• Binnen 24 uur reactie
 • Actief van jong tot oud
 • Sinds 1988

Klimmen

Klimmen in het klimbos of parcours

Dit is dé plek in Brabant om te gaan klimmen, centraal gelegen, in de buurt van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda. Uitermate geschikt als uitje met de vriendengroep, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familie-uitje of als bedrijfsuitje.

Klimmen min. 1.30m lang

Mega-zipline min. 1.40m lang

 • € 16.95 p.p.
 • € 15.95 vanaf 20 personen
 • € 24.95 klimmen+mega-zipline

 

 • € 11.- p.p.
 • € 10.- vanaf 20 personen

 

Kinderklimbos vanaf 6 jaar

Combinatie arrangement

 • € 10.- p.p.
 • Ontvangst met koffie en gebak
 • Klimmen
 • Badkuipracen
 • Vanaf € 35,- p.p.

Outdoor klimparcours in Brabant

In ons Klim-Slim parcours of Boomkikkerparcours kunnen avonturiers genieten van een unieke klimervaring. Geïnspireerd door de behendigheid van boomkikkers, biedt dit parcours een uitdagende mix van obstakels en routes voor klimliefhebbers van alle niveaus. Terwijl je tussen de bomen klautert, kun je zelfs de geluiden van deze slimme klimmers horen. Een paar jaar geleden zijn er aan de rand van het natuurgebied waarin de Reuselhoeve ligt boomkikkers uitgezet dus je kunt ze hier overal vinden! Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of een leuke gezinsactiviteit, ons parcours heeft voor ieder wat wils. Waar wacht je nog op? Kom en ontdek de spanning van het klimmen!

Wil je komen klimmen?

Ons klim parcours is voor passanten vanaf 1 maart tot 1 november geopend op woensdag en vrijdag vanaf 13.00u en op zaterdag en zondag vanaf 11.00u. Groepen kunnen iedere dag. 

Let even op: voor het grote klimbos moet je minimaal 1.30 meter zijn, dan kun je overal goed bij. Ben je kleiner? Dan kun je klimmen in ons kinderklimbos; dit is geschikt voor kinderen vanaf 6 à 7 jaar. Dit parcours hangt ongeveer op 1.30 meter boven de grond. Hier kun je alvast de eerste kneepjes van het klimmen leren! 

Klimmen
klimmen


Maak de dag compleet door het klimmen te combineren met één van onze andere activiteiten zoals kleiduifschieten, zeskamp, mega ziplinebadkuipracenkanoën, paintballen, hand- of kruisboogschieten.

Klim-slim parcours

In ons Klimpark hoef je nooit op iemand te wachten. Tenminste als je slim klimt. Je kunt alle kanten uit. Omhoog, omlaag, naar links, naar rechts of door het midden. Hartstikke uniek in Nederland. Hou je van moeilijke routes of kies je liever een lagere of makkelijkere klimroute? Het kan allemaal. Een leuke en uitdagende activiteit voor kinderen maar ook volwassenen. Blijft iemand uit je groep toch liever met beide benen op de grond? Dan zorgt de bijzondere opstelling van het klimpark ervoor dat ook bodemklevers kunnen meegenieten. De minimale lengte voor het Klim-Slim Parcours is 1.30 meter, leeftijd vanaf 8-9 jaar. Totale duur klimmen ca. 1.5 – 2u incl. instructie.

klimmen

Reserveer
Mega-zipline

Heb jij er weleens van gedroomd om als een vogel door de lucht te vliegen. Of als een buizerd in duikvlucht naar beneden te suizen. Ervaar het zelf als je durft. Vanaf de uitkijktoren aan de rand van het natuurgebied vlieg je via de langste zipline in Brabant door de lucht.  Wij hebben ervoor gezorgd dat je landing zacht zal zijn. De Mega-zipline is maar liefst 130 meter lang en eindigt in een zacht net. De minimale lengte voor de mega-zipline is 1.40 meter, leeftijd vanaf 9 jaar. Je kunt de zipline apart reserveren of combineren met één van de andere activiteiten op het terrein van de Reuselhoeve. mega zipline

Reserveer
Kinderklimbos

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Achteruit, aan elkaar en met een blinddoek op. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt, blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?! kinderklimbos

Reserveer
Klim-slim + megatokkelbaan

Combineer het klim-slim parcours met de megatokkelbaan!

Reserveer
Combinatie arrangement koffie, badkuiprace en klimmen!

Of kies voor het arrangement met koffie/appeltaart, badkuipracen en klimmen!

FAQ

Moet ik speciale kleding/bescherming aan voor het klimmen?

Voor het klimmen moet iedereen een klimgordel aan en draag je een smart belay systeem om veilig op hoogte te kunnen klimmen. De instructeur zal uitleggen hoe deze gedragen moet worden en hoe je dit gebruikt. Qua kleding is het fijn om comfortabele kleding te kiezen waar je dus goed in kan bewegen. Met een klimgordel kun je geen rok of jurk dragen. Verder moeten de schoenen die je draagt ook dicht zijn en vast blijven zitten. Sieraden, telefoons, sleutels en alles wat je nog meer in broekzakken hebt, moet je beneden laten.

Help, ik vind het een beetje spannend. Kan ik dan wel klimmen?

Natuurlijk kan je dan klimmen. Het klimparcours is zo gebouwd dat je altijd je eigen route maakt en je er dus ook voor kan kiezen bepaalde obstakels niet te doen. Na de uitleg mag je ook zeker in het kinderklimbos een oefenronde klimmen om meer vertrouwen te krijgen.

Wat als het buiten slecht weer is?

Hier zijn wij natuurlijk niet bang voor een beetje regen maar mocht het wel wat erger gaan regenen of waaien, dan proberen wij daar natuurlijk omheen te plannen.

Reserveer

Foto impressie

Video impressie

Reviews

Iedereen binnen bol was erg enthousiast over de activiteiten, personeel en professionaliteit. Tempo van opdienen lag vrij hoog, feedback was dat er wat meer tijd tussen had gemogen, verder prima in kwaliteit en vriendelijkheid.

bol.com -

Leuk, we maakten het de begeleiding niet makkelijk. Eten was goed en op tijd verzorgd. De boterhammen vonden we van mindere kwaliteit.

Burgt -

Heel originele spellen en leuke begeleider. Bediening was prima.

Segers -

Prima alleen zouden de pakken op volgorde van maat opgehangen moeten worden. Nu was het best zielig voor een wat groter kind die maar geen passend pak vond. Op maat gesorteerd zou dit sneller gaan en voelde hij zich niet zo ongemakkelijk . Bediening was heel vriendelijk en snel !!

Vialle -

We vonden het super leuk en gezellig en de kinderen hebben ervan genoten Was allemaal prima in orde

Camping Liesbos -

Activiteiten en eten/bediening was goed.

Nabbe -

De begeleiding was duidelijk en vriendelijk, er zou wat WD40 kunnen worden gebruikt om de kar van de begeleider iets soepeler te laten rollen 😉 de bediening was snel en vriendelijk!

BiermanHenket -

leuke diversiteit aan activiteiten en goede en duidelijke speluitleg. snel en vriendelijk personeel. Kwaliteit van het eten was prima en hoeveelheid was ruimschoots voldoende,

Personeelsvereniging Gouwestein -

Heel goed met goede uitleg Eten was goed maar moesten wel heel lang wachten. Meer personeel aannemen vooral in het weekend

Louisa -

Goed, leuk, prettige begeleiding. Voor het badkuipracen zou wat meer tijd wellicht leuker zijn. Bedieninbg was prima, geen verbetersuggesties.

Bep van Rooij -

Zoals we gewend zijn, was deze top!, net als de horeca

Onderwijsgroep Tilburg -

Leuk, de kinderen genoten eerder een spel element inbrengen. Horeca was vriendelijke snel

Jansen -

Begeleiding was goed. Alleen bij terugkomst was het nogal een chaos. Alle kano’s lagen half op de kant , wat het uitstappen niet gemakkelijk maakte. We begonnen met frietjes met een snack, dat was er heel snel. Alles was voldoende en iedereen heeft lekker gegeten.

De Jong -

The activities were enjoyed by all the girls. Food and drinks were delivered quickly, and tasted fine.

Van Schijndel -

Prima geregeld het was wel een beetje onoverzichtelijk maar dat hoort ook wel een beetje bij zo’n feestje met allemaal kids, eten was goed van kwaliteit, snel en zeer behulpzame en vriendelijke sevice

De wit -

Het kleiduifschieten was echt top! Leuk begeleidt ook. Het boodschieten erna iets minder, want volgens mij waren jullie ons vergeten. Bij navragen na wat wachten werd er snel iemand ingeschakeld die vrij haastig alles uitlegde. We moesten zelf om nieuwe blaadjes met het doel erop vragen, want die zaten al vol gaten en de twee kinderbogen moesten nog gespannen worden. Toen we eenmaal bezig waren ging het verder wel prima. Ook moesten we zelf maar uitzoeken welke tafel van ons was en was er uiteindelijk nergens een tafel met onze groepsnaam 😛 We hebben alleen drankjes gedronken. Dat was prima.

van Heteren -

begeleiding was 8 min te laat. daarbij had ze geen overwicht meisje was echt te jong om alles in goede banen te leiden. Bediening prima

Salm -

Alles was goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden. Alles tot tevredenheid.

Fietsclub TCT'93 -

Was goed en prettig, eten kwam snel en netjes

Seinkels -

We vonden het geweldig! Het enige was dat we in twee teams werden verdeeld nadat we in 2 teams waren verdeeld en dat was even onduidelijk, en het was dan zo druk en hectisch binnen, maar dat is echt maar een klein dingetje. Heerlijk en lekker en iedereen was super aardig

Petje af -

De activiteit was heel fijn, begeleiding was helemaal in orde. Eten en bediening ook in orde

Roos Knoops -

Hele leuke sportfaciliteiten met vriendelijke begeleiders Het eten is tot ieders tevredenheid geweest.
Alle lof voor de kwaliteit van het gebak, de bittergarnituur en vooral het vlees met toebehoren

Familiereünie van Ree -

Goed, geen verbeter punten Eten was erg goed, bediening vriendelijk.

Beekmans -

Was helemaal top. Ga zo door. Bediening en  eten goed en snel

Hopmans groep -

Heel goed op de groep ingespeeld.

Natural healing -

Onze eerste activiteit was lasergamen en dat was erg leuk. Wel een kleine ruimte voor de groep waarmee we waren. De tweede activiteit was kleiduifschieten. Dat was gehaast en hebben we maar 20 minuten mogen doen omdat hij ons te laat kwam halen en weer door moest. Eten was goed.

van Assouw -

Eten was keurig verzorgd en iedereen was tevreden.

van Dijk -

Die begeleiding was prima! Het was wel fijn dat er van ons ook iemand meeklom; maakte dat er ook op hoogte iemand voor de kinderen beschikbaar was. Frietjes was ook helemaal prima!)

Chantal -

Hele leuke en goede begeleiding bij de activiteiten (kinderpaintball en klimmen). Complimenten! De porties voor de kinderen mocht misschien wat groter (10-jarigen), maar snap ook dat dat dan duurder zal zijn.

Marleen Backx -

Wij zijn gaan steppen met een deel van de groep, de andere konden door medische problemen niet mee 🙂 maar iedereen heeft genoten van de avond eten was erg goed er was meer dan voldoende aanwezig

Amarant -

Goed!!

Van kessel -

De kids vonden het leuk. Tips; Handschoenen voor de kinderen ivm scherming. Duidelijke spellen irl tijd en gebruik verfballetjes. Iets meer inschatten hoeve je verbruikt vooraf is handig. Frietjes was top! Vriendelijk, op afgesproken tijd. Misschien iets meer keuze (vega en alternatief voor frietjes)

Cuijpers -

Meer veiligheid bij het kruisboogschieten, bij de uitleg richtte het meisje een geladen boog op ons (ondanks dat deze op Safe stond) Super, lekker appelgebak en voldoende koffie en thee

Luchtmacht -

De jongens hebben genoten. De uitleg was heel duidelijk en ze konden direct uit de voeten op het circuit. Lekker gegeten, schema voor het feestje was perfect.

Kinderfeestje Jules -

Activiteiten prima en de chef was vriendelijk, wel was niet al het vlees gaar en warm.

Gemeente Tilburg afd. Dienstverlening/Wmo -

Leuk!! Het kleiduiven schieten bleek erg afh. van het gebruikte geweer. Dat maakt het minder eerlijk en daardoor minder leuk. Evengoed wel leuk. Eten en bediening helemaal goed

Van der Wielen -

We hebben alleen een BBQ gedaan we netjes ontvangen en duidelijke uitleg Goed verzorgd

Hesselmans -

Activiteiten waren heel leuk en divers. Begeleiding prima, maar we liepen een beetje uit de tijd doordat sommige onderdelen niet kort gehouden werden door de begeleiding, hierdoor weinig pauze gehad tussen de activiteiten door Bediening kan beter, aantal keren bestelling niet ontvangen

Woonvizier -

Goed. Lekker eten, voldoende eten en vriendelijke bediening

Badenbroek -

De begeleiding was goed. De jongens waren enthousiast en gaven goede uitleg. Wel heb ik 2 verbeterpunten. De WCpotten race was erg kort. We zijn niet langer dan 20 minuten bezig geweest met een groep van 13 personen. Dit was erg jammer. Bij het lasergamen vonden we het jammer dat we geen hesje aan hadden waarop je kon schieten, maar alleen een soort koord om onze nek. Zo was het veel lastiger om elkaar te raken. Eten was hartstikke goed. Geen verbeterpunten

Mariëlle -

Geen verbetering, goede begeleiding, geen op- of aanmerking, zeer vriendelijke bediening

OnderwijsgroepTilburg -

Activiteiten prima, Eten ook prima, bediening soms wat onpersoonlijk met de bakken bestek etc, vriendelijk personeel

Wim -

Heel fijn! Niks te klagen Het eten was heerlijk, bediening vriendelijk

Pieter -

Was heel goed. Goede service met aardig personeel. Super

Limpt -

Het paintballen was een hele leuke activiteit voor de kinderen ookal was het veld wat drassig. De begeleiding had wat steviger gemogen, minder afwachtend. Bediening was super snel en heel vriendelijk. Er werd regelmatig gecheckt of alles ok was.

De Kat -

Lasergamen: erg leuk, mooi locatie, de duur was goed. Uiteidenlijk wisten we niet wie er had gewonnen, dat was nog leuk geweest. Prima! Lekkere barbecue, wij hadden de standaard

Quintor -

Was uitstekend. Goede bediening en geweldige BBQ

Wim Mourits -

Goed, enthousiaste begeleiding en meedenkend. Bediening prima, actieve benadering

Wolfs -

Activiteiten zijn leuk, begeleiding mag wat persoonlijker maar overall goed. Eten goed geregeld, leuk om je eigen drankjes in te schenken!

iTrainee -

Activiteit (lasergame) was leuk. Begeleiding was prima. Op de offerte stond dat wij om half zes zouden eten. Doordat ik er zelf om vroeg, kwam ik erachter dat dit 17 uur was. Dit is bij aankomst niet aangegeven. Op zich geen probleem, maar als wij om 17.30uur binnen waren gekomen na het buitenspelen. Hadden wij dan koude frietjes gehad?

Eefje -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden