Eten & drinken

  • Home
  • Eten & drinken

Eten & drinken…

De hele winter zijn wij open elke woensdag en vrijdag vanaf 13.00u en zaterdag en zondag vanaf 11.00u. Wel vooraf reserveren.
Voor gezinnen en kinderfeestjes t/m 12 jaar gelden geen beperkingen. Ook groepen kinderen t/m 17 jaar mogen zonder beperkingen samen activiteiten ondernemen. Vanaf 18 jaar mag je activiteiten samen doen, maar dan met max. 4 personen die niet tot één gezin behoren en op 1.5m afstand. 
De horeca is gesloten. Wel kun je frietjes, snacks, warme dranken en frisdrank afhalen en onder de (verwarmde) overkapping nabij het klimparcours nuttigen.

Gezellig een kop koffie drinken, lekker lunchen of uitgebreid borrelen kan meer dan uitstekend op ons uitgestrekte boerderijterras. We beschikken over veel ruimte, dus voldoende afstand om rustig met je eigen familie of gezin te komen genieten.  

Voor passanten bieden wij op ons terras een kleine menukaart met lekkers voor bij de koffie, enkele lunchgerechten en gevarieerde snackplanken. Ook ’s avonds een hapje eten kan. In de zomerperiode op zondag bieden we gezinsbarbecue’s aan en kun je na het kanovaren gezellig aanschuiven en genieten. 

Genieten kan ook van ReuZenbier, onze eigen bierbrouwerij. Laat je eens verrassen door een mooi speciaalbier van ReuZ op het ruimste terras van Oisterwijk. Of boek een bierproeverij of een workshop bierbrouwen! 

 

Resultaten worden opgehaald...
Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.