Lunchplank

Lunchplank

Stil je trek voordat je begint met je activiteiten en geniet van onze lunchplank met daarop:
– potje tonijnsalade en potje eiersalade
– boerenham en rauwe ham
– plakken kaas
– komkommer, tomaatjes
– boerenboter
– brood(jes)
– kroket
€ 11,25, dranken op nacalculatie

Een minder uitgebreide lunch kan ook: we serveren de broodjesmand met twee belegde zachte broodjes, krentenbol en koffie/thee/jus/melk/water: € 10,75 p.p.

Lunchplank,

Samen genieten van onze uitgebreide lunchplank: tonijnsalade, eiersalade, boerenham, rauwe ham, plakken bierkaas, een kroket, komkommer, tomaatjes, boerenboter en brood(jes), dranken op nacalculatie.

Reserveer
Broodjesmand

Broodjes ham en kaas, een krentenbol en koffie, thee, jus, melk, water

Reserveer

Foto impressie

Reviews

Veel activiteiten voor allerlei leeftijden, daarom zo goed bevallen. Het was erg druk toen wij er waren, ik had geen wc papier bij het toilet. Misschien meer bezetting nodig? De bediening was snel en goed geregeld.

Liselotte -

Leuke activiteiten voor toch een beetje ontspannen sportieve strijd. Over de bediening en het eten één en al lof, het was prima geregeld. Aanvullende afspraken werden zonder probleem uitgevoerd

Philips -

Leuk, ieder jaar doen we een andere activiteit voor de volwassenen en de kinderen maken ieder jaar gebruik van het klimbos. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam! Het eten is lekker en meer dan voldoende!

Petra -

Begeleiding was niks mis mee. Zeer leuke begeleiders Na de activiteiten duurde het wel even voordat het drinken en de bediening op gang kwam.

Ploegmakers -

Begeleiding was matig. De jongen was erg streng en serieus tegen een clubje van jongens van 8 a 9 jaar. Eten was goed.

Koesveld -

Activiteiten waren super, de begeleiding mag iets duidelijker, iets meer uitleg voor dat ze gaan beginnen. Bediening was goed.

Verbaandert -

Wij waren weesten kanovaren. Maar bij terug komst was er niemand. En een aantal ouderen hadden moeite om de kano uit het water te krijgen. Dit was niet handig aangezien er een opstopping kwam met uit het water te komen. We hebben alleen gedronken. Het was wel wennen dat het drinken niet aan tafel werd gebracht ondanks dat er toch voldoende personeel rond liep. Maar zo als het nu ging met de buzzer werkte ook goed.

Corstiaans -

Prima. De begeleiding bleef er gedurende de hele activiteit bij, dit was fijn. Bediening was prima. Snel, vriendelijk. Handig dat er gebruik gemaakt wordt van zogenaamde kratjes waar het drinken in werd aangeboden

Magrietha -

Wij waren heel tevreden over de activiteit en de begeleiding. Prima, snel op de afgesproken tijd. prima prijs -kwaliteit

Sabine -

Waren erg leuke activiteiten en de begeleiding was uitstekend. Het eten was redelijk goed, de bediening was snel en belangrijkste erg vriendelijk.

TTVE -

Kleiduiven schieten vonden ze allemaal erg leuk en moeilijk. Ik weet niets over de begeleiding want ik was aan het kanovaren. Kanovaren was de uitleg summier, maar we ontdekten het vanzelf. Ik vond het erg leuk. 1 iemand zat ( lag) verkeerd in de kano en kreeg last van zijn rug. 1 iemand mopperde erg omdat jullie hadden moeten zeggen dat hij water mee moest nemen. Hij vond het onverantwoord, maar alle anderen hebben niet eens aan water gedacht. Maar misschien is het een tip bij 30 gr? Heel fijn dat er een tafel voor ons was gereserveerd. Bediening ed liep soepel en vriendelijk.

Lakerveld -

Goed geregeld zoals verwacht ok

Rombouts -

Activiteiten die we hebben gedaan waren leuk en de begeleiding was prima. Heb zo direct geen verbeterpunten. Drinken in een mandje op tafel zonder uitserveren vonden we toch wat minder, komt erg onpersoonlijk en niet klantvriendelijk over.

Van Hout -

Eruit halen van kano was lastig. De groep van het klimmen was te groot voor 1 begeleiding. Uitleg was prima. Goede kwaliteit eten. Perfect geregeld met het afhalen enz. Voor grote groepen is een bestelbriefje misschien wel makkelijk voor het overzicht.

Jacobs -

De kinderen vonden het klimmen erg leuk. Fijn dat je verschillende niveaus hebt. Duidelijke uitleg. Dit was goed geregeld. Portie friet zeker voldoende.

Danklof -

Was zeer geslaagd. Eten was prima. Wel was het zo dat niet alle mensen die kanoden op tijd terug waren, toen waren de kroketten dus op. Het was niet evident dat er wat bijgebakken werd…gelukkig toch gelukt.

Sioux -

Prima Eten was goed en goed verzorgd. Het duurde na de 1e ronde vlees erg lang voordat de 2e ronde vlees kwam. Terwijl bijv de frietjes wel snel kwamen. Maar je bbq-t toch voor het vlees.

Jessi -

Was prima!

PV013 -

Leuke activiteiten, bij het paintballen zat 1 van de medewerkers naast het veld te schieten en was het daardoor lastig om te horen waar de tegenstanders zitten. Was goed eten

Benschop -

De badkuip besturen was leuk begeleiding was heel jong verder vond ik de baan wel echt verouderd en rommelig.

Petra -

Goed geregeld.

De Meeuw -

Activiteit was leuk, uitleg van te voren was minimaal eten en bediening prima!

Schoenmakers, Tienertour -

Was goed, wel iets meer voor kids 4 tot 6 j , klein klimparcoursje. Goede bediening

Vriens -

De begeleiding op de dag was goed, helaas hadden we een activiteit geboekt die niet geschikt was voor onze groep. Dit had vooraf moeten worden afgeraden door jullie. Goed, ander brood zou lekkerder zijn. Was nogal droog, daarnaast maar 1 soort.

Tienen -

Top! Top!

Politie OBT -

Prima, goeie uitleg en eten prima in orde

Buijsen -

de uitleg van de activiteiten waren goed. De kinderen vonden het heel leuk. de vriendelijkheid van het personeel was goed.

bso bibit -

Prima Het was heerlijk eten. We vonden vooral de bakjes waar het drinken in stond, erg handig.

Verbeeten bedrijfsondersteuning -

Kleiduivenschieten was leuk met leuke begeleider en goede uitleg, dacht met ons mee om eerder te beginnen ivm met het slechte weer wat zou komen Het eten was heerlijk en voldoende, brood werd aangevuld en mooie presentatie op houten planken. Bediening was vriendelijk en alles verliep uitstekend.

Snoeren -

Goed!

Wim -

Goede en enthousiaste begeleiding en eten/bediening was ook goed!

Claire -

Super leuke activiteiten en super goede begeleiding (was ons 3de bezoek met onze jeugdbeweging en was beste begeleiding van de 3)

BSCJ -

prima; misschien iets uitgebreidere instructie bij badkuiprace, eten was lekker en uitgebreid genoeg

Lamers -

Begeleiding was goed! Ze waren erg Enthousiast en konden de kinderen goed motiveren hun grenzen te verleggen! Bediening goed

Tangentkinderopvang BSO Den Bijstere -

Ja geweldig! We hebben helemaal dubbel gelegen. bij het proefrondje was 1 pot niet zo goed, maar na het verwisselen met een andere was dat opgelost. Ik weet niet waarom ik het dacht, maar dacht dat we met meer tegelijk zouden racen. Dat dit niet gebeurde heb ik zeker niet als negatief ervaren. Geweldige activiteit die we erg vonden passen bij onze organisatie. Ja eten was geweldig de hoeveelheid en kwaliteit die we voorgeschoteld kregen. Het was zo veel dat we het ook niet opkregen. Super ook dat de persoon die geen brood kon eten en iemand die lactose intollerant is zo’n alternatief kregen. Het aanbieden van het drinken was even wennen (dat het op tafel werd gezet en we het zelf moesten verdelen), maar zeker niet negatief.

Stichting Stomaatje -

Tussendoor meer pauzes, activiteiten waren vlug na elkaar. Vond de activiteiten van de zeskamp ook echt zwaar als je lichamelijk niet helemaal goed kunt terwijl het ook leuk moet zijn.

Blankers -

Prima, alles goed verzorgd. Snel ook.

TMC Mechanical B.V. -

Verrassend leuk. Eten, bediening en vriendelijkheid was prima

Amarant -

Leuke activiteiten met fijne begeleiding. Uitleg lasergamen was niet helemaal duidelijk (zouden 2 periodes zijn zodat ze van groep konden wisselen, was 1 lang spel) Prima. Het was erg heet en er was weinig plek uit de zon die niet gereserveerd was (en waren tafels uit de zon waar heel lang niemand aan zat), Niet duidelijk waarom wij geen gereserveerde tafel hadden (we zaten uiteindelijk aan 2 kleine tafeltjes te eten)

Sander -

Begeleiding was prima, eten aan het eind duurde wel wat lang Vriendelijk en goed, alleen het eten aan het eind was even vergeten

Jelko -

Begeleiding was oké Goed

Schuts -

Goed georganiseerd en begeleid. Jurering had wat strenger gemogen. Eten was goed. Jammer dat alles aan 2 lange tafels was zodat er weinig gewisseld werd.

Expertisecentrum de Kracht -

De begeleiding was erg summier, wel uitleg over de spellen maar verder niets als we met het ene spel klaar waren moesten we zelf uitzoeken waar we dan naar toe moesten gaan of zelf ergens gaan vragen. Erg jonge medewerkers waar weinig enthousiasme vanuit kwam ze deden hun werk leuk gebracht in die kratjes, duurde wel lang voordat er iemand langs komt maar dat is wel begrijpelijk met de personeelstekorten

Nicole -

Goede begeleiding bij de leerlingen en fijn dat jullie flexibel waren en mee dachten bij de regen. We hebben geen gebruik gemaakt van de bediening.

Basisschool de Cocon -

Activiteiten waren goed, het paintball veld mag wel groter, en er mag wel een spel bedacht worden. Lijkt mij wat uitdagender zodat we meer teamwork nodig hebben. Nu was het een slagveld en ging iedereen voor eigen succes! Eten was oke alleen werd er bij ons geen rekening gehouden met de moslim geen varkensvlees eters. Werd uiteindelijk wel recht getrokken met een bord extra kaas. Hadden ze niet kunnen weten maar misschien de volgende keer even vragen voor alle zekerheid want is zonde dat alle ham uiteindelijk niet is opgegeten.

Witte Vennen -

Over het algemeen heel goed. Bediening erg vriendelijk en redelijk snel! Kwaliteit eten was prima !

Fuji -

Super goede en duidelijke begeleiding en uitleg Bediening was uitermate vriendelijk en we hoefden niet lang te wachten op onze drankjes en de heerlijke borrelplanken!

Installatiebedrijf 2 Install -

Goed Goed

Marion -

We vonden de activiteiten erg leuk, we hebben op de dag zelf nog van alles gewisseld en alles was mogelijk (ivm hitte)! De begeleiding was ook echt super leuk en vriendelijk! Als ik 1 ding mag benoemen dan zou ik het gezellig vinden als er bij de activiteiten muziek aan staat bij bijv badkuip race en handboogschieten. Verder niks aan te merken 🙂 Eten was ook top, borrel planken waren lekker en leuk personeel!

Groenen -

Activiteiten prima Kwaliteit eten perfect snelheid duurde wat langer omdat het wat druk was,  zeer vriendelijke bediening

Ger -
Alle reviews bekijken

Delen met anderen

Delen via:

Reuselhoeve
Contact
Reuselhoeve
Heizenschedijk 1
5066 PL Moergestel
info@reuselhoeve.nl 013 - 513 60 31
Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mail adres blijf op de hoogte!
Velden met * zijn verplichte velden

De artikel(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagentje.