Kinderklimbos

Kinderklimbos (voor de kleinste)

Ideaal voor kinderfeestje

Op 1.30 meter hoogte. Allerlei hindernissen doorgaan zonder met de voetjes op de grond te komen. Achteruit, aan elkaar en met een blinddoek op. Iedereen is veilig gezekerd, dus als je dan toch valt, blijf je net boven de grond hangen. Wie is degene die het snelst door het parcours komt en tot winnaar benoemd wordt?!

Foto impressie

Reviews

Prima, leuke jongen die ons groepje begeleidde (blond, klein). Weinig verbeterpunten. Prima, geen snel en was lekker, vooral de frietjes vonden de kinderen lekket.

Ronnie -

We hebben een heerlijke bierproeverij gehad en een leuke bierquiz. Niets aan veranderen wat ons betreft. De hapjes en de bediening is prima.

Swevels -

Leuke activiteit. Duidelijke uitleg. De bediening qua drank was goed

van Raak -

Activiteiten waren prima en de begeleiding ook super vriendelijk. Misschien een tip toen wij er waren was het druk en liepen er maar 3 mensen voor zowel klimbos en megatokkel dit was eigenlijk te weinig want wij konden niet gewoon bij het klimbos met de tokkel was niemand om af te remmen. Dit is overigens goed opgelost want na de megatokkel mochten we dit nog doen. Vriendelijk personeel en alles vonden wij goed

Vissers -

De kinderen hebben het leuk gehad, maar ik vond het nogal kort. Al na 25 minuten werd het stoppen aangekondigd. Sommige kinderen hadden geen kogels meer dus voor hen stopte het daar.ik dacht dat er een tweede helft zou komen, maar de rest mocht nog 15 minuten door gaan en toen bleek het afgelopen te zijn. Ik had meer kogels besteld bij de boeking maar die zijn niet uitgedeeld en ik dacht dat er een tweede ronde kwam en vroeg er te laat naar. Te grote groep die moet omkleden dus dat duurt enorm lang. Al bij al allemaal nogal slordig qua organisatie. De bediening en keuken leed onder tijdsdruk. Het was echt prima, zowel vriendelijkheid als kwaliteit, maar mijn tip zou zijn om zowel de activiteiten als het eten te spreiden.

Van der Maade -

De activiteiten en begeleiding was prima verzorgd en viel erg in de smaak bij de kinderen. Begeleiding voelde kinderen prima aan. Goed, lekker eten en vriendelijk personeel.

Van der Staak -

Erg leuk. Fijn dat je zelf taart mee mag nemen. Anders is een kinderfeestje nog duurder. Kost al genoeg.

Van Boxtel -

Iets meer begeleiding bij het klimmen.

van IJzendoorn -

Leuke begeleiding, omkleden voor paintball zou beter in kleinere groepjes kunnen (1 groep uitleg voor omkleden, andere erna zodat je ze wat splitst?) Mijn kind bleef zich zorgen maken dat hij tegen een ander feestje moest spelen, ondanks dat begeleiding zei dat dat niet zo was We hebben smakelijke frietjes gegeten, zijn goed en vriendelijk geholpen

van Kollenburg -

Prima. Was snel opgediend en voor iedereen tegelijkertijd

Schellekens -

Prima begeleiding Eten was meer dan voldoende. De kinderen vonden het ook erg gezellig aan de grote tafel.

van hazendonk -

Het was leuk. Leuke begeleiding. Kinderparcours zou iets uitdagender mogen. Nu is het verschil tussen het kinderparcours en het hoge parcours erg groot. Een stukje glijden (zipline) zou leuk zijn. Iets groter zou leuk zijn. Maar de kinderen vonden het heel leuk. Prima, goede bediening heel vriendelijk voor de kinderen. Lekker eten.

Reyntjens -

Ik vond onze jongens nog te jong voor het paintballen. Er werd toch ban te dichtbij geschoten. De zakjes zijn onhandig. Balletjes vallen op de grond. Er is ook een zakje kwijtgeraakt, uit het pak gevallen. Ik zou met bakjes werken. Bediening was zeer goed en vriendelijk personeel

Van gils -

Relaxed, netjes en correct. Vriendelijk personeel.

Knoops -

Begeleiding was prima, wellicht wat meer uitleg bij het kanovaren over wat te doen bij omvallen Hebben een lekkere borrelplank op!

Mandemakers -

Tevreden, iedereen doet goed zijn best

van Rijn -

Begeleiding vriendelijk, geduldig en flexibel. Wat ons betreft geen verbetering nodig. Bediening ook prima

Marieke -

top prima

Voets -

Het was geweldig! De begeleiding en de het paintball waren fantastisch. Vooral door de ontvangst was ik positief verrast. Het eten was heerlijk. De bediening goed/snel. We zijn niets tekort gekomen.

Hotzel -

Oké. Helaas was het weer die dag erg slecht, voor nu was het goed zo. Als het weer beter was geweest had de begeleidster misschien wat meer uit de activiteit kunnen halen. Eten was prima. Geen bijzonderheden. Erg leuk de marshmallows en popcorn bij het kampvuur! (Alleen misschien wat meer ventilatie mogelijkheden in de kampvuurtent. De kinderen (en volwassenen) hadden behoorlijk veel last van de rook. (In de ogen en met inademen)

Vissers -

Heel erg leuk en goed geregeld. Was goed. Drinken kwam vlot en de frietjes waren lekker!

Antes -

Was top. Prima eten zeker voor de prijs

Schoonus -

Leuke activiteiten en begeleiding was prima. Bij het klimmen was het redelijk druk. Eten was lekker. Alles stond op tijd klaar. Bediening was goed.

Freriks -

Prima geen opmerkingen. Eten prima, tijdens het brouwen van bier is er wel een sterke lucht aanwezig die als niet prettig bij de kinderen werd ervaren. Wellicht de tussen schuifdeuren dichtmaken en meer ventileren.

Linda Paulusse -

Was prima. Eten was goed en lekker.

Joep van Oort -

Heel positief! Goede aandacht en leuke activiteiten. De kids vonden het het coolste kinderfeestje ooit Geen bijzonderheden

Stephanie -

Zeer goed. Het kinderklimparcours was voor sommige kids wat makkelijk. Leuk dat we extra opdrachten kwamen zoals aan elkaar vast zitten, geblinddoekt en achteruit.

Heerkens -

Super. Bij het klimbos was niet continue iemand aanwezig. Maar wel vindbaar voor hulp. Half 7 afgesproken om te eten, voor de kinderen. De bbq was om half 8 klaar. Vantevoren even aangeven dat dit langer duurt voorkomt irritatie. En aangeven wat er op tafel gezet gaat worden (gezegd werd alleen “hier is de kip, zometeen komt nog zalm” ) zodat we een plekje vrij kunnen houden voor de heerlijke spare ribs. Die nu niet meer geserveerd werden. Brood(je) hamburgertje werd nog wel gebracht.

Scholtes -

activiteit was leuk, begeleiding helemaal prima snelheid prima, er werd eerst overlegd hoe laat we precies wilden eten met de groep, vriendelijke mensen

Marieke -

Begeleiding was goed. Bij de activiteit paintballen waren er 2 geweren waar de balletjes uit vielen. Deze zouden gemaakt of vervangen kunnen worden. Niet gegeten..

Murre -

Heel goed. Enthousiaste begeleidster. Kinderen hebben genoten. Je zou nog frietjes eten bij het arrangement kunnen toevoegen als optie Prima

de Bruijn -

Erg fijne begeleiding die rustig was en de kinderen in hun waarden liet. Alles was prima, hoog klimmen of in de speeltuin. Er lag geen druk op, super fijn! Meer dan prima!

Heer van kollenburg -

Vond het een geslaagde middag. Geen verbeter punten was goed

Mijdam -

Heel goed Super. Miste alleen een salade op de kaart

Daems -

Super

Renee Peeters -

We hebben niet deelgenomen aan activiteiten. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. Bediening was supervriendelijk en alert.

Tilcoating BV -

super ook prima geserveerd

Onemli -

De kinderen zijn goed begeleid. De bediening was vriendelijk en alert.

Minke -

Prima Perfect verzorgd

Driehoeven Melktechniek -

Prima! Super!

Feestje Juul -

Heel goed. Goed toezicht Eten goed, lekker, mooie locatie

Guusje verjaardag -

Wij hebben geen activiteiten gedaan. Alleen geborreld en in juni hebben we van de plankjes gegeten. Aardige en vlotte bediening

Kerstborrel MDL -

De begeleider was goed, dacht fijn mee. We hebben niet gegeten.

Hoogveld -

Prima, op dit niveau houden.

Nieuwjaarsborrel Jumbo Denissen -

Prima, geen opmerkingen. Snelheid van het gegrilde vlees naar tafel kon beter.

SPIE Numac Maintenance Brabant -

Prima!! Geen opmerkingen.

Kerstborrel Beerens Intercover -

de begeleiding en de activiteiten waren heel erg leuk. wat wellicht een verbeterpunt/leuke aanvulling zou zijn: tussen een activiteit en de tafelfriet is een half uur tijd, jonge kinderen gaan spelen in de speeltuin. voor oudere kinderen is dat niet aantrekkelijk en gaan ze rotzooien…..nu hadden we gekozen voor warme choco op dat moment om het rotzooien en buiten rondstruinen in donker te vermijden. Maar het zou heel leuk zijn als jullie voor dat half uur (tegen beperkte betaling) iets aanbieden: leuke filmpjes kijken, of bijvoorbeeld een leuke quiz, waardoor ze even bezig gehouden worden. dan is het helemaal perfect!

Geus -

Helemaal top! We kunnen eigenlijk niks verzinnen….misschien dat we de Reuselhoeve niet zo goed konden vinden…..dat is dan echt het enige wat we kunnen verzinnen dat beter kon…. eten en bediening was prima

Smits -

Prima, geen opmerkingen

R. Stevens -

Super leuk, de begeleiding was heel goed voor de jongens De bediening was goed, bij het eten zou wat meer frites mogen zijn. Het was erg lekker

Loosbroek -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Beschikbaarheid
MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
uitdaging:
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.