Eten & drinken

  • Home
  • Eten & drinken

Eten & drinken…

Gezellig een kop koffie drinken, lekker lunchen of uitgebreid borrelen kan meer dan uitstekend op ons uitgestrekte boerderijterras. We beschikken over veel ruimte, dus voldoende afstand om rustig met je eigen familie of gezin te komen genieten.  

Voor passanten bieden wij op ons terras een kleine menukaart met lekkers voor bij de koffie, enkele lunchgerechten en gevarieerde planken. De menukaart voor passanten is dagelijks te bestellen tot 18.30uur, het terras is open tot 20.00u. Groepen in overleg.

Van 1 november tot 1 maart zijn wij alleen geopend in het weekend voor kleine groepjes, kinderfeestjes en passanten vanaf  11.00u. Groepen zijn alle dagen op afspraak welkom. Doorgaans zijn wij telefonisch iedere dag bereikbaar van 09.00 – 18.00u. Je kunt natuurlijk ook een bericht inspreken of een email sturen. Hierop wordt dan binnen 1 dag gereageerd.

Van 1 april tot 1 november zijn wij op maandag gesloten voor zowel groepen als passantenPassanten kunnen langskomen van woensdag t/m zondag vanaf 10.00u en op alle feestdagen (ook op maandag) en schoolvakanties. Groepen zijn ook op dinsdag welkom

 

Resultaten worden opgehaald...
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.