• Binnen 24 uur reactie
  • Actief van jong tot oud
  • Sinds 1988

Activiteiten

Activiteiten Brabant

Op zoek naar originele, outdoor groepsactiviteiten of een uitje voor twee in Brabant? Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. Geschikt voor alle leeftijden en budgetten. Bekijk onze openingstijden om jouw activiteit te plannen!

Je kunt de Reuselhoeve eenvoudig bereiken via de A58 vanuit Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda. Maak je geen zorgen over parkeren, want we hebben een ruime en gratis parkeergelegenheid beschikbaar. 

Groepsactiviteiten

Ontdek je oerinstincten met activiteiten zoals paintball of lasergamen. Beleef hilarische momenten tijdens het wc racen of badkuipracen. Test je precisie met handboogschieten, kruisboogschieten of kleiduifschieten. Ga  klimmen in het Klim-Slim Parcours of suis naar beneden via één van de langste ziplines van Nederland. Focus op teambuilding met de zeskamp of de plattelandsspelen. Kom tot rust (of niet…) tijdens het kanovaren in het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. Sluit de dag af met een heerlijke groepsbarbecue en geniet van alles wat Brabant te bieden heeft op het gebied van activiteiten. Kortom meer dan genoeg te beleven als je op zoek bent naar activiteiten in Brabant. 

Uitje voor 2

Of je nu met een vriend, vriendin of in een kleine groep bent, bij de Reuselhoeve in Brabant vind je diverse activiteiten om van te genieten. Klim naar grote hoogten in het klimparcours of verken kalme waterwegen tijdens het kanovaren. Naast deze avontuurlijke activiteiten bieden we een uitgebreide lunch- en borrelkaart aan. Geniet van smakelijke gerechten voor de lunch of ontspan met een drankje uit onze borrelkaart.

Onze lunchkaart voor voorbijgangers is beschikbaar tot 15.00 uur, terwijl je tot 20.00 uur kunt genieten van onze borrelkaart. Of je nu op zoek bent naar een actieve dag in de natuur of gewoon wilt ontspannen met lekker eten en drinken in Brabant, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs en beleef een onvergetelijke tijd met je dierbaren. Actief ontspannen, samen genieten.

Groepsactiviteiten Brabant

Openingstijden groepsactiviteiten en passanten

Van 1 maart tot 1 november zijn wij op maandag gesloten voor zowel groepen als passantenPassanten kunnen langskomen van woensdag t/m zondag vanaf 10.00u en op alle feestdagen (ook op maandag) en alle dagen in de schoolvakanties. Groepen zijn alle dagen op afspraak welkom.

Van 1 november tot 1 maart zijn wij alleen geopend in het weekend voor kinderfeestjes en passanten vanaf  11.00u. Groepen zijn alle dagen op afspraak welkom.

Doorgaans zijn wij telefonisch iedere dag bereikbaar van 09.00 – 18.00u. Je kunt natuurlijk ook een bericht inspreken of een email sturen. Hierop wordt dan binnen 1 dag gereageerd. 

Resultaten worden opgehaald...
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden