Ontmoeten & Vergaderen

  • Home
  • Ontmoeten & Vergaderen

Coronaproof’ ontmoeten en vergaderen
De Reuselhoeve heeft een uniek ontmoetingsconcept ontwikkeld voor de wintermaanden, ’s Ochtends elkaar ontmoeten, bijpraten, toelichting op stand van zaken en nieuwe collega’s leren kennen en ’s middags eventueel gecombineerd met activiteiten en de winter houtvuurbarbecue. Veel medewerkers werken sinds corona deels thuis, waardoor ze elkaar niet meer treffen bij de ‘koffieautomaat’. ‘Hoe blijven we verbonden met elkaar’ is een veelgehoorde opmerking. Je hebt dan de hele Reuselhoeve exclusief voor jezelf. Daarnaast leent de Reuselhoeve zich uitstekend voor samenwerkings- afdelings- en teambijeenkomsten, grote bedrijfsborrels (kerst, nieuwjaar) en evenementen.

Bovendien breidt de Reuselhoeve in 2023 uit met de boerderij. Samen met het bestaande gebouw vormt het dan een grote hoeve midden in het natuurlijke Brabantse platteland. Een inspirerende omgeving voor het creëren van mooie ontmoetingen.

Dus ben je op zoek naar een vergaderlokatie waar je ‘Coronaproof’ kunt vergaderen, dan ben je bij de Reuselhoeve op het goede adres.

  • De ruimtes zijn onderling van elkaar gescheiden;
  • Minimaal 25 personen per dagdeel;
  • Krachtige mechanische ventilatie in alle ruimtes;
  • Maandag t/m vrijdag

Plenair
In ons proeflokaal/vergaderzolder (ca. 125m2) is ruimte voor ongeveer 60 personen, afhankelijk van de opstelling. In de voorste zaal is ruimte voor ca. 50 personen (100m2) en in de achterste zaal eveneens voor 50 personen (90m2).

Workshop in kleine groepjes
Mocht je tussendoor in groepjes uiteen willen gaan, dan kan dat in de ruimtes zelf, in de uitkijktoren (max. 10 personen), onder de verwarmde buitenoverkapping (ca. 25 personen op 4 verschillende plekken) of gezellig in onze 2 huifkarren (max. 20 personen).

Unieke plek
De Reuselhoeve in Moergestel is een unieke plek om te vergaderen, motiveren, inspireren of misschien wel je hoofd ‘leeg’ te maken. Ben je op zoek naar een ruimte om met beamer en koffie de dag door te komen? Dan ben je bij ons misschien wel niet op het juiste adres. Nee, vergaderen doen we hier net even anders dan anders.

Wij zijn namelijk in de gelegenheid om een combinatie te maken van een bijzondere plek, het groen en de natuur, gekoppeld aan één of meerdere activiteiten in groepsverband. Hierdoor ontstaat er een creatieve sfeer en gelijkwaardigheid in de groep. Je komt eerder op andere gedachten en frisse ideeën.

Praktische voordelen van vergaderen bij de Reuselhoeve op een rijtje:
o inspirerende, bijzondere locatie in het groen
o diverse outdoor-activiteiten voor teambuilding mogelijk
o keuze uit boerderijzolder, huifkar of uitkijktoren
o gemakkelijk bereikbaar via A58, 2 minuten rijden vanaf afslag Moergestel
o Natuurpoort, gelegen aan natuurgebied De Hilver (fiets- en wandelpunt)
o grote gratis parkeerplaats
o goed en uiteraard gratis WIFI
o gastvrij en flexibel 🙂

Boerderij:

OpstellingenU Blok TheaterDinerBorrel
Vergaderzolder/proeflokaal20246070100
Begane grond voor2024405080
Begane grond achter10204050100

Huifkar: 10-20 personen op de banken in de huifkar

Uitkijktoren: hierin vind je 6 stoelen en enkele bijzettafels plus een aantal houten bankjes, in totaal kunnen er circa 10 personen zitten.

Onze prijzen: let op: inclusief BTW
3-uurs vergaderarrangement € 11,50 p.p.
Inclusief:
Onbeperkt koffie, thee (of afhankelijk van plek kannen koffie/thee) • fruitwater & fruitmand • gebruik van flip-over met stiften en papier • beamer & scherm • assortiment frisdranken op basis van nacalculatie

Additioneel Zaalhuur: € 185,- per dagdeel voor de uitkijktoren/vergaderzolder/buiten in het groen.
Optioneel: als verrassingseffect vanaf de uitkijktoren terug naar het hoofdgebouw met de megatokkel van 130 meter lang: € 11,00 p.p.

Additioneel:
Lunchplank € 11.25
Plank met eiersalade, tonijnsalade, kaas, rauwe ham, gekookte ham, tomaatjes, komkommer, boerenboter en bruine boterhammen.
Barbecue € 22,50 p.p.
Vlees/kip/vis/salades/sauzen/brood/frietjes

NB. al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Meer info of beschikbaarheid? Neem contact met ons op via info@reuselhoeve.nl.

Resultaten worden opgehaald...

Er zijn geen producten gevonden dat aan je zoektermen voldoen.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.