Activiteiten

Activiteiten

Op zoek naar een leuke (groeps)activiteit? Op de Reuselhoeve komen spanning, humor en ontspanning samen in een unieke beleving in de buitenlucht. Voor alle leeftijden en voor ieder budget.

Ontdek je oerinstincten met paintball of lasergamen. Beleef hilarische momenten tijdens het wc racen of badkuip racen. Test je precisie met handboogschieten, kruisboogschieten of kleiduifschieten. Ga  klimmen in het Klim-Slim Parcours of suis naar beneden via één van de langste tokkelbanen van Nederland. Focus op teambuilding met de zeskamp of de plattelandsspelen. Kom tot rust (of niet…) tijdens het kanovaren in het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. En sluit af met een heerlijke groepsbarbecue, of kies iets lekkers van onze menukaart. De menukaart voor passanten is dagelijks te bestellen tot 18.30uur, het terras is open tot 20.00u.

Van 1 november tot 1 april zijn wij geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor groepen en passanten. Groepen op andere dagen alleen in overleg. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Je kunt natuurljk wel een bericht inspreken of een email sturen. Hierop wordt dan binnen 1 dag gereageerd.

Resultaten worden opgehaald...
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.