Nu was het best zielig voor een wat groter kind die maar geen passend pak vond. Op maat gesorteerd zou dit sneller gaan en voelde hij zich niet zo ongemakkelijk . Bediening was heel vriendelijk en snel !!

Vialle -

We vonden het super leuk en gezellig en de kinderen hebben ervan genoten Was allemaal prima in orde

Camping Liesbos -

Activiteiten en eten/bediening was goed.

Nabbe -

De begeleiding was duidelijk en vriendelijk, er zou wat WD40 kunnen worden gebruikt om de kar van de begeleider iets soepeler te laten rollen 😉 de bediening was snel en vriendelijk!

BiermanHenket -

leuke diversiteit aan activiteiten en goede en duidelijke speluitleg. snel en vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten was prima en hoeveelheid was ruimschoots voldoende,

Personeelsvereniging Gouwestein -

Heel goed met goede uitleg Eten was goed maar moesten wel heel lang wachten. Meer personeel aannemen vooral in het weekend

Louisa -

Goed, leuk, prettige begeleiding. Voor het badkuipracen zou wat meer tijd wellicht leuker zijn. Bedieninbg was prima, geen verbetersuggesties.

Bep van Rooij -

Zoals we gewend zijn, was deze top!, net als de horeca

Onderwijsgroep Tilburg -

Leuk, de kinderen genoten eerder een spel element inbrengen. Horeca was vriendelijke snel

Jansen -

Begeleiding was goed. Alleen bij terugkomst was het nogal een chaos. Alle kano’s lagen half op de kant , wat het uitstappen niet gemakkelijk maakte. We begonnen met frietjes met een snack, dat was er heel snel. Alles was voldoende en iedereen heeft lekker gegeten.

De Jong -

The activities were enjoyed by all the girls. Food and drinks were delivered quickly, and tasted fine.

Van Schijndel -

Prima geregeld het was wel een beetje onoverzichtelijk maar dat hoort ook wel een beetje bij zo’n feestje met allemaal kids, eten was goed van kwaliteit, snel en zeer behulpzame en vriendelijke sevice

De wit -

Het kleiduifschieten was echt top! Leuk begeleidt ook. Het boodschieten erna iets minder, want volgens mij waren jullie ons vergeten. Bij navragen na wat wachten werd er snel iemand ingeschakeld die vrij haastig alles uitlegde. We moesten zelf om nieuwe blaadjes met het doel erop vragen, want die zaten al vol gaten en de twee kinderbogen moesten nog gespannen worden. Toen we eenmaal bezig waren ging het verder wel prima. Ook moesten we zelf maar uitzoeken welke tafel van ons was en was er uiteindelijk nergens een tafel met onze groepsnaam 😛 We hebben alleen drankjes gedronken. Dat was prima.

van Heteren -

begeleiding was 8 min te laat. daarbij had ze geen overwicht meisje was echt te jong om alles in goede banen te leiden. Bediening prima

Salm -

Alles was goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden. Alles tot tevredenheid.

Fietsclub TCT'93 -

Was goed en prettig, eten kwam snel en netjes

Seinkels -

We vonden het geweldig! Het enige was dat we in twee teams werden verdeeld nadat we in 2 teams waren verdeeld en dat was even onduidelijk, en het was dan zo druk en hectisch binnen, maar dat is echt maar een klein dingetje. Heerlijk en lekker en iedereen was super aardig

Petje af -

De activiteit was heel fijn, begeleiding was helemaal in orde. Eten en bediening ook in orde

Roos Knoops -

Hele leuke sportfaciliteiten met vriendelijke begeleiders Het eten is tot ieders tevredenheid geweest.
Alle lof voor de kwaliteit van het gebak, de bittergarnituur en vooral het vlees met toebehoren

Familiereünie van Ree -

Goed, geen verbeter punten Eten was erg goed, bediening vriendelijk.

Beekmans -

Was helemaal top. Ga zo door. Bediening en  eten goed en snel

Hopmans groep -

Heel goed op de groep ingespeeld.

Natural healing -

Onze eerste activiteit was lasergamen en dat was erg leuk. Wel een kleine ruimte voor de groep waarmee we waren. De tweede activiteit was kleiduifschieten. Dat was gehaast en hebben we maar 20 minuten mogen doen omdat hij ons te laat kwam halen en weer door moest. Eten was goed.

van Assouw -

Eten was keurig verzorgd en iedereen was tevreden.

van Dijk -

Die begeleiding was prima! Het was wel fijn dat er van ons ook iemand meeklom; maakte dat er ook op hoogte iemand voor de kinderen beschikbaar was. Frietjes was ook helemaal prima!)

Chantal -

Hele leuke en goede begeleiding bij de activiteiten (kinderpaintball en klimmen). Complimenten! De porties voor de kinderen mocht misschien wat groter (10-jarigen), maar snap ook dat dat dan duurder zal zijn.

Marleen Backx -

Wij zijn gaan steppen met een deel van de groep, de andere konden door medische problemen niet mee 🙂 maar iedereen heeft genoten van de avond eten was erg goed er was meer dan voldoende aanwezig

Amarant -

Goed!!

Van kessel -

De kids vonden het leuk. Tips; Handschoenen voor de kinderen ivm scherming. Duidelijke spellen irl tijd en gebruik verfballetjes. Iets meer inschatten hoeve je verbruikt vooraf is handig. Frietjes was top! Vriendelijk, op afgesproken tijd. Misschien iets meer keuze (vega en alternatief voor frietjes)

Cuijpers -

Meer veiligheid bij het kruisboogschieten, bij de uitleg richtte het meisje een geladen boog op ons (ondanks dat deze op Safe stond) Super, lekker appelgebak en voldoende koffie en thee

Luchtmacht -

De jongens hebben genoten. De uitleg was heel duidelijk en ze konden direct uit de voeten op het circuit. Lekker gegeten, schema voor het feestje was perfect.

Kinderfeestje Jules -

Activiteiten prima en de chef was vriendelijk, wel was niet al het vlees gaar en warm.

Gemeente Tilburg afd. Dienstverlening/Wmo -

Leuk!! Het kleiduiven schieten bleek erg afh. van het gebruikte geweer. Dat maakt het minder eerlijk en daardoor minder leuk. Evengoed wel leuk. Eten en bediening helemaal goed

Van der Wielen -

We hebben alleen een BBQ gedaan we netjes ontvangen en duidelijke uitleg Goed verzorgd

Hesselmans -

Activiteiten waren heel leuk en divers. Begeleiding prima, maar we liepen een beetje uit de tijd doordat sommige onderdelen niet kort gehouden werden door de begeleiding, hierdoor weinig pauze gehad tussen de activiteiten door Bediening kan beter, aantal keren bestelling niet ontvangen

Woonvizier -

Goed. Lekker eten, voldoende eten en vriendelijke bediening

Badenbroek -

De begeleiding was goed. De jongens waren enthousiast en gaven goede uitleg. Wel heb ik 2 verbeterpunten. De WCpotten race was erg kort. We zijn niet langer dan 20 minuten bezig geweest met een groep van 13 personen. Dit was erg jammer. Bij het lasergamen vonden we het jammer dat we geen hesje aan hadden waarop je kon schieten, maar alleen een soort koord om onze nek. Zo was het veel lastiger om elkaar te raken. Eten was hartstikke goed. Geen verbeterpunten

Mariëlle -

Geen verbetering, goede begeleiding, geen op- of aanmerking, zeer vriendelijke bediening

OnderwijsgroepTilburg -

Activiteiten prima, Eten ook prima, bediening soms wat onpersoonlijk met de bakken bestek etc, vriendelijk personeel

Wim -

Heel fijn! Niks te klagen Het eten was heerlijk, bediening vriendelijk

Pieter -

Was heel goed. Goede service met aardig personeel. Super

Limpt -

Het paintballen was een hele leuke activiteit voor de kinderen ookal was het veld wat drassig. De begeleiding had wat steviger gemogen, minder afwachtend. Bediening was super snel en heel vriendelijk. Er werd regelmatig gecheckt of alles ok was.

De Kat -

Lasergamen: erg leuk, mooi locatie, de duur was goed. Uiteidenlijk wisten we niet wie er had gewonnen, dat was nog leuk geweest. Prima! Lekkere barbecue, wij hadden de standaard

Quintor -

Was uitstekend. Goede bediening en geweldige BBQ

Wim Mourits -

Goed, enthousiaste begeleiding en meedenkend. Bediening prima, actieve benadering

Wolfs -

Activiteiten zijn leuk, begeleiding mag wat persoonlijker maar overall goed. Eten goed geregeld, leuk om je eigen drankjes in te schenken!

iTrainee -

Activiteit (lasergame) was leuk. Begeleiding was prima. Op de offerte stond dat wij om half zes zouden eten. Doordat ik er zelf om vroeg, kwam ik erachter dat dit 17 uur was. Dit is bij aankomst niet aangegeven. Op zich geen probleem, maar als wij om 17.30uur binnen waren gekomen na het buitenspelen. Hadden wij dan koude frietjes gehad?

Eefje -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden