Activiteiten

Activiteiten

In de herfstvakantie zijn wij elke dag open vanaf 11.00u. Wel vooraf reserveren.Daarna de hele winter elke woensdag en vrijdag vanaf 13.00u en zaterdag en zondag vanaf 11.00u. Wel vooraf reserveren.
Voor gezinnen en kinderfeestjes t/m 12 jaar gelden geen beperkingen. Ook groepen kinderen t/m 17 jaar mogen zonder beperkingen samen activiteiten ondernemen. Vanaf 18 jaar mag je activiteiten samen doen, maar dan met max. 4 personen die niet tot één gezin behoren en op 1.5m afstand. 
De horeca is gesloten. Wel kun je frietjes, snacks, warme dranken en frisdrank afhalen en onder de (verwarmde) overkapping nabij het klimparcours nuttigen.

Op zoek naar een leuke (groeps)activiteit? Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. Voor alle leeftijden en voor ieder budget. Het hele jaar geopend.

Ontdek je oerinstincten met paintball of lasergamen. Beleef hilarische momenten tijdens het wc racen of badkuip racen. Test je precisie met handboogschieten, kruisboogschieten of kleiduifschieten. Ga  klimmen in het Klim-Slim Parcours of suis naar beneden via één van de langste tokkelbanen van Nederland. Focus op teambuilding met de zeskamp of de plattelandsspelen. Kom tot rust (of niet…) tijdens het kanovaren in het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. En sluit af met een heerlijke groepsbarbecue, of kies iets lekkers van onze menukaart.

Resultaten worden opgehaald...
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.