• Binnen 24 uur reactie
  • Actief van jong tot oud
  • Sinds 1988

Borrelen

Personeels- of familiefeest

Op zoek naar een gezellige en sfeervolle locatie in de buurt voor jullie bijzondere borrel? Ontdek de Reuselhoeve en Weidehoeve voor een onvergetelijke ervaring! Gelegen op een steenworp afstand van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Breda, bieden wij de perfecte setting om te borrelen.

Borrelen bij de Reuselhoeve of Weidehoeve

Ontdek de perfecte locatie voor jouw volgende personeels- of familiefeestje bij de Reuselhoeve en Weidehoeve! Ook bij minder goed weer of in het najaar/winter ben je bij ons van harte welkom (tot maximaal 24.00 uur ’s nachts). Onze sfeervolle boerderij combineert eigentijdse flair met klassieke charme. De grote eikenhouten balken roepen het gevoel op van vroegere boerderijen, terwijl strakke vloeren en stoere meubels met metalen accenten de Reuselhoeve en Weidehoeve een eigentijdse uitstraling geven. Een ideale omgeving om een gezellige borrel te organiseren. Kom gerust eens langs en ontdek het zelf!

Bij borrel- en feestlocatie de Reuselhoeve heb je de keuze uit drie prachtige ruimtes en een terras voor jullie feest of borrel:

  • De Voorzaal: met een eigen bar, diverse zit- en statafels, en een grote stamtafel met bank, biedt plaats aan ongeveer 70 personen.
  • De Achterzaal: met een eigen bar en een ruimtelijke vide met een hoog plafond, biedt ook plaats aan ongeveer 70 personen.
  • Het Proeflokaal op zolder: een unieke ruimte met prachtige eikenhouten balken, waar je met ruim 100 personen kunt zitten of staan, compleet met een eigen bar.

Bij borrel- en feestlocatie de Weidehoeve is het mogelijk om het gehele gebouw te reserveren voor jullie feest of borrel! Ook de Weidehoeve beschikt over drie geweldige ruimtes en een eigen terras. In de gehele Weidehoeve is professionele geluidsversterking en gebruik van een 86” videoscherm mogelijk.

  • De Kapel: een prachtige ruimte met hoge plafonds en diverse zit- en statafels. Hier is plaats voor meer dan 250 personen (staan, zitten).
  • De Weidezaal: met een eigen bar en een ruimtelijke vide is dit de plek waar gezelligheid samenkomt. De weidezaal biedt ook plaats aan ongeveer 100 personen (staan, zitten).
  • De Weidezolder: een unieke ruimte met prachtige eikenhouten balken waar je gezellig samen kan zijn. Met prachtig uitzicht over het natuurgebied (50 staan, zitten).

Een complete dag samen aan de slag bij de Reuselhoeve? Kijk dan vooral naar onze vele activiteiten om toe te voegen aan jullie borrel. Ontdek de veelzijdigheid van onze locaties en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring bij de Reuselhoeve en Weidehoeve!

borrelen
Resultaten worden opgehaald...

Er zijn geen producten gevonden dat aan je zoektermen voldoen.

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden