Ontmoeten & Vergaderen

  • Home
  • Ontmoeten & Vergaderen

De Reuselhoeve heeft in 2023 haar boerderij uitgebreid met de Weidehoeve. Samen met het bestaande gebouw vormt het dan een grote hoeve midden in het natuurlijke Brabantse platteland. Een inspirerende omgeving voor het creëren van mooie ontmoetingen en inspirerend vergaderen.

’s Ochtends elkaar ontmoeten, bijpraten, toelichting op stand van zaken en nieuwe collega’s leren kennen en ’s middags eventueel gecombineerd met activiteiten en de houtvuur barbecue. Veel medewerkers werken sinds corona deels thuis, waardoor ze elkaar niet meer treffen bij de ‘koffieautomaat’. ‘Hoe blijven we verbonden met elkaar’ is een veelgehoorde opmerking. Je hebt dan de hele Weidehoeve exclusief voor jezelf incl. de bar en je eigen terras. Daarnaast leent de Weidehoeve zich uitstekend voor samenwerkings-, afdelings- en teambijeenkomsten, grote bedrijfsborrels (kerst, nieuwjaar) en evenementen.

Je kunt echter ook in de Reuselhoeve zelf terecht, goedkoper en minder exclusief, vanaf 1 november t/m 31 maart van maandag t/m vrijdag. Ben je met meer dan 100 personen, dan is combinatie met de weidehoeve mogelijk.

  • Minimaal 15 personen per dagdeel
  • Maandag t/m vrijdag

Plenair
In ons proeflokaal/vergaderzolder (ca. 125m2) is ruimte voor ongeveer 50 personen, afhankelijk van de opstelling. In de voorste zaal is ruimte voor ca. 40 personen (100m2) en in de achterste zaal eveneens voor 50 personen (90m2).

Workshop in kleine groepjes
Mocht je tussendoor in groepjes uiteen willen gaan, dan kan dat in de ruimtes zelf, in de uitkijktoren (max. 10 personen), onder de verwarmde buitenoverkapping (ca. 25 personen op 4 verschillende plekken) of gezellig in onze 2 huifkarren (max. 20 personen).

Bijzondere plek
De Reuselhoeve in Moergestel is een bijzondere plek om te vergaderen, motiveren, inspireren of misschien wel je hoofd ‘leeg’ te maken. Ben je op zoek naar een ruimte om met beamer en koffie de dag door te komen? Dan ben je bij ons misschien wel niet op het juiste adres. Nee, vergaderen doen we hier net even anders dan anders.

Wij zijn namelijk in de gelegenheid om een combinatie te maken van een bijzondere plek, het groen en de natuur, gekoppeld aan één of meerdere activiteiten in groepsverband. Hierdoor ontstaat er een creatieve sfeer en gelijkwaardigheid in de groep. Je komt eerder op andere gedachten en frisse ideeën.

Praktische voordelen van vergaderen bij de Reuselhoeve op een rijtje:
o inspirerende, bijzondere locatie in het groen
o diverse outdoor-activiteiten voor teambuilding mogelijk
o keuze uit boerderijzolder, huifkar of uitkijktoren
o gemakkelijk bereikbaar via A58, 2 minuten rijden vanaf afslag Moergestel
o Natuurpoort, gelegen aan natuurgebied De Hilver (fiets- en wandelpunt)
o grote gratis parkeerplaats
o goed en uiteraard gratis WIFI
o gastvrij en flexibel 🙂

Huifkar: 10-20 personen op de banken in de huifkar

Uitkijktoren: hierin vind je 6 stoelen en enkele bijzettafels plus een aantal houten bankjes, in totaal kunnen er circa 10 personen zitten.

Onze prijzen: let op: inclusief BTW
3-uurs vergaderarrangement € 11,50 p.p.
Inclusief:
Onbeperkt koffie, thee (of afhankelijk van plek kannen koffie/thee) • fruitwater & fruitmand • gebruik van flip-over met stiften en papier • beamer & scherm • assortiment frisdranken op basis van nacalculatie

Additioneel Zaalhuur: € 225,- incl. BTW per dagdeel voor de uitkijktoren/vergaderzolder/buiten in het groen.
Optioneel: als verrassingseffect vanaf de uitkijktoren terug naar het hoofdgebouw met de megatokkel van 130 meter lang: € 11,00 p.p.

Additioneel:
Lunchplank € 11.25
Plank met eiersalade, tonijnsalade, kaas, rauwe ham, gekookte ham, tomaatjes, komkommer, boerenboter en bruine boterhammen.
Barbecue € 22,50 p.p.
Vlees/kip/vis/salades/sauzen/brood/frietjes

NB. al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Meer info of beschikbaarheid? Neem contact met ons op via info@reuselhoeve.nl.

Resultaten worden opgehaald...

Er zijn geen producten gevonden dat aan je zoektermen voldoen.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.