• Binnen 24 uur reactie
 • Actief van jong tot oud
 • Sinds 1988

Ontmoeten & Vergaderen

 • Home
 • Ontmoeten & Vergaderen

Vergadering in het groen

De Reuselhoeve heeft in 2023 haar boerderij uitgebreid met de Weidehoeve. Samen met het bestaande gebouw vormt het nu één grote hoeve midden in het natuurlijke Brabantse platteland in de buurt van Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. Een inspirerende omgeving voor het creëren van mooie ontmoetingen en inspirerend vergaderen.

Weidehoeve: Exclusief vergaderen

’s Ochtends elkaar ontmoeten, bijpraten, toelichting op stand van zaken en nieuwe collega’s leren kennen en ’s middags eventueel gecombineerd met activiteiten en de houtvuur barbecue. Veel medewerkers werken sinds corona deels thuis, waardoor ze elkaar niet meer treffen bij de ‘koffieautomaat’. ‘Hoe blijven we verbonden met elkaar’ is een veelgehoorde opmerking. Je hebt dan de hele Weidehoeve exclusief voor jezelf incl. de bar en je eigen terras. Daarnaast leent de Weidehoeve zich uitstekend voor samenwerkings-, afdelings- en teambijeenkomsten, grote bedrijfsborrels (kerst, nieuwjaar) en evenementen.

Reuselhoeve: Ontmoeten en vergaderen

Je kunt echter ook in de Reuselhoeve zelf terecht, goedkoper en minder exclusief. Ben je met meer dan 100 personen, dan is combinatie met de weidehoeve mogelijk.

Bij de Reuselhoeve kun je vergaderen vanaf 15 personen van maandag t/m vrijdag. Maak je vergaderdag compleet met een lunchplank of sluit deze gezellig af met een barbecue.

Zaalhuur€225,- euro per dagdeel
Vergaderversnapering€11,50 per persoon, per dagdeel
Vergaderversnapering luxe€19,75 per persoon, per dagdeel
Lunchplank incl. koffie, thee, jus d’orange en melk€14,95 per persoon
BarbecueVanaf €22,95 euro per persoon

Plenair
In ons proeflokaal/vergaderzolder (ca. 125m2) is ruimte voor ongeveer 50 personen, afhankelijk van de opstelling. In de voorste zaal is ruimte voor ca. 40 personen (100m2) en in de achterste zaal eveneens voor 50 personen (90m2).

vergaderen
vergaderen


Break-out ruimtes

Mocht je tussendoor in groepjes uiteen willen gaan, dan kan dat in de ruimtes zelf, in de uitkijktoren (max. 10 personen), onder de verwarmde buitenoverkapping (ca. 25 personen op 4 verschillende plekken) of gezellig in onze 2 huifkarren (max. 20 personen).

 • Huifkar: 10-20 personen op de banken in de huifkar
 • Uitkijktoren: hierin vind je 6 stoelen en enkele bijzettafels plus een aantal houten bankjes, in totaal kunnen er circa 10 personen zitten. Vergader je in onze uitkijktoren? Kijk dan ook naar onze mega-zipline die start op de uitkijktoren en totaal ruim 130 meter lang is!
vergaderen in het groen

Bijzondere vergaderlocatie

De Reuselhoeve & Weidehoeve in Moergestel is een bijzondere plek om te vergaderen, motiveren, inspireren of misschien wel je hoofd ‘leeg’ te maken. Ben je op zoek naar een ruimte om met beamer en koffie de dag door te komen? Dan ben je bij ons misschien wel niet op het juiste adres. Nee, vergaderen doen we hier net even anders dan anders.

Wij zijn namelijk in de gelegenheid om een combinatie te maken van een bijzondere plek, het groen en de natuur, gekoppeld aan één of meerdere activiteiten in groepsverband. Hierdoor ontstaat er een creatieve sfeer en gelijkwaardigheid in de groep. Je komt eerder op andere gedachten en frisse ideeën.

Praktische voordelen van vergaderen bij de Reuselhoeve op een rijtje:

 • Inspirerende, bijzondere locatie in het groen
 • Diverse outdoor– en indoor activiteiten voor teambuilding mogelijk
 • Keuze uit boerderijzolder, huifkar of uitkijktoren
 • Gemakkelijk bereikbaar via A58, 2 minuten rijden vanaf afslag Moergestel
 • Natuurpoort, gelegen aan natuurgebied De Hilver (fiets- en wandelpunt)
 • Grote gratis parkeerplaats
 • Goed en uiteraard gratis WIFI
 • Gastvrij en flexibel 🙂
Resultaten worden opgehaald...

Er zijn geen producten gevonden dat aan je zoektermen voldoen.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden