Kinderklimbos

Kinderklimbos (voor de kleinste)

Ideaal voor kinderfeestje

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Achteruit, aan elkaar en met een blinddoek op. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt, blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?!

Foto impressie

Reviews

Goed! Het was leuk maar wel chaotisch Eten was heerlijk. Wel jammer dat het op tafel werd gezet en niet in buffet vorm, dit was wat rommelig. Bediening was super vriendelijk

den Otter -

De Hilvertocht was leuk en voldeed aan de verwachtingen (bv. afstand). Misschien is er nog extra gamification mogelijk (bv. dingen om te spotten, tussentijdse sprintjes, tijdsregistratie….) tussen de boten van de groep. De begeleiding was vriendelijk en duidelijk, aan het keerpunt zou een rustmoment (uit het water, een fris drankje) ook geapprecieerd worden. Het was/is ons ook niet duidelijk of en waar we kunnen omkleden aangezien we toch behoorlijk nat werden van het kano varen. Lekkere lunch, op een 30+ graden zomerdag was warme tomaten of ajuinensoep (12 uurtje) niet ideaal. Gazpacho is een alternatief maar dat lust dan weer niet iedereen, een fris slaatje zou ook prima zijn. Misschien hebben we dat gemist maar ijsjes zouden zeker ook prima scoren op de kaart.

Poel -

Leuk, begeleiding was prima en gaf duidelijke uitleg aan het begin.

Thirza -

Duidelijk en fijn. Ze waren aanwezig als we ze nodig hadden en de uitleg was goed. Snel en goed. Precies wat je verwacht

Bodhie -

De activiteiten zijn top en goede begeleiding door machiel Bediening prima ,we hadden alleen graag n extra biertje gedronken tussen de activiteiten

Crielaard -

Het eten was erg lekker. De bediening was vriendelijk en legde goed uit wat er werd geserveerd. De bediening en snelheid was goed

Sande -

Kano varen was geweldig, alleen bij aankomst was de begeleider er niet meer. Bediening perfect

Gestel -

Prima zo. Ook de begeleiding was perfect. Na de activiteiten nog wat gedronken. Goede, snelle bediening.

P&P -

Heel leuk! Zou iets langer mogen.

Finn -

Wat meer ervaring van begeleiding en meer begeleiding. Eten was super

Versteijnen -

Prima. Vriendelijk personeel

Pligt -

Was prima Iedereen was tevreden gezien de prijs kwaliteitsverhouding

Damme -

Wij hebben genoten van de activiteiten met ons team. Wij hebben geklommen, getokkeld, geluncht en geborreld. Niets op aan te merken. Kwaliteit was goed, er werd makkelijk omgegaan met de gluten en lactose en geen varkensvlees wensen.

Hostel Roots -

Activiteit was leuk, de begeleiding wat weinig enthousiasmerend Hygiëne laat écht te wensen over!!! Personeel mag scherper zijn, geen bediening, dit is niet duidelijk en niet nodig om niet te doen, er waren genoeg mensen

Vaandrig -

Alles was heel duidelijk uitgelegd. Eten was herl lekker. De bediening top.

Schools -

De activiteit was leuk en de begeleiding ruim voldoende. Het eten was lekker alleen was niet alles voor iedereen beschikbaar. We hebben bijvoorbeeld 6st zalm gekregen wat m.i. weinig is voor 15 man. Bediening was verder heel vriendelijk.

Hoppenbrouwers -

Iets te harde muziek tijdens spel, kids vonden de geweren zwaar. Eten was Prima

Smeulders -

Goed Prima

Ven -

We hebben de badkuiprace en tokkelden gedaan. Beide waren erg leuk en de kinderen enthousiasts. Een minpuntje was dat de collega die aan de andere kant van de tokkelbaan moest staan er niet stond. De kinderen bleven hangen en mijn vader moest hij terugtrekken. Klantvriendelijk en lekker.

Hout -

Activiteit was super. De begeleiding mocht meer aanwezig zijn. Super. Goed geregeld.

Brandt -

De activiteiten en de locatie zijn super. We hebben een super leuk feestje gehad maar ik denk dat je vooral met kinderfeestjes met jongens tegen de puberleeftijd duidelijkere regels moet hebben.  Eten was top!!

Hoevenaars -

De activiteit was leuk. De kinderen vonden het fantastisch. Goed geregeld

Linda -

Top

Toegang Tilburg -

Begeleiding was goed. De paintbal balletjes gingen geen van allen kapot bij het schieten. De kinderen klaagde nadien ook dat het wel pijn deed maar er geen verf op de pakken kwam. Geen meerwaarde van paintballen kon net zo goed gaan lasergamen Bediening was goed en vriendelijk

Van Nunen -

Een heel prettig ontvangst, duidelijke uitleg bij het klimbos, ondanks dat ze 2 groepen kinderen moest instrueren deed ze dit zeer kundig en adequaat. Ook bij wat minder zekere kinderen gaf ze hun een veilig gevoel. Chapeau Lekker eten, was er ook keurig op afgesproken tijdstip. Die buzzer werkt dan ook prima.

Pluijm -

Activiteit was heel leuk. Organisatie zou iets beter kunnen op het gebied dat je een groep tegelijk laat starten. Nu was het verschil tussen onze 1e en laatste kano denk ik 20 min. Eten was top, drinken moest je vrij lang op wachten en regelmatig miste we dingen bij onze bestellingen. Dus op dit punt is er nog wel verbetering.

Kevin -

Eerlijk gezegd zijn we niet tevreden. We dachten dat het lasergamen mn buiten te doen was en dit was niet het geval. Onze groep met meiden gingen uiteindelijk ook tegelijk lasergamen met een groep van 6 jongens die ouder waren. Dit was vooraf ook niet bekend of besproken. Het was een door elkaar geloop zo daar in het donker en een van onze meiden is zelfs gewond geraakt; ze kreeg een (zwaar)geweer van een jongen vol tegen haar bovenarm. Voor de meeste meiden was het de eerste keer en uitleg was er nauwelijks. Er waren 2 soorten lasergeweren waarvan er 1 erg zwaar was. Niet voldoende lichte versies zodat 2 meisjes heel zwaar moesten tillen, dit was bijna niet te doen. Kwaliteit/prijs vinden we niet in verhouding. Erg jammer!!
Verbeterpunten dus! Allereerst zou bij aankomst op de Reuselhoeve het goed zijn als je begeleid zou worden naar een van de buitentafels en daar speluitleg krijgt. Aandacht voor de kinderen en hun begeleiders. Nu werd er gewezen waar je mocht zitten, gezegd waar je je moest verzamelen en that’s it. Als je dit zou verbeteren al meteen een pluspunt. Meer aandacht voor de gasten. Bij aankomst even meelopen ipv blijven staan en wijzen. Zo voel je je meteen welkom!!

Wijk -

Begeleiding goed maar bij laserschieten had begeleider voor moeten stellen om te rouleren. Onze groep (24) was te groot en er waren maar 19 geweren. Daarvoor is de ruimte ook te klein. Achteraf is dit netjes afgehandeld. Bediening op terras was top!

Verbeek -

Geweldig. Complimenten heerlijk goed verzorgd, vriendelijke bediening

Bijvelt -

Super geregeld. Zeer goed.

Oudeboon -

Heel netjes en volgens afsprak. Was super! De kan ranja miss aan de dure kant.

Houben -

Ontvangst is prima, begeleiding ook goed.

Damen -

Superleuk, leuke begeleiding, dachten goed mee met de kids en ouders Zeer snelle en vriendelijke bediening. Heb wel ooit lekkerdere kroketten op eerlijk gezegd.

Grimme -

De begeleiding kon wel wat professioneler/ duidelijker. Vooral bij het lasergamen was de uitleg erg summier. De bediening was erg vriendelijk en snel.

Naaykens -

Prima alleen mocht d’r jongen wat harder praten en wat enthousiaster zijn Kinderen die de saus niet een zelf konden kiezen maat 2 sauzen samen in een bakje gepropt waren er veel niet blij mee. Ik zou zeggen laat de kinderen gewoon 2 sausjes kiezen en gooi ze niet door elkaar.

Smulders -

De kinderen hebben echt genoten, ze vonden het klimmen super, zelf vond ik het erg fijn dat er begeleiding aanwezig was, deze gaf goede instructies. Personeel was erg vriendelijk, friet met snack was ook helemaal prima!

Simons -

Ik vond de activiteit erg leuk. Begeleiding vond ik wel matig. Ik moest zelf 3 keer vragen, hoelaat de kinderen opgehaald zouden worden en waar ze naartoe moesten. Daarnaast vond ik het ontvangst bij de Reuselhoeve matig. Ik had gedacht dat er wel een gezellige feesttafel klaar zou staan, met de naam van het jarige kindje erop ofzo. Maar we kwamen aan en we moesten maar ergens gaan zitten, waar plek was.
Dat kan beter en leuker. Geen speciale gereserveerde plek. Het eten en de bediening was oké.

Karin -

Was leuk. Op tijd. en begeleider wist wat hij deed en kon het goed overbrengen op de kinderen. bediening zeer vriendelijk en correct. Eten was wisselend. Nachos waren heerlijk, maar stoofvlees was veel te zout.

Aa -

Leuk

Haans -

De begeleiding zou een stuk vriendelijker en gastvrijer mogen. Prima kwaliteit. Bediening was beter dan begeleiding bij activiteiten

Brandweer -

De groep vond de activiteit super leuk en de begeleiding was goed. Het eten was ook prima.

Slachtofferhulp Nederland -

Prima activiteit, vriendelijk personeel, alleen jammer dat je over hetzelfde stuk terug moet varen. Verbeteringen: indien een persoon op de dag zelf ziek is, moeten we toch betalen, erg jammer (ziek zijn kun je 4 dagen van tevoren niet plannen) en omdat je start op een andere locatie, nodigd ’t niet uit om terug te gaan naar de Reuselshoeve voor een drankje of een hapje.

Wendy -

Prima begeleiding Saus optioneel aanbieden bij friet, er was nu veel over

Bersselaar -

Er was vooraf afgesproken dat er iemand zou meelopen naar de kano’s, nu was het even zoeken voor onze mensen. Afgesproken was dat de bbq buiten zou worden bereid, nu werd het eten op tafel gezet. Dat vonden we erg jammer, geeft nl. een andere sfeer als dat je met elkaar naar de bbq loopt en iets uit kiest wat je lekker vindt. Begeleiding bij kleiduivenschieten was perfect. personeel enorm vriendelijk en behulpzaam. Snelheid prima. Kwaliteit gemiddeld.

Tilburg University -

Goed, alleen zou laser gamen voor de alle kleinste leukere zijn geweest dan paint ball. De pistolen zijn net iets te ingewikkeld voor 7 jarige. Prima alleen frietjes standaard met majo en ketchup is niet handig. Dat stond niet aangegeven en niet iedereen lust dat.

Geers -

Was leuk, de jongen deed het leuk met de kinderen. Snel, goed en lekker. Bediening was aardig en behulpzaam.

Inge -

Klimmen was erg fijn voor de kinderen. Eten prima

jongen -

Kleinkinderen hebben Klim-Slim gedaan. De begeleiding is prima zo! Het eten is goed! En de bediening is prima! Het personeel heeft nog een compliment gekregen.

Ham -

De activiteiten en de begeleiding hiervan waren top. Bediening was chaotisch, kwam amper langs. Waren wel vriendelijke maar mogen nog wel een horeca training krijgen.

Janssen -

Leuke activiteiten en goede begeleiding. Bediening zeer goed we zijn niets te kort gekomen.

Schreuder Transport B.V. -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.