Kinderfeestje

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:

Kinderfeestje Tilburg

“Stoer, actief en samen een nieuw avontuur aangaan!”

Op zoek naar een locatie voor een stoer kinderfeestje in de omgeving Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of Breda? Bij de Reuselhoeve in Noord-Brabant bieden wij kinderfeest arrangementen aan, waar de kinderen nog lang over na zullen praten! Ga je voor een klim activiteit, of kies je toch liever voor een paintball kinderfeestje? Bekijk al onze arrangementen!

Stoer kinderfeestje Brabant

Activiteit

Kosten

Lasergamen (va. 8 jaar)

€ 20.95 p.p.

Shotgun paintballen (va. 8 jaar)

€ 19.95 p.p.

Junior paintballen (va. 6 jaar)

€ 19.45 p.p.

Klim-slim parcours (va. 8 jaar)

€ 20.95 p.p.

Kinderklimbos (va. 6 jaar)

€ 14.00 p.p.

Badkuip & shotgun paintballen

€ 29.95 p.p.

Klim-slim & shotgun paintballen

€ 31.95 p.p.

* vanaf 6 personen, inclusief frietjes met snack, exclusief consumpties

Kom spelen en genieten in de buitenlucht! De Reuselhoeve biedt talloze ideeën voor een leuk en stoer kinderfeestje. Zelfs als het regent, hebben we mogelijkheden om te wachten tot de bui voorbij is. Bovendien zorgen de helmen en overalls ervoor dat de kinderen goed beschermd zijn tijdens een paintball kinderfeestje.

Bij onze arrangementen zijn frietjes met een kroket of frikandel inbegrepen (frietjes+). Voor een kan ranja betaal je € 4,-, waaruit 6-7 bekers geserveerd kunnen worden. En natuurlijk mag je je eigen verjaardagstaart of cake meenemen om mee te beginnen. Hiervoor wordt een toeslag van €1.50 per persoon berekend.

Onze stoere kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De totale duur van alle programma’s is ongeveer 2-4 uur, inclusief spelen in de speeltuin, op onze springkussens en het genieten van frietjes + snack. De activiteit zelf duurt gemiddeld 45 minuten tot 1,5 uur, inclusief instructie en afsluiting. We vragen je vriendelijk om 10-15 minuten voor aanvang van het kinderfeestje aanwezig te zijn.

De stoere kinderfeestjes zijn beschikbaar op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur en in het weekend de hele dag. Vanaf 1 november zijn kinderfeestjes alleen in het weekend beschikbaar. Een groep moet minimaal uit 6 personen bestaan.

paintball kinderfeestje

Kinderfeestje tilburg

kinderfeestje eindhoven

Indoor/outdoor lasergamen (8-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur  Kosten
 • 45 min lasergamen incl. instructie
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur arrangement ca 2.5 uur
* min. 6 personen. 

€ 20.95

Dit Stoere kinderfeestje vindt plaats in onze spannende indoor/outdoor locatie namelijk het horecagedeelte van “kanoboerderij de Reusel” geheel voorzien van special effects zoals lasers, lichten en rookmachines. Verstop je in de keuken of achter de bar! Door de buitendoorgangen kun je de tegenstander verrassen! Vanaf 8 jaar de stoere Cyclon en vanaf 10 jaar de onverwoestbare Tornado. Met beide laserguns kun je tegelijkertijd samen spelen. Het team met de hoogste score wint! Start elk uur vanaf 11.00u.

lasergamen kinderfeestje

 

Reserveer
Outdoor junior paintball (6-9 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur ca 3 – 3.5uur.
* min. 6 personen 

€ 19.45

Bij het stoere paintball kinderfeestje krijgt elke deelnemer 50-60 gekleurde balletjes, klaar om te worden afgevuurd naar vriendjes en vriendinnetjes. Geen zorgen, het doet geen pijn, maar gegarandeerd dat je lekker actief bezig bent en een beetje vies wordt. Natuurlijk is veiligheid erg belangrijk, dus trekken we eerst stoere helmen, maskers en overalls aan. Op die manier kan er echt niets misgaan. En zijn we klaar voor de strijd!

Wie heb je in het vizier? Verschuil je slim, en je blijft buiten schot.  We verdelen jullie in twee teams. Jongens tegen meisjes, vriend tegen vriendin – de competitie is aan! Welk team blijft het minst geraakt? Dat is de grote vraag! Maar maak je geen zorgen, als je extra munitie nodig hebt, is dat geen probleem. Voor slechts €9,50 krijg je nog eens 100 balletjes, die je vervolgens eerlijk onder elkaar verdeelt. Laat de paintball-oorlog beginnen!

junior paintball

Reserveer
Outdoor shotgun paintball onbeperkt incl. frietjes
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden onbeperkt ballen
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur ca 3 – 3.5uur
* min 6 personen

€ 22.95

Met dit stoere arrangement krijgen de jongens en meisjes onbeperkt ballen! Gewapend met een stoere helm, masker en overall zijn ze klaar voor de strijd! Laat je niet afleiden, want je hebt je tegenstanders in het vizier. Verschuil je slim en blijf buiten schot terwijl je met je team de strijd aangaat tegen het andere team. Welk team komt er als winnaar uit de bus door het minst geraakt te worden? Het wordt een spannende uitdaging om dat te ontdekken!

Reserveer
Outdoor shotgun paintball (9-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack.

Totale tijdsduur ca 3 – 3.5uur
*min 6 personen

€ 19.95

Of je nu 9, 10, 11 of 12 jaar oud bent, paintballen blijft stoer! Team tegen team, het veroveren van de vlag en andere opwindende missies – het is allemaal een tikje stoerder en er zijn meer spellen dan bij junior paintball. Een beetje vies worden hoort er altijd bij. Voor shotgun paintball trek je natuurlijk eerst een stoere helm, masker en overall aan voordat je de strijd aan gaat! Dan is het tijd voor de veldslag!

Hier krijgt elke deelnemer 50-60 gekleurde balletjes om je vriendjes en vriendinnetjes te bestoken. En als je meer munitie nodig hebt, geen probleem! Voor slechts €9,50 krijg je nog eens 100 balletjes, die je vervolgens eerlijk onder elkaar verdeelt. Dus, ben jij klaar voor wat stoere paintballacties?

Reserveer
badkuip race & shotgun paintball (8/9-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 75 min. paintballen incl. instructie/omkleden
 • 30 min badkuip-racen
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 3.5uur
* min 6 personen

€ 29.95

Stap in je badkuip en voel je als Max Verstappen, maar dan op een unieke kartervaring op wielen! In teams race je tegen elkaar, met verschillende spectaculaire rondes. Maak je geen zorgen, je bent veilig en beschermd in je badkuip. Of je nu 8, 9, 10, 11 of 12 jaar oud bent, deze ervaring is geschikt voor alle leeftijden. De maximale racetijd is 30 minuten, dus geniet van elke snelle bocht en spannende strijd.

Na het badkuipracen is het tijd voor nog meer actie bij shotgun paintball. Speel team-tegen-team, jongen tegen de meisjes, verover vlaggen en neem deel aan andere opwindende missies. Elke deelnemer krijgt hier ook 50-60 gekleurde balletjes om vriendjes en vriendinnetjes te bestoken.

Tussen de races en het paintballen door hebben de kinderen de mogelijkheid om vrij te spelen in onze speeltuin. Een perfecte manier om wat energie kwijt te raken! Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 6 personen.

Reserveer
Klim-Slim parcours kinderfeest (9-14 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 1.5u klimmen incl. instructie
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 3.5uur
*min 6 personen 

€ 20.95

Kom klimmen in ons klimbos en bepaal je eigen parcours. Ga jij als eerste of ga ik als eerste? Omhoog, omlaag, linksom of rechtsom? Een klimbos met maar liefst 3 verschillende ziplinen.  Ieder kind moet minimaal 1.30 meter zijn. Om deel te nemen aan dit actieve avontuur moet elk kind minimaal 1.30 meter zijn. Als er kinderen jonger dan 12 jaar deelnemen aan je kinderfeestje, moet er minstens één ouder aanwezig zijn om de groep te begeleiden – niet per kind, maar per groep. Sommige kinderen kunnen bang of onzeker zijn, en dan is het fijn als een ouder hen kan ondersteunen. De ouder betaalt ook het speciale kinderfeesttarief.

Reserveer
Kinder Klimbos kinderfeest (6-8 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 1 uur klimmen incl. instructie
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 2.5uur
* min 6 personen

€ 14.00

Op een hoogte van 1.30 meter vind je allerlei hindernissen om te trotseren, zonder de grond te raken. Veilig gezekerd, dus zelfs als je valt, blijf je veilig boven de grond hangen. Wie durft de uitdaging aan op 7, 8 of 9 jarige leeftijd? Ontdek wie het snelst het parcours kan afleggen en gekroond wordt tot winnaar! Dit avontuur is beschikbaar voor groepen vanaf 6 personen.

Reserveer
klim-slim + shotgun (8-13 jr), incl. frietjes+
Tijdsduur Kosten
 • 1.5 uur klimmen incl. instructie
 • 75 min paintballen
 • spelen in de speeltuin
 • frietjes met snack

Totale tijdsduur ca 4 – 4.5uur
*min 6 personen

€ 31.95

Beleef een sportief avontuur in ons klimbos en stippel je eigen parcours uit. Durf jij als eerste de uitdaging aan te gaan of geef je anderen de kans? Ons klimbos beschikt over maar liefst 3 ziplines voor extra sensatie! Het avontuur is geschikt voor kinderen van 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar en 12 jaar, op voorwaarde dat ze minimaal 1.30 meter lang zijn.

Na het klimmen is het tijd voor shotgun paintball. Overleef jij de uitdaging? Een beetje vies worden hoort er altijd bij! Uiteraard trek je eerst een stoere helm, masker en overall aan voordat je de strijd aangaat. Ieder deelnemer krijgt 50-60 gekleurde balletjes om vrienden en vriendinnen te bestoken. Heb je extra balletjes nodig? Geen probleem! Voor slechts € 9,50 krijg je nog eens 100 balletjes.

De ideale plek om jouw kinderfeestje in Brabant te organiseren is bij de Reuselhoeve! Alle ruimte, stoere activiteiten en in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Reserveer

Foto impressie

Reviews

Badkuip race was leuk en begeleiding was ook goed We hebben geen eten gehad

Kalfsterman -

Super. Er wordt hardop meegedacht en er kan flexibel worden ingespeeld. Ok. Frietjes mogen wat ons betreft beter doorbakken. Wellicht zou er ook een kleine portie rauwkost bij kunnen worden geserveerd.

Harteveld -

Zeer goed; ter verbetering: duidelijkheid wanneer activiteit zal beginnen en eindigen, meer bepaald of kledij omwisselen erbij zit of niet Eten zeer goed

Evrard -

Goed. Helaas wel te veel guns die niet functioneerden( 3 vd 8) Enige minpunt, niemand vond de friet lekker. Zelfs wij volwassenen wisten niet dat we kritisch konden zijn op friet maar deze was echt niet oke op 11 oktober.

Basters -

Allerbij goed Ga. Zo door goed

Gert Visser -

Super Fijn dat je ook zelf iets mag meenemen

Tamara Giezeman -

Superleuk, we hebben goed gelachen Op het terras was heerlijk vertoeven, en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. we vonden de borrelplanken wel een beetje karig voor het bedrag dat ervoor gevraagd werd

Lenssen -

Activiteiten waren simpel maar leuk. Begeleiding was prima, maar mocht nog wel iets enthousiaster. Eten  was prima

Gemeente Tilburg -

Wcpot race, erg leuk! Mocht langer duren. Kameel schieten leuk, maar was vrij kort met een grote groep. Gladiator vonden we niet zo leuk. Konden niet goed het spel doen, uitleg was zeer beperkt Borrelplank was erg goed. Moesten wel een tijd wachten tot er drinken werd opgenomen.

Jansen -

Platteland spelletjes waren erg leuk en laagdrempelig. Daar valt voor ons niets in te verbeteren. In kruisboog schieten wel. Het was leuk en de uitleg was goed, maar de pijlen (en 1 boog) waren slecht. Ze waren krom, misten delen en er waren er te weinig. Ons advies is voldoende voorraad creëren, want met de mensen die komen (amateurs) weet je dat er vaak wat kapot kan gaan. Bediening was goed

Koot-Ammann -

Activiteit was leuk. Alleen jammer dat er 2 groepen tegelijkertijd moesten paintballen. Ik had de paintball geboekt vanaf 9 jaar met verschillende uitdagingen maar dit hebben ze niet gedaan. Goed eten!

Swinkels -

De activiteiten waren super. Er was voldoende begeleiding. De lunch was lekker en voldoende.

Piva -

Prima zo. Goed, voldoende lunch

Karin Agterdenbos -

Goede uitleg, ieder kind kan op zijn eigen niveau deelnemen aan de activiteit, voldoende vrijheid voor de kinderen. De tweede instructie had iets korter gemogen. Plaatje tijdens het praatje ipv eerst een praatje en daarna het plaatje.

De Bussel -

Erg leuk om te lasergamen. Jongen die ons hielp bij laden, herladen etc deed het erg goed en gaf op leuke manier de uitslag. Leuke bediening. Veel eten. Ik ben zelf een kleine eter en dacht dat meerdere eters al vegetarisch waren maar dat bleek niet zo te zijn. Ze aten graag vlees.

Medisch centrum Moergestel -

We hebben met gepensioneerden geluncht. Goede kwaliteit/prijsverhouding

Astrid Witteveen -

Kanovaren was leuk, fijne stoeltjes in de kanons. Het zou heel fijn zij als je met de kano wordt afgezet bij het einde van de hobdbergtocht of daar opgehaald wordt, zodat je niet op en neer hoeft. Goede bediening

Stevens -

Activiteiten waren goed georganiseerd. Weinig op aan te merken Goed gevulde borrelplanken. Friet was er in overvloed, hiervan had een betere inschatting gemaakt kunnen worden. Eerst een deel bakken en vervolgens inventariseren of meer friet gewenst was.

Heroes Only -

klimbos was weinig uitdagend voor 12 plus. Goed om op site aan te geven; hadden we iets actiever programme voor de pubes gemaakt. bediening prima

de gier -

goed, begeleiding was goed en attent lekker eten, vriendelijk. Kwa drinken mogen ze sneller langkomen hier laat je als bedrijf geld liggen

Hotel casino service Tilburg BV -

Dit was goed, duidelijk en niet overdreven het was helemaal goed, al onze verzoeken werden meteen ingewilligd

Goossens -

De activiteiten waren prima en gezellig personeel erbij. Alleen jammer dat de laser guns niet klaar voor gebruik waren. De lampjes voor de teamaanduiding waren leeg waardoor de teams niet direct uit elkaar te houden waren. Eten prima, nog aanvulling van friet gehad toen het op was.

Hamers -

Goed gezien de ongunstige weersomstandigheden! Eten en bediening waren uitstekend, wij hadden wel graag gezien dat er ook broodjes en soep bij de lunch werden geserveerd.

Reclassering Nederland -

was goed was prima

koen -

Prima! De begeleiding mag – in ons geval – strenger zijn aangezien docenten tijdens instructies niet altijd opletten 🙂 Bedieing helemaal prima!

Audrey, Maurick College -

begeleiding perfect lasergamen wat simpel en outbollig, bediening prima

duivenvoorden -

Activiteiten zijn leuk, sommige attributen zijn aan vervanging toe, fijn dat er begeleiding was, mag enthousiaster en puntentelling bijhouden digitaal of op papier. Eten/bediening was fantastisch, vriendelijk, voldoende en zeker niet flauw met aanvullen , snelheid kan beter.

Van den Beemt -

hebben bbq gehad zonder activiteit Eten was goed, fijn ook in buffetvorm. Vriendelijk personeel.

Van Poppel -

Prima begeleiding en leuke activiteiten. Het tokkelen durfde een groot deel van het team niet, wellicht dat voor diegenen dan een andere activiteit kan worden aangeboden Bediening: kwaliteit en snelheid prima, vriendelijk personeel en heel behulpzaam. We zaten alleen aan het begin van de activiteit aan de achterkant van het gebouw met onze groep, dat voelde als “achteraf” zitten. Na onze vraag of dat anders kon heeft het personeel meteen onze groep geholpen om gewoon op het terras plaats te kunnen nemen

CZ Tilburg -

begeleiding was geweldig en alles zag er goed onderhouden uit ook geweldig, leuke vlotte bediening en goed geregeld dat je zelf je drinken af kon halen

veraa metaal -

Leuke activiteiten voor toch een beetje ontspannen sportieve strijd. Over de bediening en het eten één en al lof, het was prima geregeld. Aanvullende afspraken werden zonder probleem uitgevoerd

Philips -

Leuk, ieder jaar doen we een andere activiteit voor de volwassenen en de kinderen maken ieder jaar gebruik van het klimbos. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam! Het eten is lekker en meer dan voldoende!

Petra -

Begeleiding was niks mis mee. Zeer leuke begeleiders Na de activiteiten duurde het wel even voordat het drinken en de bediening op gang kwam.

Ploegmakers -

Begeleiding was matig. De jongen was erg streng en serieus tegen een clubje van jongens van 8 a 9 jaar. Eten was goed.

Koesveld -

Activiteiten waren super, de begeleiding mag iets duidelijker, iets meer uitleg voor dat ze gaan beginnen. Bediening was goed.

Verbaandert -

Wij waren weesten kanovaren. Maar bij terug komst was er niemand. En een aantal ouderen hadden moeite om de kano uit het water te krijgen. Dit was niet handig aangezien er een opstopping kwam met uit het water te komen. We hebben alleen gedronken. Het was wel wennen dat het drinken niet aan tafel werd gebracht ondanks dat er toch voldoende personeel rond liep. Maar zo als het nu ging met de buzzer werkte ook goed.

Corstiaans -

Prima. De begeleiding bleef er gedurende de hele activiteit bij, dit was fijn. Bediening was prima. Snel, vriendelijk. Handig dat er gebruik gemaakt wordt van zogenaamde kratjes waar het drinken in werd aangeboden

Magrietha -

Wij waren heel tevreden over de activiteit en de begeleiding. Prima, snel op de afgesproken tijd. prima prijs -kwaliteit

Sabine -

Waren erg leuke activiteiten en de begeleiding was uitstekend. Het eten was redelijk goed, de bediening was snel en belangrijkste erg vriendelijk.

TTVE -

Kleiduiven schieten vonden ze allemaal erg leuk en moeilijk. Ik weet niets over de begeleiding want ik was aan het kanovaren. Kanovaren was de uitleg summier, maar we ontdekten het vanzelf. Ik vond het erg leuk. 1 iemand zat ( lag) verkeerd in de kano en kreeg last van zijn rug. 1 iemand mopperde erg omdat jullie hadden moeten zeggen dat hij water mee moest nemen. Hij vond het onverantwoord, maar alle anderen hebben niet eens aan water gedacht. Maar misschien is het een tip bij 30 gr? Heel fijn dat er een tafel voor ons was gereserveerd. Bediening ed liep soepel en vriendelijk.

Lakerveld -

Goed geregeld zoals verwacht ok

Rombouts -

Activiteiten die we hebben gedaan waren leuk en de begeleiding was prima. Heb zo direct geen verbeterpunten. Drinken in een mandje op tafel zonder uitserveren vonden we toch wat minder, komt erg onpersoonlijk en niet klantvriendelijk over.

Van Hout -

Eruit halen van kano was lastig. De groep van het klimmen was te groot voor 1 begeleiding. Uitleg was prima. Goede kwaliteit eten. Perfect geregeld met het afhalen enz. Voor grote groepen is een bestelbriefje misschien wel makkelijk voor het overzicht.

Jacobs -

De kinderen vonden het klimmen erg leuk. Fijn dat je verschillende niveaus hebt. Duidelijke uitleg. Dit was goed geregeld. Portie friet zeker voldoende.

Danklof -

Was zeer geslaagd. Eten was prima. Wel was het zo dat niet alle mensen die kanoden op tijd terug waren, toen waren de kroketten dus op. Het was niet evident dat er wat bijgebakken werd…gelukkig toch gelukt.

Sioux -

Prima Eten was goed en goed verzorgd. Het duurde na de 1e ronde vlees erg lang voordat de 2e ronde vlees kwam. Terwijl bijv de frietjes wel snel kwamen. Maar je bbq-t toch voor het vlees.

Jessi -

Was prima!

PV013 -

Leuke activiteiten, bij het paintballen zat 1 van de medewerkers naast het veld te schieten en was het daardoor lastig om te horen waar de tegenstanders zitten. Was goed eten

Benschop -

De badkuip besturen was leuk begeleiding was heel jong verder vond ik de baan wel echt verouderd en rommelig.

Petra -

Goed geregeld.

De Meeuw -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.