Activiteiten

Activiteiten

Op zoek naar een leuke (groeps)activiteit? Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. Voor alle leeftijden en voor ieder budget.

Ontdek je oerinstincten met paintball of lasergamen. Beleef hilarische momenten tijdens het wc racen of badkuip racen. Test je precisie met handboogschieten, kruisboogschieten of kleiduifschieten. Ga  klimmen in het Klim-Slim Parcours of suis naar beneden via één van de langste tokkelbanen van Nederland. Focus op teambuilding met de zeskamp of de plattelandsspelen. Kom tot rust (of niet…) tijdens het kanovaren in het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. En sluit af met een heerlijke groepsbarbecue, of kies iets lekkers van onze menukaart. De lunchkaart voor passanten is dagelijks te bestellen tot 15.00u, de borrelkaart tot 20.00u. Groepen in overleg.

Van 1 november tot 1 maart zijn wij alleen geopend in het weekend voor kleine groepjes, kinderfeestjes en passanten vanaf  11.00u. Groepen zijn alle dagen op afspraak welkom. Doorgaans zijn wij telefonisch iedere dag bereikbaar van 09.00 – 18.00u. Je kunt natuurlijk ook een bericht inspreken of een email sturen. Hierop wordt dan binnen 1 dag gereageerd. 

Van 1 maart tot 1 november zijn wij op maandag gesloten voor zowel groepen als passantenPassanten kunnen langskomen van woensdag t/m zondag vanaf 10.00u en op alle feestdagen (ook op maandag) en alle dagen in de schoolvakanties. Groepen zijn ook op dinsdag welkom

 

Resultaten worden opgehaald...
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.